Autor |
Zpráva |
solista
|
špatně zabírá
Zdravi všechny. Včera sem zaparkoval před barákem. A když do auta asi za 45 minut nasednu, tak s hrůzou zjistim, že mi spojka zabírá už u podlahy. Předtim někde v polovině. Nevim, čim to je, ale sere mě to. Nemohlo mi někde něco vychcat? Prosim, poraďte.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
24.6.06, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
V první řadě bych to zkusil odvzdušnit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.6.06, 09:07 |
|
|
solista
|
vyřešeno. Přišel jsem na to, že byla prázdná nádržka s brzdovkou. A že mam v autě pod pedálama skvrnu s brzdovkou. Mam obavy, že mi tam chčije. Ale nevim kudy. Ale brzdy sou v pohodě. Stačilo odvzdušnit a spojka zabírá. Díky Šemikovy.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
|
24.6.06, 10:48 |
|
|
Šemik
|
solista píše: vyřešeno. Přišel jsem na to, že byla prázdná nádržka s brzdovkou. A že mam v autě pod pedálama skvrnu s brzdovkou. Mam obavy, že mi tam chčije. Ale nevim kudy. Ale brzdy sou v pohodě. Stačilo odvzdušnit a spojka zabírá. Díky Šemikovy.
To by mohl bejt hlavní válec Doporučuju koupit nový gumičky do něho a vyměnit je. Jsou to korunové položky
|
24.6.06, 10:53 |
|
|
patrik-hp
|
Ano je to hlavní válec.Příčina je ta,že brzdovka přijímá vodu ze vzduchu,prostě jí hltá.Všichni víme.Po dvou letech doporuč.vým.A proto bys měl mít těsný víčko u nádobky.Někdy praská,jak se to pořád utahuje,nebo se do toho třískne zavazadlem.Ale stejně si jí vezme změnou teplot,tu vlhkost.
No a jak ta kapalina přijímá tu vlhkost,tak ta si sedá okolo té gumičky,co funguje jako píst no a tu litinu okolo to vyžírá.Tak že ti ty gumičky co stojí snad asi 35Kč sada,nemusí ani pomoci.Nebo jen na krátko.Pomůže snad,když ty trhlinky nejsou moc hluboké vzít smirek do vrtačky,která točí alespoň dva tisíce,a tak 800stvkou ho vyleštit,až ty trhlinky zahladíš.Dělej to pod vodou,je to velmi jemný smirek a zanáší se velmi rychle.Možná že budeš mít štěstí,ale spíš počítej s tou korozí a leštěním. No a jinak ho asi budeš muset koupit nový samozřejmě....
|
24.6.06, 17:32 |
|
|
solista
|
jo, děkuju všem. V brzké době se do toho dám a pak poreferuju.
|
25.6.06, 13:43 |
|
|
solista
|
hele, jak ten spojkovej válec sundat? Už jsem sundal hadičku i trubičku, odšrouboval ty 13tky šrouby, ale furt to drží? Kde tam co je ještě? Předpokládám, že něco ještě vevnitř u pedálů.
|
10.7.06, 15:55 |
|
|
krf
|
solista píše: hele, jak ten spojkovej válec sundat? Už jsem sundal hadičku i trubičku, odšrouboval ty 13tky šrouby, ale furt to drží? Kde tam co je ještě? Předpokládám, že něco ještě vevnitř u pedálů. bude to tam jenom zarezlé zespoda to sračí vyrazit nebo zvenku vypáčit
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
10.7.06, 16:21 |
|
|
solista
|
takže už tam zevnitř auta nic neni. Tak to je pak pohoda. Díky za radu.
|
10.7.06, 16:29 |
|
|
Šemik
|
solista píše: takže už tam zevnitř auta nic neni. Tak to je pak pohoda. Díky za radu.
Jde to taky tak že párkrát dupneš na pedál spojky, válec se pravděpodobně utrhne od rzi a vyskočí
|
11.7.06, 07:33 |
|
|
solista
|
už sem to udělal, díky moc. Když sem z toho vytáhnul ten píst s pružinkou, tak mi přišlo, že je vše ok. Akorát to těsnění na tom pístu vyměnim. Protože to tamtudy utíkalo. Díky všem za rady.
|
11.7.06, 09:46 |
|
|
solista
|
tak jsem vyměnil těsnění na tom pístu. A zatim to neteče. Uvidíme zítra. Ale doufám, že to už bude ok.
|
11.7.06, 18:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: solista píše: vyřešeno. Přišel jsem na to, že byla prázdná nádržka s brzdovkou. A že mam v autě pod pedálama skvrnu s brzdovkou. Mam obavy, že mi tam chčije. Ale nevim kudy. Ale brzdy sou v pohodě. Stačilo odvzdušnit a spojka zabírá. Díky Šemikovy. To by mohl bejt hlavní válec Doporučuju koupit nový gumičky do něho a vyměnit je. Jsou to korunové položky
kounový položky to možná sou ale dělat se s tim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.7.06, 16:48 |
|
|
solista
|
sem se s tim dělal asi 30 minut a platil sem 5Kč, takže se to vyplatilo, než kupovat celej novej válec za 400,-.
|
21.7.06, 06:32 |
|
|
Šemik
|
solista píše: sem se s tim dělal asi 30 minut a platil sem 5Kč, takže se to vyplatilo, než kupovat celej novej válec za 400,-.
Taky myslim že ta půlhodina stojí za 395Kč Doufam, že těď ti to těsní dobře
|
21.7.06, 08:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|