|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Ales M
|
nemá.... tam má takový plastový nebo kovový s gumou.... tam to zase klepe na tech gumách... a chce to dát i s tema klemama...
|
22.11.07, 22:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: octavia 1.6 sr
Cayce 2 píše: Ahoj Miloši, mám oktávu 1.8 20V a klepe mi to stejně jak píšeš ty u své 1.6 SR. Já vyměnil obě pryžové lůžka u předního levého ramene /docela fuška to rameno tam pak dostat zpátky/ a nepomohlo-klepe to po nerovnostech dál. Chtěl jsem si vyměnit i lůžka na pravém předním rameni, ale po tomhlem cítím, že by to bylo zbytečné. Chtěl jsem vyměnit i rejdovej čep, ale kámoš mi řekl, že ty na oktávkách neodcházejí a vydrží věky-tak ho měnit nebudu. Jestli jsi už na něco přišel, čím by to klepání mohlo být, dej vědět. Myslím si že to bude někde přímo na řízení, na té tyči.
Dík za odpověď, Cayce 2.
JO...tak tomu tvýmu kámošovi nevěř a vyměň je.....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.11.07, 17:49 |
|
|
Kristensen
|
Hlavně je třeba dávat pozor na auta se stabikem, protože třeba jako felda 1,6 když ji zvednu do vzduchu a vemu navejšku za kolo asi tak jako třeba u Fáva tak spodní kulák se ani nehne ale stačí vrazit do ramene pajzr, opřít se směrem dolu a najednou ejhle, člověk zjistí že ač na první zkoušku hrknutí s kolem vypadá vše OK je vlastně vše KO. Ty stabíky to docela držej.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.11.07, 19:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: octavia 1.6 sr
Ondras83 píše: Cayce 2 píše: Ahoj Miloši, mám oktávu 1.8 20V a klepe mi to stejně jak píšeš ty u své 1.6 SR. Já vyměnil obě pryžové lůžka u předního levého ramene /docela fuška to rameno tam pak dostat zpátky/ a nepomohlo-klepe to po nerovnostech dál. Chtěl jsem si vyměnit i lůžka na pravém předním rameni, ale po tomhlem cítím, že by to bylo zbytečné. Chtěl jsem vyměnit i rejdovej čep, ale kámoš mi řekl, že ty na oktávkách neodcházejí a vydrží věky-tak ho měnit nebudu. Jestli jsi už na něco přišel, čím by to klepání mohlo být, dej vědět. Myslím si že to bude někde přímo na řízení, na té tyči.
Dík za odpověď, Cayce 2. JO...tak tomu tvýmu kámošovi nevěř a vyměň je.....
jak jsem psal zkus se podívat na řazení jak je ten čep na nápravě kdy to jde od vřevodovky přes ten čep dozadu k řadící páce, jestli tam nemámš vůli nahoru dolu , dal jsem jen pružinu ze stabiláku na tu tyčku a ja klid no a rejdové čepy ty ochází vesele, první jsem měnil stál snad 1200 korun je tomu tak čtyři roky a najeto bylo 90000km miloš
|
26.11.07, 08:23 |
|
|
|