|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
michibuh
|
5té dveře u Fáva
Zdravim. Mám Favorit r.v. 89 a nefunguje mi kompletně elektrika 5tých dveří. Na konektoru pod palubkou napětí eště je, ale na konektorech pro 5té dveře napětí už neni. Nejspíš asi natahám znova dráty, ale než se do toho pustim tak jsem se chtěl zeptat jestli neni problém v něčem jinym. Předem dík za odpověď.
|
3.12.07, 13:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Na konektoru u L podběhu? A ostatní zadní světla jdou?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.12.07, 15:32 |
|
|
michibuh
|
Jo, na konektoru u L podběhu. A ostatní světla jdou bez problémů.
|
4.12.07, 07:05 |
|
|
varok
|
Elektrika 5tých dveří
Já bych to už rovnou předělal na novější provedení, to znamená husí krk. Kdysy jsem měl fáčko r.v.91 a taky mi to pořád blblo. Tak jsem to předělal na husí krk, jako to mají novější fáčka a bylo po problémech. Je to sice dost pracné(práce zhruba na celý den), ale skončí různé poblikávání zpáteček nebo mlhovek apod.
|
9.12.07, 17:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Re: Elektrika 5tých dveří
varok píše: Já bych to už rovnou předělal na novější provedení, to znamená husí krk. Kdysy jsem měl fáčko r.v.91 a taky mi to pořád blblo. Tak jsem to předělal na husí krk, jako to mají novější fáčka a bylo po problémech. Je to sice dost pracné(práce zhruba na celý den), ale skončí různé poblikávání zpáteček nebo mlhovek apod. ale jen do doby, než se ulámou dráty v ohybu... a tý práce s tím je fakt hodně... nedávno jsem to dělal a moc mě to tedy nebavilo
|
9.12.07, 22:33 |
|
|
michalkatka
|
Re: Elektrika 5tých dveří
Vít Široký píše: varok píše: Já bych to už rovnou předělal na novější provedení, to znamená husí krk. Kdysy jsem měl fáčko r.v.91 a taky mi to pořád blblo. Tak jsem to předělal na husí krk, jako to mají novější fáčka a bylo po problémech. Je to sice dost pracné(práce zhruba na celý den), ale skončí různé poblikávání zpáteček nebo mlhovek apod. ale jen do doby, než se ulámou dráty v ohybu... a tý práce s tím je fakt hodně... nedávno jsem to dělal a moc mě to tedy nebavilo
toľko roboty to zasa nieje, odhadujem tak na 2-3 hodky... keď máš vhodné náradie a prípravky...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
10.12.07, 21:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nejhorší se mi zdálo protažení těch drátů kolem okna, tam co je přišroubovaná vzpěra, tam asi bude vevnitř něco jako navařená matka, a tam mi to drhlo, poškodila se izolace apod...
|
11.12.07, 00:01 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Vít Široký píše: nejhorší se mi zdálo protažení těch drátů kolem okna, tam co je přišroubovaná vzpěra, tam asi bude vevnitř něco jako navařená matka, a tam mi to drhlo, poškodila se izolace apod...
nj, tam je to blbe, a este k tomu ked to tahas ako ja cez dieru na ostrekovac to je len nocna mora to tam natiahnut
ale da sa to, no 2 krat by som to nerobil
mne sa to podarilo antennym kablom na konci so strunou z gitary ohnutou napoli aby bol koniec pruzny a zatocil sa v zahybe
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
11.12.07, 00:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|