Čím menší auto, tím horší řidič/ka ?
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Zdravím! Mám ze silnic takovou zkušenost... Co Vy?
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
26.11.07, 02:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: Čím menší auto, tím horší řidič/ka ?
Serifus píše: Zdravím! Mám ze silnic takovou zkušenost... Co Vy?
Asi se tě ještě nepokusil maďarskej kamion natlačit na svodidla když tě ve 120ti předjížděl...pak sou lidi co maj auto místo nástavce na kokota a ti musej mít nějaký veliký woe, nejlíp ofrouta. V malejch je zase větší procento lidí co moc nejezděj a ženskejch, ti občas neví která bije...blbci sou všude, stejně jako dobrý lidi, onehdy mě borec v liazce protáh zácpou že sem čuměl...a jezdím v malé škoduli
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.11.07, 03:06 |
|
|
fatal
rejpal
|
Otázka je trochu nejednoznačná. Horší ve smyslu "horší techniky řízení" nebo horší ve smyslu "horší hovado"? V prvém případě možná nějaká závislost existuje, ženy a začátečníci obvykle volí menší vozy. V druhém případě bych řekl, že je to naopak, čím větší auto, tím větší pravděpodobnost hovada za volantem.
|
26.11.07, 07:40 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Podle mě cim mensi auto tim maji tim maji pred ostatnimi vetsi respekt oni...ja se osobne se bojim kdyz si madam veze deti do skoly rano v 8:00 - specha a ridi Porsche Cayenne Turbo S popř. X5 ci X3 nebo MLko...ma v tom sileny sebevedomi ze kdyz to nekam praskne tak se ji nic nestane a v tom ma pravdu...když má Matize tak mi nevadí - uz si dava bacha kam se s tim cpe...a uz se tolik nebojim pac vim, že se při nárazu odkutálí a dá pokoj
A nejvetsi hovada jsou lidi co si velkym autem neco vynahrazují...nejvíc tu svoji maličkost mezi nohama...bud podnikatelé že na to maj, nebo blbečci v teplákovkách, bekovkách s nekonečnim retkem v hube...
A dalo by se vyprávet dal...
Kamiony a cizinci jsou kategorie sama pro sebe...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.11.07, 08:01 |
|
|
madmax
|
Hovada sou vsude. Samozrejme i mezi kamionakama, ale kdyz mi rekne, ze kamiony jezdej jako hovada nekdo, kdo jezdi 120 ve meste tak co si o tom cloveku muzu myslet. Hlavne by bylo potreba udelat zmenu v autoskolach, protoze kdyz jedu s nekym, kdo na tricitce jede na ctyrku, tak se mi svira ruka v pest, jen podotknu, ze dotycnej ma ridicak uz zhruba rok a kdyz sem mu to tu ctyrku vytknul malem me vysadil z auta.
26.11.07, 17:39 |
|
|
Ondras83
|
a ještě je nejlepší když si myslí, že ti šetří benzín (teda pokud jede 30 na 4 ne že tam valí 80 na 30 )...moji kámoš, co už maj auto (myslim kluky z vesnice) se prostě naučili, že jedou.... a z kopce tam hodí neutral, nebo dojíždí na křižovatku, tak to roztáhne, hodí tam neutrál a jede 110 na neutrál, a myslí si, že jede zadarmo, ale kdyby jel normálně, ujel ještě tak těch 50 metrů a brzdil normálně motorem, tak ušetří...ale to se jim prostě nevysvětlí, voni ti začnou vysvětlovat, jak pracuje motor ( jeffry je elektrikář) no a to byste najednou věděli, jak se to tam všechno hejbá a když vyřadíš, že ten motor nežere vůbec nic....radši sklapnu a jen si myslim, jak je chytrej a že tomu asi hodně rozumí...ale to byste to museli slyšet, to se nedá napsat...auto viděl rozebraný max ve světě motorů, ale už ví systém nápravy, hlavně ví, jak maká motor a kde je jakej šroubek...když mu řeknu že nemá pravdu, tak mě hned vysvětluje že to tak prostě musí bejt, jinak by to nešlo.... to já mám pak jenom "tleming" :D:D:D:D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.11.07, 18:40 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No jo to zname, nebo na stredni ... a co je to ta vacka? To je jak tam behaj ty pisty?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.11.07, 18:44 |
|
|
madmax
|
Nebo kdyz to zacne vytacet, skodovka sice dela bordel, ale tohle je brutal. Ja uz sem ve vetsine pripadu radsi zticha. A jeste jedna perlicka, borec chtel upravovat motor a ze videl na netu nejakou tycku co je motoru a ze je to docela drahy a ze to bude asi dobry. Ja myslel ze tam chcipnu, vim sice o motorech prd, ale nazyvat vacku tyckou to je i na me moc. Nebo sem se jednoho ptal jestli dame zavod, nacez sem se dozvedel, ze skodarna vazi dve tuny.
26.11.07, 18:49 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Co to tam máte na tý stavebce veče za materiál ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.11.07, 20:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
takovýho exota máme ve třídě taky a to chce bejt automechanik a at mu ukážeš na cokoliv na autě tak netuší co to je a nejhorší je že i tihle se vyučí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.11.07, 20:58 |
|
|
madmax
|
Martin 007 píše: Co to tam máte na tý stavebce veče za materiál ?
No jo to vis, holt to sou stavari. Ale Karlos si se mnou prej da zavod, muzes se prijet podivat a kdyz panbuh da pojede za nama i Rehor :D:D:D
26.11.07, 21:01 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jako Rapida 1.3 proti 2.0 DOHC Sieře jo ??? Neblázněte...bo to mas potuněný brutálně ? A pan kovboj z lazni straší straší ?
|
26.11.07, 21:14 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Martin 007 píše: Jako Rapida 1.3 proti 2.0 DOHC Sieře jo ??? Neblázněte...bo to mas potuněný brutálně ? A pan kovboj z lazni straší straší ?
nezáleží na motorizaci a výkonu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.11.07, 21:20 |
|
|
Nepér
|
Záleží voe na klokanech pi*o!
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
26.11.07, 21:27 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak Sierra je tezsi to jo, ale ma taky nahon na prdel...
|
26.11.07, 21:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|