Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 13:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Výběr letních pneumatik 
Autor Zpráva

Příspěvek Výběr letních pneumatik
Čaute, vim, že si o mě myslíte různý věci, když si teď přemejšlim nad koupí letních pneumatik, ale je to o penězích, teď je mám a na jaře je mít nemusim, a protože nechci v létě jezdit po ráfcích :D , tak si je koupim teď. Vybral sem tyto:

HANKOOK K715 165/70 R13
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 315&page=0

FULDA ECOCONTROL 165/70 R13
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 108&page=0

GOODYEAR DURAGRIP 165/70 R13
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 037&page=0

MICHELIN ENERGY E3B 1 GRNX 165/70 R13
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 447&page=0

???Co radíte???

24.11.07, 22:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já znám jen dva druhy pneumatik..... Michelin.............................. A pak ty ostatní..... ( i když sem včera koupil nějaký kumho či co, ale 175/60/13 najeto cca 150km... Nový pneu ... čtyři kouky za 2000,- kč .... no nekupte to.... :twisted: )

24.11.07, 22:35

Příspěvek 
záleží na ceně, nebo na kvalitě ?? jestli na kvalitě, šel bych do michelin, nebo goodyear, jestli o penězích, tak teda neim no...a je to na fako nebo feldu ???

24.11.07, 22:36
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 007&page=1
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 115&page=1
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 013&page=0

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

Naposledy upravil Matthes dne 24.11.07, 22:42, celkově upraveno 1

24.11.07, 22:41

Příspěvek 
Ondras83 píše:
záleží na ceně, nebo na kvalitě ?? jestli na kvalitě, šel bych do michelin, nebo goodyear, jestli o penězích, tak teda neim no...a je to na fako nebo feldu ???

Fel combi

24.11.07, 22:41

Příspěvek 
Kup si ty Hankook, maj dlouhej kilometrovej výkon a na běžný ježdění stačej bohatě.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

24.11.07, 22:48

Příspěvek 
Kristensen píše:
Kup si ty Hankook, maj dlouhej kilometrovej výkon a na běžný ježdění stačej bohatě.

Jak stačej :D ??? Hele já se neostýchám dát těch pár stovek navíc třeba do těch Mišek.

24.11.07, 22:52

Příspěvek 
OndraM píše:
Kristensen píše:

Jak stačej :D ??? Hele já se neostýchám dát těch pár stovek navíc třeba do těch Mišek.

No hele, to nás s Ondrou docela dost uráží jako! Jak jako na feldu na běžný ježdění :D stačí Hankook (nic proti této značce, tisíckrát to než třeba barum). Jen si dej na svýho Renaultka třeba Kormorány, ty Ti by podle mě mohli stačit :D :D :D

24.11.07, 22:56

Příspěvek 
fux.dggn píše:
OndraM píše:
Kristensen píše:

No hele, to nás s Ondrou docela dost uráží jako! Jak jako na feldu na běžný ježdění :D stačí Hankook (nic proti této značce, tisíckrát to než třeba barum). Jen si dej na svýho Renaultka třeba Kormorány, ty Ti by podle mě mohli stačit :D :D :D

jo...takže jako... :evil: :x :x :x :D:D:D:D:D:D...kup co uznáš za vhodný...ale jestli to máš na ježdění s rodinkou, žádný závodění tak asi ty co nejvíc vydržej...takže teda hankook....ale zase uvidíš na vodě...fotřikna fáčku má celoroční debiky a když jezdí po mokrý cestě do práce..tak všechny kruháče smykem...( je jich tam asi 5) no a jednou sem jel s nim...prostitutka to byla taková prdel....to bych moh jezdit tam a zpátky a pořád by mě to bavilo :D:D:D...pak si tam dal sjetější z feldy...michelin a už to byla nuda....držej jak přibytý.... :cry: teda vlastně :D

24.11.07, 23:04
Profil ICQ

Příspěvek 
:roll: :roll: já jsem to myslel tak že jsou dobrý a pokud bych i já potřeboval a dělaly se v mím rozměru tak je klidně dám i na svoje. Jen prostě z těch vybranejch gum jsou víc než dostačující a přitom nejlevnější tak proč připlácet za asimetrickej vzorek když můžeš koupit lacinějc stejně dobrou gumu s klasickým vzorkem. Jinak já nemám doma jen R19 ale taky feldu.

24.11.07, 23:05

Příspěvek 
Kristensen píše:
Jinak já nemám doma jen R19 ale taky feldu.

tak to je správný.....:D:D:D:D

24.11.07, 23:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Kristensen píše:
:roll: :roll: já jsem to myslel tak že jsou dobrý a pokud bych i já potřeboval a dělaly se v mím rozměru tak je klidně dám i na svoje. Jen prostě z těch vybranejch gum jsou víc než dostačující a přitom nejlevnější tak proč připlácet za asimetrickej vzorek když můžeš koupit lacinějc stejně dobrou gumu s klasickým vzorkem. Jinak já nemám doma jen R19 ale taky feldu.

Tak teda takle, řikáš že Hankook má větší kilometrový výkon než ty MICHELIN ENERGY. Protože já teda gumy šetřim a du hodně po výdrži než po nějaký extra přilnavosti, prostě jzdim opatrně, když si to situace vyžaduje......

24.11.07, 23:13

Příspěvek 
podobná se dávala na fávo od výroby a ty gumy dřív zpuchřely než aby je obyčejnej člověk sjel a tahle Hankook je s nima srovnatelná.

24.11.07, 23:19

Příspěvek 
Pokud má někdo peníze na to aby na každou sezonu kupoval nový gumy tak ať kupuje Falkeny, tam je zaručený že je za rok sjedeš, jsou to suprový lepidla ale mizej před očima, pokud chce někdo gumy na dva roky a takový průměrný jízdní vlastnosti tak to zase můžu doporučit Barum Bravuris. A kdyby náhodou měl někdo ještě víc peněz a chtěl nechat třeba přelakovat celý auto po jedný jízdě v dešti tak ať si koupí Pirelli. Jinak na feldě u nás doma 50 000km na Good Year NCT2 a 48 000km na Venturách ale ty ventury když jsou sjetý pod 50% tak na suchu pořád bomba ale voda je už trochu horší jinak pokud jsou nový tak obojí poměrně až výborný.

24.11.07, 23:25

Příspěvek 
No já mám ty nejlepší zkušenosti z gumama Kléber Viaxer...ale na 742...co sem si s nima mohl dovolit v zatáčkách bylo něco neuvěřitelnýho...a neubejvaly moc...hankooky má kámoš, je to jak starý OR34-kamenná guma, co se neojíždí, ale taky nedrží. Michelin energy má druhej známej na faku a děsně na ně nadává, že prej strašně rychle ubejvaj a na suchu moc nedržej. Goodyear a Fulda nevim, z fuldama mám dobrý zkušenosti, ale jenom se zimákama...

btw Kristensene jaks to myslel s tím přelakováním u těch pirellek? Mohl bys to trochu rozvíst? Jenom tak pro zajímavost...
:wink:

25.11.07, 00:26
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další