Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Favorit-kontrolky 
Autor Zpráva

Příspěvek Favorit-kontrolky
Zdravím borci 8) mám taký malý problém,mám favorita r.v.1993-speciál jakýsi dělaný na vývoz,špatně mě ukazují kontolky na palubovce,dyž zapnu světla,tak mě svití kontrolka mlhovek zadních,dyž zapnu zadní mlhovky rožne kontrolka dálkových,dyž zapnu vyhřívaní zadního okna rožne se kontrolka potkaváček a dyž předni mlhovky tak se rožne kontrolka parkovaček.Jinak všechno to svití jak má jenom ty kontrolky nejdů,jo a zadní mlhovky nesvití všechny pojistky sou v pořádku,žárovky by snad nebyly špatné zničeho nic obě dvě néé?Aspoň doufám teda,přemýšlel sem na d kostrů ale díval sem se na zadní páty dveře a kostra je v pořádku,přemýšlím ješte nad kostrů palubky ale nevím,že by tak zničehonic naráz se to všechno zrušilo.Díky za pomoc a budu čekat na odpovědi a rady zkušených borců :)

8.12.07, 15:59
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Možná ta kostra palubovky, zkus ji vyčistit. Favo má myslím kostru tam, kde kondenzuje vlhkost a hnije to tam :D

8.12.07, 16:01

Příspěvek 
To musíš rozdělat přístrojovku, jak máš kontrolky v tom svislým sloupcu, tak ta fólie se symbolama se docela často utřepe a sjede o políčko níž a svítí ti něco jinýho, rozkuchej to a posuň o políčko nahoru a přilep.
S těma mlhovkama, jestli se ti rožne kontrolka a světla ne, tak se zkus mrknout do pojistkovky na relátka, jestli není některý špatný, který to je ti ale neporadím, těch pojistkovek je několik typů a každá má rozmístění jinak.

A propos, jak to u vás vypadá s počasím? Má to cenu jet na dyju na ryby?

8.12.07, 16:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Noo ja sem se díval a nějak se mě to relátko nezdá,jakože cvaká v něm ale je nějaké divné 8) zkusím-vyměním,zatím díky za rady,zkusím to nějak ošefovat :roll: Jo a jinak počasí se zklidnilo,včerá pršelo celý den a dnes bylo tak 13 stupňů a svítilo slunko 8) kam sceš jet na tu dyju??Tam se prý teď nějak pohla hladina,sám su rybář a kamoš dělá u povodí :D

8.12.07, 16:44

Příspěvek 
Jezdím mezi Nové mlýny a Bulhary, jak tam ten příjezdovej pozemek za valem vlastní ten nervozní zemědělec a nechal si tam letos na jaře postavit plot.

8.12.07, 16:49

Příspěvek 
Podívej se taky na spojení elektriky do 5. dveří, ty dráty se v průchodce lámou a potom to dělá problémy. I když to se projevuje trochu jinak. Nejdříve bych zkusil všechny konektory, začni u světel, u zadního svazku (kdyby to bylo tím ať nemusíš zbytečně kuchat přístrojovku) potom vykuchej tu přístrojovku, zkontroluj ukostření a všechny konektory přístrojovky, možná by to mohlo být i v konektorech nebo plošném spoji pojistkové desky. Potom napiš co jsi zjistil, každopádně přeji hodně zdaru.

8.12.07, 17:23
Profil ICQ

Příspěvek 
toto robí kostra 5tych dverí.... žiadnu palubku nerozoberaj, ale urob tam nejaký prepoj...

8.12.07, 18:05

Příspěvek 
michalkatka píše:
toto robí kostra 5tych dverí.... žiadnu palubku nerozoberaj, ale urob tam nejaký prepoj...

Je to jenom kostra? Já teď budu na jednom fávu řešit a tipoval jsem to na dráty v průchodce....není tam už jeden drátek na kostru?

8.12.07, 18:12
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
michalkatka píše:

Je to jenom kostra? Já teď budu na jednom fávu řešit a tipoval jsem to na dráty v průchodce....není tam už jeden drátek na kostru?

nie je tam vodič na ukostrenie, mohol by byť, ale nerobili to... jednoducho vedľa toho krku 2ks samorezkami a drôtiku s očkami na koncoch to prepojiť a je to ok...

8.12.07, 18:16

Příspěvek 
Tak si pomyslně zkus posunout symboly na přístrojovce o jedno pole dolů a bude ti to svítit stejně jak jemu, už sem to měl na dílně mockrát, všichni se rýpali v kostrách zadních dveří a nakonec to byla taková ptákovina s páskem plastu.

8.12.07, 18:52

Příspěvek 
Borci,já si s tím pohraju a dám vám vědet,ale s tim posunutím pásku na pallubovce nevím,když zapnu vyhříváni okna a rožnů se parkovačky kerý su až nahoře tak nevím,každopádně su o něco chytřejší a budu zkušat po jednom,pujdu od těch pátyych dveří a uvidíme :roll: Kam mám dyžtak napojit ty dva kabely na tu kostru?Samořezky všechno mám 8) Nevím kam to mam připojit,su taký v elektrice neznalý :oops: ,ide mimo mě,právě proto se mě to zdá jako veliký problém :cry: :cry:

8.12.07, 19:01

Příspěvek 
Tu kostru - jeden konec drátu na 5.dveře a druhý konec na karoserii

Ten vodic pouzij 1.5mm2, lanko samozrejme a na konce napajej nebo nalisuj očka a místa kde se bude očko stýkat s plechem pěkně zbav barvy a lehce nakonzervuj vazelínou. :wink:

8.12.07, 19:08

Příspěvek 
Zkus si někde u pátých dveří, kde to máš třeba odřený na kov přiložit kus drátku a druhej konec někde na kastlu, taky na čistej kov a uvidíš, jestli se kontrolky zlepší, podívej se pořádně na ty kontrolky, jestli sou posunutý o jedno, nebo svítí, jak se jim chce. Jinak já to přikostřuju hned vedla pantu zevnitř dveří, aby to nebylo vidět, prostě spojím kouskem drátu dveře s kastlou.

8.12.07, 19:10

Příspěvek 
Zejtra budu testovat :lol: dík moc,přeju příjemný sobotní večer 8)

8.12.07, 19:19

Příspěvek 
Táák borci včíl sem se sem dostal,nakonec to bylo teda tů přístrojovku,bylo to posunuté o jedno políčko :) děkuji mooc za pomoc 8) Zdravím vás :wink:

9.12.07, 18:00
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další