|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Mg-Hořčík,Magnesium,lidově elektron
| Autor |
Zpráva |
|
no_-_name
Registrován: 26.8.07, 22:17 Příspěvky: 533 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Kristensen píše: No počkej to se musí zapalovat? Tak to není ono, tohle stačilo "jenom" polejt
"jenom" polejt by se dal sodík, nebo nedejbože draslík
vypadalo to takhle?
http://youtube.com/watch?v=Jw9p-5t8wWY
(na domácí pokusy dost drahý a nebezpečný)
|
| 5.12.07, 19:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
to už je zase moc a mi jsme to brali normálně do ruky 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 5.12.07, 19:26 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
No v drogérii se daly koupit,cca 15 let,nevím,jestli ještě dájí....bílé tablety,velikostí knoflíku,co když si na ně kápnul začali kouřit,a zapálilo to i papír....Stály do 10ti korun asi deset v tubě....Dalo se s tím žonglovat,ale dlouho držet nee...bíle to kouřilo....Pevný Kysličník?????Nevim....Nějak tak se tomu nadávalo.... 
|
| 5.12.07, 22:47 |
|
 |
|
no_-_name
Registrován: 26.8.07, 22:17 Příspěvky: 533 Bydliště: Mladá Boleslav
|
tuhý peroxid vodíku... taky možnost. ale že by to zrovna ve škole používali ?
|
| 6.12.07, 00:25 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
to samovodobouchaci bude teda ten karbid vapniku..tata vypravel, jak to davali do flasek s vodou a zahrabavali pod drny.... to bylo potom bojiste  jinak ten acetylen co vznikne boucha tusim pri malym tlaku, myslim, ze 200 ale nevim ceho... Pa? kPa??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.12.07, 13:44 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
No acetylen kyslíkje 1:1 je sviňa...Viděl jsem co dokáže igelitový podlouhlý pytel na lišty nárazníku...ten byl ještě vložen do starýho komínu vzduchotechniky cca dva m dlouhého....Detonace jako snad tritolová výbuška....O mega petardě nemůže být ani řeč...Ten komín vyletěl cca 4 metry do vzduchu.....proto respekt před flašemi autogenu...Neumim si ho představit unikat v budově...By to snad bylo schopno smazat základy toho stavení...prý kdabice od mléka potrhá ruku...A je to pouze plyn,né nějaký chloristan s hlinikem...Flash prach do výbušek a petard....jj... 
|
| 6.12.07, 18:01 |
|
 |
|