Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 20:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 výběr pneu na octávku 
Autor Zpráva

Příspěvek výběr pneu na octávku
Zdravím,měl bych jednu otázečku,porádí mi někdo jaké by byly nej ideálnejší letní pneu na octávii 1.9 tdi?
těch pneu je tak hodně že se v tom neorientuji,tak bych vás prosil jestli byste mi neporadili. Dík Luiss :oops:

22.6.06, 19:09
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Podle mého jde asi i o to jakou chceš vlastnost aby měli,to jest jak jezdíš,nebo chceš jezdit a co od toho očekáváš.A za jakou cenu.Design sport -nízkoprofilové ale tvrdé a nekompromisní k podvozku ve všech ohledech-výtěžnost snad jen v lepší ovladatelnosti a tím i bezpečnosti při rychlé jízdě,ovšem na dešti nic moc,nebo klasické série-bačkory pohodlí a ekonomika v úspoře uložení nápravy,menšího zatížení řízení ale v zatáčkách nejspíš poplaveš Jak Emil triner s WRCčkem,co se kouká pouze bočním okénkem při projíždění zatáček...A jakej průměr 15-16-17....ty vyšší čísla jsou už drama.
Ale jak se na to koukám,s dieselem moc sportu neuděláš.Ta příď je z lokomotivy a nebude tě jen tak poslouchat.Ale po rovině...jo.... :wink:je toho v regálech opravdu dosti.....

25.6.06, 13:00

Příspěvek Re: výběr pneu na octávku
luiss píše:
Zdravím,měl bych jednu otázečku,porádí mi někdo jaké by byly nej ideálnejší letní pneu na octávii 1.9 tdi?
těch pneu je tak hodně že se v tom neorientuji,tak bych vás prosil jestli byste mi neporadili. Dík Luiss :oops:

..zdar..stndartný rozměr na Octavii je 195/65 R15..doporučuji něco lepšího aby díl vydrželi,buď KLeber nebo Michelin..mrkni na www.osobnipneu.cz dostaneš tam koupit týto značky za dobré ceny..já tam nakupuji taky pneumatiky... :wink:

12.7.06, 08:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]