Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 07:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Vodive lepidlo 
Autor Zpráva

Příspěvek Vodive lepidlo
ze zadniho vyhrivani oken mi upadly oba dva dratky :( kdyz je tam s kamosem prichytim tak to hreje :) jenze jak je tam prichytit ? , existuje nejake vodive lepidlo nebo ma nekdo nejakou fintu ??? :) dik za radu ....jestli to nepujde seru na to ! :D nove okno kupovat nebudu

20.11.07, 19:12
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Vodive lepidlo
Butch píše:
ze zadniho vyhrivani oken mi upadly oba dva dratky :( kdyz je tam s kamosem prichytim tak to hreje :) jenze jak je tam prichytit ? , existuje nejake vodive lepidlo nebo ma nekdo nejakou fintu ??? :) dik za radu ....jestli to nepujde seru na to ! :D nove okno kupovat nebudu

no a původně to tam je jak? Naletovaný ne? nevim jestli teda zrovna na skle to asi ne ale jak je na skle přilepenej ten celej pásek tak konektor je k němu letovanej.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

20.11.07, 19:14

Příspěvek 
Finta fň, nacvakni na ty drátky samce konektory a zastrč je mezi sklo a gumu, oni se budou dotýkat těch pásků a bude to vesele hřát dál, jenom to musíš trochu ošetřit nějakým sprejem na kontakty, aby tam byl čistej spoj. Naletovat se ti to nepovede, sklo ti ten spoj chladí a neprohřeješ to.

20.11.07, 19:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Finta fň, nacvakni na ty drátky samce konektory a zastrč je mezi sklo a gumu, oni se budou dotýkat těch pásků a bude to vesele hřát dál, jenom to musíš trochu ošetřit nějakým sprejem na kontakty, aby tam byl čistej spoj. Naletovat se ti to nepovede, sklo ti ten spoj chladí a neprohřeješ to.

jak Drak káže ....tak Butch zitra uděla :) diky

20.11.07, 19:51
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Existuje vodivé lepidlo od Loctitu...

http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... 2g-s280032

Já kontakty urvaný neměl, ale zase přerušený všechny cesty přes sklo...na to sem použil tekuté stříbro...aneb stříbrnné šupinky ve vodivém otěru odolném laku...koupil sem to jako:

GES 080 000 25 LSL 3 - Vodivý lak s obsahem stříbra na opravu plošných spojů, 3g
Pro opravu plošných spojů, vytápěných skel, okenních antén atd.... Dobře drží na skle, keramice a skelné tkanině.
Elektrický odpor 0,02 - 0,1 Ohm/cm2.
Doba schnutí 3-4 hodiny, vydatnost 120-160 cm2.

Dělal se s tim dvě skla z toho jedno asi třikrát páč to blblo a pořád mi třetina lahvičky zbyla.

Před nanesení doporučuji odrbat nožem nebo přejet šmirglem - zbavit oxidace...

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

20.11.07, 19:53

Příspěvek 
a nebo to zkus tekutým kovem mě se stalo to samé co tobě tak sem to přilepil tím tekutým kovem a de to v pohodě

20.11.07, 21:19
Profil ICQ

Příspěvek 
je to favorit :D ...kdybych mel nejaky Rolls tak nereknu ale lepidlo za 420Kč ??? to mam cely novy zadni kufr se steracem a mozna i SPZ s papirama :D ... no skusim neco tekuteho , ošmirgluju to a uvidim ..... diky moc

21.11.07, 20:21
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Tak já taky investoval za stříbro 160 Kč... já si Rapida cením - vidět do zadu a nemít zafuňený sklo bylo vždy moje přání...105ka mi ho plnila ale Rapida donedávna zklamával no...již NE :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

21.11.07, 20:29

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Tak já taky investoval za stříbro 160 Kč... já si Rapida cením - vidět do zadu a nemít zafuňený sklo bylo vždy moje přání...105ka mi ho plnila ale Rapida donedávna zklamával no...již NE :D

no zatim to resim tak ze kdyz nekdo sedi vzadu tak mi to pucuje :D ale kdyz jedu sam tak je to na prd :D ..dozadu se mi nechce :D :D :D

21.11.07, 20:34
Profil ICQ

Příspěvek 
Mě se stalo to stejný, ale povedlo se mi to přiletovat. Je vhodné použít neutrální pájecí kapalinu.

22.11.07, 09:21
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]