Pežoťáci zas vymejšlí ptákoviny ...
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
a kazdy studeny auto ktery sem mel chytlo snadnejs se seslaplou spojkou
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.12.07, 15:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: a kazdy studeny auto ktery sem mel chytlo snadnejs se seslaplou spojkou
A kdybys nesešlápl spojku, co by se stalo? Nenastartoval bys? Odešel by ti startér? Odešla by ti baterka? Shořelo by ti něco?
|
5.12.07, 15:09 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ses asi nejak vytocenej ne samozrejme by mi nic neshorelo, neupadlo, nepichlo do oka,nevybilo....
ale pokud bych byl nucen z JAKOHOKOLIV DUVODU tocit ve 20tistupnovim mrazu starterem dyl ( a kolikrat v zime se najde 1174 duvodu..) tak by me asi mrzelo, kdybych tu finalni otacku nezvlad kvuli tomu, ze sem linej zmacknout spojku a zbytecne sem protacel prevodovku ale doufam, ze sme i nadale kamaradi na zivot a na skodu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.12.07, 15:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: ses asi nejak vytocenej ne samozrejme by mi nic neshorelo, neupadlo, nepichlo do oka,nevybilo.... ale pokud bych byl nucen z JAKOHOKOLIV DUVODU tocit ve 20tistupnovim mrazu starterem dyl ( a kolikrat v zime se najde 1174 duvodu..) tak by me asi mrzelo, kdybych tu finalni otacku nezvlad kvuli tomu, ze sem linej zmacknout spojku a zbytecne sem protacel prevodovku ale doufam, ze sme i nadale kamaradi na zivot a na skodu
Vytočený nejsem, v pohodě. Když jsou opravdu extrémní podmínky, tak se každé odlehčení hodí, však jsem sám napsal, že jsem jednu dobu spojku mačkal. A párkrát mi ani ta spojka nepomohla dosáhnout finální otáčky a musel jsem tlačit...
Kamarádi na život, no to asi ne, ale na Škodu určitě.
Dotaz nejen pro kachnise:
Když už řešíme ty nárůsty proudů při nesešlápnuté spojce, umírání baterky a hoření kontaktů, upřímně, kdo z vás si před zimou dal do pořádku baterku i startér?
|
5.12.07, 15:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Dotaz nejen pro kachnise:
Když už řešíme ty nárůsty proudů při nesešlápnuté spojce, umírání baterky a hoření kontaktů, upřímně, kdo z vás si před zimou dal do pořádku baterku i startér?[/quote]
baterka je nabita, starter nechavam dozit, neumim vyndat lpg bombu..modlim se, aby statrer umrel az kdyz budu mit v supliku ten s redukci
|
5.12.07, 15:31 |
|
|
Šemik
|
Akumulátory ošetřeny, alternátory po GO, napětí nastaveno, a startéra u Rapida sem taky zgenerákoval.. U Pastelky jsem ho sice venku neměl ale vzhledem k tomu že byla v péči Bukaje předpokládám že bude taky po GO
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.12.07, 15:35 |
|
|
Martin
|
kachnis píše: ... neumim vyndat lpg bombu..modlim se, aby statrer umrel az kdyz budu mit v supliku ten s redukci
Neříkej, že nedovedeš povolit dvě matky M8.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
5.12.07, 15:44 |
|
|
Drak
|
kachnis píše: ... neumim vyndat lpg bombu..modlim se, aby statrer umrel az kdyz budu mit v supliku ten s redukci Navař si na matku kousek 12mm trubky, na to kulatinu v délce startéru a na to 10 matku, použij to místo horní matky a máš prodloužení jak vyšitý a nikdy nemusíš povolovat flašku skrz startér. fatal píše: Jak to odpojování máš v autě řešené, je tam od výroby automatika, která převodovku odpojí při startu sama? Nebo je tam převodovka je připojená stále, ale má menší odpor?
Startér se točí jen při zařazeným neutrálu, takže měnič momentu s čerpadlem se točí, ale tlak oleje je přes šoupě vedenej do odpadu, tudíž nulovej odpor.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
5.12.07, 18:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak ten drakovo navod povazuju za fatální...velmi dekuji za radu, pripravek si nejspis uvarim
|
6.12.07, 12:41 |
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: tak ten drakovo navod povazuju za fatální...velmi dekuji za radu, pripravek si nejspis uvarim
Gola - ořech, prodlužovací tyč, ráčna - nepomůže? (Možná blbý dotaz, nepamatuju si, jak to tam přesně vypadá...)
|
6.12.07, 12:48 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja uz prave taky ne, ale tusim, ze horni matka jde jen zevnitr a jeste blbe,ale kdo vi...az budu mit hotovson garaz 2 tak to zkusim..na mokru se valet nechci
|
6.12.07, 14:07 |
|
|
Drak
|
Gola tam nejde, proto sme vymysleli tady tu ptákovinu, jelikož sme zhnilí a nepřiděláváme si zbytečně práci taháním flašky.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.12.07, 20:04 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.12.07, 19:12 |
|
|
Ondras83
|
Matthes píše: http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=32585
ty vole....to tam najít já, tak asi uteču hodně daleko a řeknu mámě aby ji šla vyndat (fotr a brácha se taky bojej myší ) nebo bych volal dědovi :D:D:D:D:D:D...rozhodně bych to takhle nefotil a nevyndal bych jí.....bléééééééééééééééééééééééééééééééééééé....sem se teď úplně voklepal :D:D:D:D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.12.07, 19:24 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak ty ses hustackej vzdyt je to mrtvy a neni to pavouk tak se toho netreba bat kdybych ji takhle nasel ja, zavolal bych brachu at nastartuje a protoci kolo abych se kouk jak je na tom s vulema u kotouce
|
24.12.07, 16:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|