|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 odhlučnění motoru
Prodava se na felicii (prvni modely) odhlucneni jako na favorita?? Myslim takovy to stribrny co se nalepi na stenu motoru (za baterku, na topeni a na ten zbytek steny) Na novejsich sem uz videl nejake origo odhlucneni co bylo jakoby v kuse a bylo i na te plose kde lezi baterka. Nebo pokud nekdo zna internetovou adresu vyrobce toho nalepovaciho odhlucneni ... Dik 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 3.12.07, 21:36 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
FerdikF
|
Mrkni sem http://www.mikra.cz/od-sady.php mívaj to normálně i v obchodech.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 3.12.07, 21:38 |
|
 |
|
DRYVER
|
Tohle sem presne hledal, ale nemohl jsem si vzpomenout na nazev toho vyrobce. Dik
O II kombi Look RS
|
| 3.12.07, 21:43 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
a trochu z praxe:
mam to nalepene, izoluje to hlavne ventily, a vysoke frekvencie, efekt je vsak ovela lepsi ak mas aj sadu na kurenie ktora sa neda zohnat
ale idem experimentovat s tappajomatom, potom poreferujem
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 3.12.07, 22:17 |
|
 |
|
DRYVER
|
deekay píše: a trochu z praxe: mam to nalepene, izoluje to hlavne ventily, a vysoke frekvencie, efekt je vsak ovela lepsi ak mas aj sadu na kurenie ktora sa neda zohnat  ale idem experimentovat s tappajomatom, potom poreferujem
No tu sadu na topeni prave chci nejak poresit. Na kapote to mam uz davno, pak to mam nalepeny na stene za baterkou, ale protoze mam fopeni z felicie, tak nemuzu pouzit sadu pro favorita, ale musim pouzit pro felicii, kvuli nepatrne rozdilneho tvaru topeni.
O II kombi Look RS
|
| 3.12.07, 22:38 |
|
 |
|
FerdikF
|
Já mám v autě tu sadu co je nalepená na topení a na přepážce motoru. Měl jsem to tam už od koupě auta a že by to bylo nějaký tichý. Co jsem třeba jezdil s formanem ale bmm 40kw, tak mi připadal tišší a to tam nic neměl.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 4.12.07, 07:59 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
FerdikF píše: Já mám v autě tu sadu co je nalepená na topení a na přepážce motoru. Měl jsem to tam už od koupě auta a že by to bylo nějaký tichý. Co jsem třeba jezdil s formanem ale bmm 40kw, tak mi připadal tišší a to tam nic neměl.
Tak to je taky fakt - některé BMM byly tak tiché že do 3000ot/min nebyl motor vůbec slyšet (což bohužel není můj případ, u mě je rachot jak ve vrtulníku)
|
| 4.12.07, 11:33 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
cyz píše: FerdikF píše: Já mám v autě tu sadu co je nalepená na topení a na přepážce motoru. Měl jsem to tam už od koupě auta a že by to bylo nějaký tichý. Co jsem třeba jezdil s formanem ale bmm 40kw, tak mi připadal tišší a to tam nic neměl. Tak to je taky fakt - některé BMM byly tak tiché že do 3000ot/min nebyl motor vůbec slyšet (což bohužel není můj případ, u mě je rachot jak ve vrtulníku)
nemas urvany dynamicky tlmic?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 4.12.07, 16:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |