Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 04:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 P.S. 
Autor Zpráva
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek P.S.
Zdravím! P.S. = Peklo Strakonická. Nejen, že je tato "dopravní tepna" většinu času zacpaná "přirozeně" (mnozí znají), ale když se stane nehoda, stojí to fakt za to. Popojížděl jsem asi předevčírem v autobusu snad 5 km/h. Cesta místo cca 25 minut trvala hodinu a kus! No xblití! Ještě, že jsem seděl a nikoho nepustil :lol: Doprava se v půli cesty začala sunout do pravýho pruhu a pak jsem to uviděl! Dva osobácí v levým pruhu, ten jeden ještě nacpanej částí do pravýho a koukám, jestli aspoň někdo mrtvej za takový zdržení. Jen tak by se to dalo omluvit. Byla to Fábka a ještě nějaká další pixla. A nic! Normálně Fábie měla nakřivo SPZ vzadu! Ten druhej šulin tam neměl ani prd! Chtěl jsem vyběhnout z autobusu a rozmlátit jim držky! To snad není možný! Ještě tam přijeli policajti! Kvůli takový hovadině! To není možný! Jakej máte názor na takový neřidiče?? Máte něco podobnýho? Bych blil. :evil:

Obrázek

12.12.07, 10:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Tyjo to sme se museli minout ja jel busem na druhou stranu a cumel sem na to :) Ale na to musis byt zvykly ne ... tam to stoji od 7 do pul devaty minimalne ... Pac to zacpavaj ty co jedou na barandak a prejizdej reku ...
Jinak sem uz videl tu cervenou skodovku schovanou :P

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

12.12.07, 11:10

Příspěvek 
Už aby byl ten okruh co? Já vim, je to nahovno, proto jezdim ráno v půl šestý, pak je to nemožný. Kdyby si ty, co chtěji najet na jižní spojku stoupli do toho pravýho pruhu hned, jak uviději kolonu, tak ten levej zustane volnej pro ty, co jedou do centra a byl by klídek, ale oni se tam serou až co to de a pak zdržujou a bouraj si do SPZtek :D a volaj k tomu policajty, hovada.

13.12.07, 18:50

Příspěvek 
Co je na tom pravdy, že když je škoda menší jak asi 20 táců, tak se ten výjezd policajtů platí?

13.12.07, 19:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Co je na tom pravdy, že když je škoda menší jak asi 20 táců, tak se ten výjezd policajtů platí?

To nevim, ale dneska už se poliši maj volat, když je škoda nad 50000,- Kč né?

13.12.07, 21:36

Příspěvek 
Vemte si to ale z pohledu druhých, třeba já když povezu auto zákazníka a někdo mě třeba jenom škrkne, já nezavolám nehodovku a průser je na světě, proč bych měl platit škodu, za kterou defakto nemůžu? Proč bych měl přijít o zákazníka kvůli volovi? Zákazníkovi taky nebude příjemný, když mu přijde obsílka k podání vysvětlení přestupku, jehož se zůčastnilo jeho auto, proč on má někde kvůli blbovi litat?

13.12.07, 21:43
Hliník navždy.

Příspěvek 
Drak píše:
Vemte si to ale z pohledu druhých, třeba já když povezu auto zákazníka a někdo mě třeba jenom škrkne, já nezavolám nehodovku a průser je na světě, proč bych měl platit škodu, za kterou defakto nemůžu? Proč bych měl přijít o zákazníka kvůli volovi? Zákazníkovi taky nebude příjemný, když mu přijde obsílka k podání vysvětlení přestupku, jehož se zůčastnilo jeho auto, proč on má někde kvůli blbovi litat?

Tak jasny no ... polise volat, to je OK.

Ale jinak nepochopitelne, tahle cesta - je to asi 6km prakticky rovny usek bez jakychkoli problemu a co tejden je tam nakej crash :shock: :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

13.12.07, 21:54

Příspěvek 
Matthes píše:
Drak píše:

Tak jasny no ... polise volat, to je OK.

Ale jinak nepochopitelne, tahle cesta - je to asi 6km prakticky rovny usek bez jakychkoli problemu a co tejden je tam nakej crash :shock: :?

asi právě proto, že to je 6km prakticky rovný cesty.... :roll: :roll: :roll:

14.12.07, 01:04
Profil ICQ

Příspěvek 
To je pravda... já teď třeba jel z Brna jen do Svitav...sice to tam neznám a jel jsem tam poprvé, ale co si ti lidi dovolili to je mazec... Tomu se nedá říkat pružná jízda, ale hazard!!!! Ikdyž je to Audi nebo BMW...

14.12.07, 03:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
To je pravda... já teď třeba jel z Brna jen do Svitav...sice to tam neznám a jel jsem tam poprvé, ale co si ti lidi dovolili to je mazec... Tomu se nedá říkat pružná jízda, ale hazard!!!! Ikdyž je to Audi nebo BMW...

nejde snad ani vo to, včem jedou tyhle kreténi, ale spíš de voto, co vyjede za zatáčkou, nebo co jede mezi dvěma kamionama, kam se chce natlačit....když si tam vyvalí shnilá stodváca, kde 50 letej fotřik valí z práce po noční....asi víte jak to pak končí....

14.12.07, 16:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]