Autor |
Zpráva |
Peter50kw
|
Kristensen píše: možná je to blbost ale co třeba celej zámek i fabku postříkat fridexem?
Fridex rozoziera lak
|
29.11.07, 20:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Radic píše: Matthes píše: V baterce neni kyselina chlorovodikova ale sirova ne? bingo ale někdo má asi baterku extra
Sorry, chyba ve značení. H2SO4
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
29.11.07, 20:11 |
|
|
Serifus
|
|
29.11.07, 20:13 |
|
|
Serifus
|
fatal píše: kachnis píše: tak me dvere primrzly, zima me zaskocila jak silnicare snih v lednu, nemam NIC krom fridexu a ostrikovacu. Už dvakrát jsem lezl do auta kufrem díky zamrzlým dveřím a zámkům (Favo), Fridexu jsem měl donedávna v kapalině jen zbytek (samozřejmě to zamrzlo), v nádržce ostřikovačů jsem měl moc vody (taky to zamrzlo), posledně jsem měl zamrzlý zámek víčka nádrže (v nádrži posledních pár litříků), no, aspoň se nenudím.
Chachááááááááááááá! Já můžu lézt do auta podlahou! Mě zamrznutý dveře nezastaví
|
29.11.07, 20:16 |
|
|
fatal
rejpal
|
Kristensen píše: možná je to blbost ale co třeba celej zámek i fabku postříkat fridexem?
Blbost je neprostříknout mechanismy zámků olejem, když jsou dveře rozebrané... Holt mě to tehdy nenapadlo...
|
29.11.07, 20:55 |
|
|
fatal
rejpal
|
Serifus píše: Chachááááááááááááá! Já můžu lézt do auta podlahou! Mě zamrznutý dveře nezastaví
Jen aby tě smích nepřešel, zamrzne ti i podlaha.
Já se ještě podlahou neprotáhnu, ale uvidíme po zimě...
|
29.11.07, 20:56 |
|
|
Ondras83
|
Serifus píše:
Chachááááááááááááá! Já můžu lézt do auta podlahou! Mě zamrznutý dveře nezastaví
ty vole tak u tohohle sem se fakt mrtě zasmál a ještě se směju :D:D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.11.07, 21:37 |
|
|
CROWACK
|
Kristensen píše: No já jsem si jednou jedinkrát koupil rozmrazovač na zámky, to jsem měl ještě šáde. No a když přišla ona chvíle že bych ho mohl použít brzo ráno v -15 kdy člověk spěchá do práce tak jsem se na něj koukal zkrz ty zamrznutý dveře jak si hezky leží na sedačce a je mě uplně na hov*o takže od tej doby nic takovýho nekupuju a zatím jsem to už ani nepotřeboval.
Nojo, na to sou dvě opatření...buď prodávají takový malý rozmrazovací mrdky, co si můžeš pověsit na klíče, nebo jako já si koupíš velkej sprej a skováš ho pod nárazníkem, nečím to vyprižíš, třeba kusem gumy aby to nevypadlo a pak je to jako když najdeš, už ho tam takhle mám3 roky, stejně tak na bužírce s drátama k tažnýmu namotanej metr plotovýho drátu a poradíš zi vždy, ať mrzne nebo si zabouchneš klíčky, max 5 minut a spokojeně odjíždíš...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.11.07, 22:54 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kachnis: to jsem na tom jen o malinko líp, dveře mě letos ještě nepřimrzly, ale škrabku na led taky nemám, a tuhle by se hodila, musel jsem použít řidičák (a jde to s ním nádherně), ještě že už se dnes nedávají takové ty knížky, to bych to nedal
|
29.11.07, 23:02 |
|
|
CROWACK
|
Vít Široký píše: kachnis: to jsem na tom jen o malinko líp, dveře mě letos ještě nepřimrzly, ale škrabku na led taky nemám, a tuhle by se hodila, musel jsem použít řidičák (a jde to s ním nádherně), ještě že už se dnes nedávají takové ty knížky, to bych to nedal
ISICem to de taky pěkne
|
29.11.07, 23:10 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a nemá ten ISIC nějakej čip? já bych se bál, že ho zničím
|
29.11.07, 23:12 |
|
|
CROWACK
|
Vít Široký píše: a nemá ten ISIC nějakej čip? já bych se bál, že ho zničím
má, ale vydržel
|
29.11.07, 23:13 |
|
|
DRYVER
|
Ja jednou skrabal obalem "cd" protoze skrabka byla buh vi kde ... a taky to slo
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
30.11.07, 16:22 |
|
|
Kristensen
|
Jo tak s tím škrábáním okna jsem si pěkně naběhnul, páč jsem taky neměl nic po ruce tak jsem vzal hliníkovou plechovku od koly a dnem plechovky jsem škrábal okno. No sníh tam nebyl ale zase na tom okně zůstaly hliníkový čmouhance, takže jsem pak jednoho krásnýho dne rozlešťoval okno filcem ve vrtačce a takovým zeleným šutrem nebo tvrdou pastou nebo co to je. Jo to byly léta.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.11.07, 16:34 |
|
|
Ales M
|
|
30.11.07, 18:42 |
|
|