jednou se mi stalo u mí 250ky jel sem na trojku a najednou mi šlo do smyku zadní kolo a motor zdechl. vyřadil sem a nakopl a jel bez problémů dál. akorát mi nešla zařadit trojka místo toho mi tak skočil neutrál nebo sem si spíše mylsle že je to neutrál a že mám zohlou řadící vidlu a tu trojku to tam prostě nehodí a jde tam až štverka ovšem dnes se mi moje ůvaha o neutrálu vyvrátila trojka tam byla skutečně zařazena ale prostě to nejelo
viz foto:
omlouvám se za kvalitu fotek je to foceno mobilem S.N. 310i nekamenujte mně já stou motorkuöu jezdil slušně akorát jednou jsem jezdil a kámošem on mněl apriliju 125rx 19kW a tam abych mu stíhal tak sem to točil hodně na trojku tak dostala asi zabrat
a pak sme ujížděli hlídací služvě v místní pískovně trochu kopečky dostala spojka zabrat trochu se připekla a od tý doby to jezdilo na tu trojku v záběru jak na starých ursusech dyž zařadíte 5ku a dáte plnej takovej ten hučivej zvuk..bylo to v plánu rozdělat a zkontrolovat přez zimu co se stím stalo...ale poslední vyjížďka a dopadlo ta takhle.....
PS:chyby oprAvím průběžně