Uchycení stabilizátoru-Fávo, Felda
Autor |
Zpráva |
no_-_name
|
je to tohle ?
|
27.11.07, 18:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
tvoje nápravnice je určitě Benteler :D:D to se nemusíš bát, takže si kup stabik, tahýlka na ramena, držák a gumy stabilizátoru, nějaký šrouby (myslim M8 ) no a rozeber vejfuk, voddělej reakci převodovky, řazení, nasaď stabik, všechno utáhni, zadělej zpět vejfuk, řazení a táhlo na převodovku a jeď to projet :D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Naposledy upravil Ondras83 dne 27.11.07, 18:55, celkově upraveno 1
|
27.11.07, 18:54 |
|
|
Ondras83
|
jinak ta fotka...tak ta protáhlá díra je na zaháknutí toho držáku a do tí zakroužkovaný díry zašroubuješ šrou...nahoře je heftlá matka tak tam to zašroubuješ a jeto...já to budu dělat z jara....
|
27.11.07, 18:55 |
|
|
michalkatka
|
nebudem zakladať nový topic, takže prosím rady a návrhy...
jedná sa o uchytenie nápravnice pri zadných silentblokoch, na Felde je to inak tvarované ako na Fave.
v podstate mám dve možnosti:
1, použijem Favo silentblok ale na nápravnici musím upraviť, alebo teda vyrovnať dosadaciu plochu na kasňu (Favo to má rovné a Felda tvafované pre väčší silentblok).
2, použijem všetko Felda a dám si vyrobiť podložku medzi nápravnicu a kasňu, ale potom mi os silentbloku pôjde cca 15mm od kasňe oproti pôvodnému...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.11.07, 13:18 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: nebudem zakladať nový topic, takže prosím rady a návrhy...
jedná sa o uchytenie nápravnice pri zadných silentblokoch, na Felde je to inak tvarované ako na Fave. v podstate mám dve možnosti: 1, použijem Favo silentblok ale na nápravnici musím upraviť, alebo teda vyrovnať dosadaciu plochu na kasňu (Favo to má rovné a Felda tvafované pre väčší silentblok). 2, použijem všetko Felda a dám si vyrobiť podložku medzi nápravnicu a kasňu, ale potom mi os silentbloku pôjde cca 15mm od kasňe oproti pôvodnému...
nedokážu poradit....spíš bych tam udělal podložku..jak píšeš...ale fakt neim, chce to někoho zkušenějšího
|
28.11.07, 15:34 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: nedokážu poradit....spíš bych tam udělal podložku..jak píšeš...ale fakt neim, chce to někoho zkušenějšího
roman heller má na Fave nápravnicu bentler, tak počkám na neho, aj tak to chcem robiť až na jar, tak zatiaľ len zbieram info...
|
28.11.07, 18:07 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: nedokážu poradit....spíš bych tam udělal podložku..jak píšeš...ale fakt neim, chce to někoho zkušenějšího roman heller má na Fave nápravnicu bentler, tak počkám na neho, aj tak to chcem robiť až na jar, tak zatiaľ len zbieram info...
jj...taky tam chci dát ten stabik až z jara...., ale jakto že tam mám zadní ??? dyť to není kombi...????
|
28.11.07, 20:30 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: nedokážu poradit....spíš bych tam udělal podložku..jak píšeš...ale fakt neim, chce to někoho zkušenějšího roman heller má na Fave nápravnicu bentler, tak počkám na neho, aj tak to chcem robiť až na jar, tak zatiaľ len zbieram info... jj...taky tam chci dát ten stabik až z jara...., ale jakto že tam mám zadní ??? dyť to není kombi...????
nemusí byť iba kombi, ale podľa čoho to tam dávali neviem...
|
28.11.07, 20:33 |
|
|
michalkatka
|
|
29.11.07, 08:49 |
|
|
Ondras83
|
tenhle článek (spíš reakce pod ním) mě definitivně utvrdili v tom, že zjara tam ten stabik pude...ale musim na něj přez zimu našetřit...vánoce budou asi letos stát zato :D:D
|
29.11.07, 18:15 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: tenhle článek (spíš reakce pod ním) mě definitivně utvrdili v tom, že zjara tam ten stabik pude...ale musim na něj přez zimu našetřit...vánoce budou asi letos stát zato :D:D
mňa to tiež utvrdilo že ho tam chcem...
ktoré Favo bude také dokonalé
|
29.11.07, 20:04 |
|
|
Neex
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: tenhle článek (spíš reakce pod ním) mě definitivně utvrdili v tom, že zjara tam ten stabik pude...ale musim na něj přez zimu našetřit...vánoce budou asi letos stát zato :D:D mňa to tiež utvrdilo že ho tam chcem... ktoré Favo bude také dokonalé
myslím že určitě nejsi sám... taky ho tam plánuju dát.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
29.11.07, 20:07 |
|
|
michalkatka
|
Neex píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: tenhle článek (spíš reakce pod ním) mě definitivně utvrdili v tom, že zjara tam ten stabik pude...ale musim na něj přez zimu našetřit...vánoce budou asi letos stát zato :D:D mňa to tiež utvrdilo že ho tam chcem... ktoré Favo bude také dokonalé myslím že určitě nejsi sám... taky ho tam plánuju dát.
ja viem že nebudem sám, ale práve to sa mne páči... odlíšiť sa od série technikou, nie vizuálne...
|
29.11.07, 20:10 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Neex píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: tenhle článek (spíš reakce pod ním) mě definitivně utvrdili v tom, že zjara tam ten stabik pude...ale musim na něj přez zimu našetřit...vánoce budou asi letos stát zato :D:D mňa to tiež utvrdilo že ho tam chcem... ktoré Favo bude také dokonalé myslím že určitě nejsi sám... taky ho tam plánuju dát. ja viem že nebudem sám, ale práve to sa mne páči... odlíšiť sa od série technikou, nie vizuálne...
tak nějak, ikdyž já chci aby to na parkovišti před Tescem bylo odlišný auto, ale zase z toho nechci mit tuňáka typu: samolepky všechny co dou koupit, všude kam jdou dát, spoilery až k zemi, kola větší než auto, muziku přes půlku auta a motor 1,3 40kW vhodnej na GO :D:D:D
chci to hnát spíš do sportovna....performance, jak řiká snb-rider: motorsport
|
29.11.07, 20:59 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
29.11.07, 21:06 |