Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Kdo je kdo, co kdo dělá a v čem jezdí-drobný průzkum 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Zdravím všechny škodováky. Já jsem vystudovanej automatizační technik, ale nyní pracuji u městské policie. Měl jsem Favorita 136L, byl jsem s ním spokojený, ale novější je novější tak jsem si před asi 3 lety :mrgreen: koupil felicii 1,6GLXi. Trošku si ji upravuji pro obraz svůj. Jsem s ní nadmíru spokojený (jediná závada je koroze). A proto uvažuji , že ji příští rok střelím a koupím asi octavku. Víc místa pro rodinu a hlavně antikorozní úprava. Čus bus....

13.9.06, 07:03
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Tak ja napisu neco o sobe je mi 25 let jsem z okresu Svitavy... podobne jako CROWAK.. kosek od Jevicka..... mam strojni prumyslovku delal sem asi rok a pul obsluhu CNC stroju pak asi dva roky jejich programovani a serizovani a ted jsem zu skoro rok v Anglii kde delam automechanika... v cem jezdim... viz garaz.. momentalne Mazda 626 rok 1997 2.0 V tu pouzivam v Anglii a v cechach bud neco z mycj stroju... viz garaz a nebo Skoda Favorit 135 LS zeleny.... fotku pridam ....ten je prakticky take muj ale jezdi s nim rodice kdyz sem ted pryc... tot asi vse..... :D

27.11.07, 00:10
Profil ICQ
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Taky přidám: 22 let, studium magisterského oboru Elektronika a fotonika na FEL ČVUT v Praze. Práce ve výzkumu TIA, IO apod. - jen okrajově. Jinak o víkendech jezdím jednou skříňovou krávou Mercedesem Rally se zbožím. A jezdím co to dá :twisted: Jinak moje autíko všichni zainteresovaní znají. A kdo ne, pak vězte, že je to auto k nezaplacení, Škoda 105L r.v. jako já (1985) a dovezená ze Švajcu. :D

Obrázek

27.11.07, 00:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jmenuji se Anďěl. Gustav Anďěl, revizor jízdních drah :lol: :lol: :lol:

To je nějaký starý téma ne?
No tak mě je 23, když jsem byl malej tak jsem chtěl být automecahnik, vyučil jsem se jako automechanik no a jsem automechanik (když jsem doma) Jinak jsem po škole ztratil půl roku ve výrobně šamponů jako seřizovač, pak jsem si zničil zdraví a nervy jako řidič v mezinárodní dopravě, no a teď se zašívám v jedný větší firmě na opravu lokomotiv kde dělám motory pro dieselelektrické mašiny a ještě jsem se dal do studia na Obchodní škole. A vozovej park? No nějak se rozšiřuje, tak především ta bílá potvora v profilu, pak je ještě jedna podobná červenobílá potvora, pak se ke mě nastěhoval jeden Bolševik 2101 a nejspíš přibude ale jen dočasně Bolševik 2103.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

27.11.07, 07:13

Příspěvek 
Za chvílí dvacet, Zlín, zatím maturita z oboru Management strojírenství, teď UTB Management a logistika.... jinak jezdím modrým Favoritem 136 LX...fajn vozítko...mám ho od léta...předtím sem vlastnil Fiat Uno z 83. roku. Skončil díky prasklé hlavě...

27.11.07, 09:41
Profil ICQ
Metal (urg)

Příspěvek 
Tož taky na sebe něco prásknu.Poté, co se mi podařilo dodělat VUT-FSI, dělám druhým rokem v jedné nejmenované nástrojárně:)) ve Valašském Meziříčí jakožto konstruktér lisovacího nářadí...takže de facto se tak trošku podílím na výrobě části plechařiny (hlavně vnitřní díly) pro současné přibližovadla.Díky tomuto je mě jasné, proč jsou auta teď tak drahá....zbytečně.
Jezdím v Š120 L r.v. 1977, k vidění ve zdejší garáži.Vlastním ji už pátým rokem...a naprostá spokojenost...ale už je mě ju líto tahat v zimě v soli (teď nic jiného nezbývá...spravuju byt:)) ),tak uvažuju o něčem novějším. Ještě dělám dvorního mechanika tátovi a jeho Š136 L Favorit ´89 - což je parádní, zachovalý, garážovaný, v zimě nejetý kousek.
Tož tak.

