taky chálujete na noc?? :-D
| Autor |
Zpráva |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
No a to si pak někteří stěžujete,že vám kára nejede a netáhne  ....Přestaňte tolik žrát chlapy.Hlavně vy co toho máte hodně co schodit  Pak pojede auto,nebude tolik žrát,vy do něj tolik lejt ropy a když vystoupíte z káry,vystoupíte lehce...a chůze?Pohoda jazz  Zdraví je prvořadé  Ale hladový být nemůžete to ne.....Jezte něco jinýho...polystyren z rejže na noc nic nedělá a zasytí...volte alterrnativu...No ale jsou ty vánoce,tak že se klidně nacpěte....Ale od novýho roku polystyren...Však zas bude všecko tak dražší,že ho budete jíst po vagónech  Dobrou noční chuť
|
| 9.12.07, 01:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
patrik-hp píše: No a to si pak někteří stěžujete,že vám kára nejede a netáhne  ....Přestaňte tolik žrát chlapy.Hlavně vy co toho máte hodně co schodit  Pak pojede auto,nebude tolik žrát,vy do něj tolik lejt ropy a když vystoupíte z káry,vystoupíte lehce...a chůze?Pohoda jazz  Zdraví je prvořadé  Ale hladový být nemůžete to ne.....Jezte něco jinýho...polystyren z rejže na noc nic nedělá a zasytí...volte alterrnativu...No ale jsou ty vánoce,tak že se klidně nacpěte....Ale od novýho roku polystyren...Však zas bude všecko tak dražší,že ho budete jíst po vagónech  Dobrou noční chuť těžkej třeba jsem, ale do závodní skořepiny se nasoukám, i rámem prolezu  tak to mám ještě v normě  polystyren nežeru, radši hovězí steak, chilli a hranolky  a přitom ubírám... už jen 107 (ono to kolísá, je to vrchní hranice), ještě v létě 120, na opasku jsem si musel přidělat dvě díry... jde to i bez polystyrenu, stačí jíst jen tak třikrát za den, malinko se hejbat (u mě práce a posilka) a je to, kdo jí jednou jako já dřív (od rána až do večera), ten má problém...
|
| 9.12.07, 01:08 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Vít Široký píše: patrik-hp píše: No a to si pak někteří stěžujete,že vám kára nejede a netáhne  ....Přestaňte tolik žrát chlapy.Hlavně vy co toho máte hodně co schodit  Pak pojede auto,nebude tolik žrát,vy do něj tolik lejt ropy a když vystoupíte z káry,vystoupíte lehce...a chůze?Pohoda jazz  Zdraví je prvořadé  Ale hladový být nemůžete to ne.....Jezte něco jinýho...polystyren z rejže na noc nic nedělá a zasytí...volte alterrnativu...No ale jsou ty vánoce,tak že se klidně nacpěte....Ale od novýho roku polystyren...Však zas bude všecko tak dražší,že ho budete jíst po vagónech  Dobrou noční chuť těžkej třeba jsem, ale do závodní skořepiny se nasoukám, i rámem prolezu  tak to mám ještě v normě  polystyren nežeru, radši hovězí steak, chilli a hranolky  a přitom ubírám... už jen 107 (ono to kolísá, je to vrchní hranice), ještě v létě 120, na opasku jsem si musel přidělat dvě díry... jde to i bez polystyrenu, stačí jíst jen tak třikrát za den, malinko se hejbat (u mě práce a posilka) a je to, kdo jí jednou jako já dřív (od rána až do večera), ten má problém...
 souhlasim 
|
| 9.12.07, 01:17 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Saturday, February 24, 2057
Seconds left to live... 1,552,855,071
musim jeste honem vystrikat dutiny, pak uz to po me nikdo delat nebude... doufam, ze v r. 2057 jeste bude Motip  jo jinak mi bude asi 74... husty.. bude mi chybet 6 let do duchodu a ja si klidne zajdu 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 10.12.07, 10:23 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
jen aby pak pozůstalí nedostali fakturu na uhrazení všech daní a poplatků za těch šest let, co jsi měl ještě makat... umřít dřív, tak vlastně krátíš daně 
|
| 10.12.07, 10:51 |
|
 |
|
bobo23
|
Thursday, July 30, 2043.... kruci nějak brzo... dyť to mi bude teprve 55 let... 
|
| 10.12.07, 12:06 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
bobo23 píše: Thursday, July 30, 2043.... kruci nějak brzo... dyť to mi bude teprve 55 let... 
No jo cigara chlast a zivotni styl nadela svoje ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 10.12.07, 12:30 |
|
 |
|
bobo23
|
Ano kouřím, ale chlastu sem už hodně dlouho nedotkl... 
|
| 10.12.07, 17:58 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Tuesday, March 29, 2072 ...tak to je v pr*** do devadesáti v práci. Dyť to už bude ze mě úplný debil...
Ale při těch litrech chlastu zvlášť poslední dobou...nemám strach 
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 10.12.07, 21:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|