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

27.11.07, 09:55
Moderátor

Příspěvek 
hi :) ja sem na zacatku jeste jako neregistrovanej :) to uz je daaaavno :)

http://kachnis.techsajt.cz

27.11.07, 13:11
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
tak já...je mi zatim 17, studuji druhým rokem SOŠ Nový Bydžov (ekonomka-obor podnikání a služby) jezdim na simákoj, snad budu jezdit Š. Felicií...jestli mi ji teda fotr nechá (moh by, když sem na ní udělal přes léto celkovou GO) :D:D:D

27.11.07, 17:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak klucíííí.... mě je 23 let..studuju v Brně na vysoké ekonomiku (obor manažer-ekonom prezenčně) do toho ještě pracuji na poloviční úvazek v Hypernově, abych měl z čeho krmit svoji žravou Felinku combi 1.6 GLX (viz. obrázek vedle). Předtím sem měl favouše, ale toho už si vzal do parády Michalkatka:)

27.11.07, 18:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Koukám, že tu asi vybočuju...Je mi 29 let. Škoda Octavia z 98 roku. Nedám na ni dopustit. Něco stála, takže teď se musí splácet. Jinak vystudovaná VŠ - Ostravská univerzita - obor Anglický jazyk a TV, takže se přes jejich odpor snažím ty děcka něco naučit :-).

27.11.07, 23:58
Profil ICQ

Příspěvek 
tak já taky :D

Je mě 19 a vystudoval sem elektroprůmyslovku u Uherském Hradišti. Obor jakože informační technolgie. Teď dělám seřizovače vstřikolisů a tam kuchtíme konektory do aut... VW group...takže až najdete v autě neco s nápisem ELCO tak to radši zahoďte :D jinak sem asi na jaro podědil krásnou Škodu Rapid. Dále se pak občas starám o naši 1,3 MPi (asi je jasné co to je :) )

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

28.11.07, 09:02
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
no tak já teda taky

21 let, nejdříve základka, pak elektrotechnická průmyslovka, obor slaboproudá elektrotechnika, teď 3.ročník Fakulta informačních technologií VUT Brno, přitom pracuji jako skladník-přípravář v jedné logistické firmě. Jezdím favoritem 136, továrnu opustil roku 1990, ke mě se dostal v roce 2004 a to mu vlastně začal nový život.

28.11.07, 09:38
Profil ICQ

Příspěvek 
21 let, jezdím s Formanem r.94, na dvoře mi stojí ještě 120ka užovka r.82 která mě vozila poslední 3 roky a kterou jsem kvůli velké poruchovosti musel odstavit a teď ji dávám postupně dohromady. Mám SŠ, obor letecký mechanik, dříve jsem dělal technika bezdrátových sítí tady u nás a krátce v Brně, teď si vydělávám jako soukromník svým dřívějším koníčkem - dělám zvukaře, osvětlovače a vše kolem toho :)

28.11.07, 10:42
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Ještě pořád jsem náctiletý a to tak že už nééééé na dlouho bohužel...za chvíli už to bude na dlouhou dobu pořád ...cet a na ...sát ani nemyslim... :(

Tedy je mi 19náááááct mám zasebou mateřskou školku, základní školu, SOŠ elektrotechnickou s strojní a SOU v Pardubicích obor mechanik elektronik s maturitou...tu sem letos zmáknul takže jsem štastný to absolvent...

No a jelikož dnešní doba je to taková a žádá si to - dělám teď chytrého na Univerzitě Pardubice - Ústav Elektrotechniky a Informatiky - obor Komunikační a mikroprocesorová technika ... blíží se první zápočty a zkoušky a já pořád koukám :(

První autíííí byla Škoda 105 L 1983 po dědovi viz garáž, ted dráždim poslední škodovácké COUPE Škoda 130 Rapid 1986 nedávno přestavěná na 136ku motor...na ND mám Rapida 136 1988

Anything else ??? :D :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

28.11.07, 11:54

Příspěvek 
Vít Široký píše:
21 let, nejdříve základka, pak elektrotechnická průmyslovka, obor slaboproudá elektrotechnika, teď 3.ročník Fakulta informačních technologií VUT Brno, ...

Koukám, že toho máme dost společného. :wink:

Mě je tedy 21, v Třebíči jsem odmaturoval na SPŠT a SOUT na oboru Slaboproudá elektrotechnika a teď se snažím dostat nějaký ten titul před jméno, takže jsem na VUT FEKT BEST (Vysoké učení technické v Brně, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, obor Elektronika a sdělovací technika).

28.11.07, 18:37
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další