|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Taky vas otravujou policajti kuli autu ?
Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
Taky vas otravujou policajti kuli autu ?
Hoj dneska se mi stala taka prihoda,
jedu si tak domu a za mnou jedou fizlove, tak trochu uberu (tak na 60), aby me zas nezastavili a nerikali "Pane ridici, kam tak spechate?" a jedu si dal a voni porad za mnou, tak si rikam ze asi jedou na stanici, pac je mam hned vedle domu a vono ho**o, zajedu na parkoviste a voni hned u me a jestli je to moje auto ....
Zkoumali VIN a taky hovadiny a este mi zkritizovali moji krasnou barvu auta
Je to normalni, nebo se jenom zrovna fizlove nudili ?
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
13.12.07, 23:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Je to normální. Viděj frajírka v nablejskaným Ferrari, tak se přece musej předvést, ne? Ale teď vážně... Je to člověk od člověka. Možná chtěli prudit. Vem to ale třeba tak, že jim to auto přišlo pěkný a radši ho zkontrolovali, jestli někomu nechybí.... Jednou bys byl rád, kdyby ti ho někdo ukradl a oni by ho zastavili...
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
14.12.07, 00:36 |
|
|
Nepér
|
Tak při tvém válečkovém laku a vzhledu celýho auta se nedivím
Mě zastavujou jen ve tři ráno a vždycky se divěj, že mám sebou i žárovky a lékárničku
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
14.12.07, 08:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Za poslední rok jsem byl kontrolován jen jednou. Jezdím denně v různé doby, občas i v noci. Asi jsem moc nenápadný...
|
14.12.07, 09:02 |
|
|
elegant
|
No mňa kontrolovaly len raz aj to len tak, že či nemám u seba drogy a pod, lebo som išiel z jednej pochybnej štvrti
Inak ma už okrem toho zastavili 2 krát vždy za porušenie vyhlášky.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
14.12.07, 09:06 |
|
|
FerdikF
|
Mě naposledny snad stavěli ještě když jsem měl 120, bylo to v zimě a kontrolovali gumy. Když uviděli špunty dělaný na zakázku, tak jim spadla čelist a pustili mě dál. Co mám formana, tak mě ještě nestavěli, asi mám štěstí........zatím.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
14.12.07, 09:19 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Mě za rok a půl stavěli jen jednou ještě ve 105ce kvůli tomu, že mi nesvítilo přední levý tlumený...pak sem ukecal pojistku pac sem sebou jako neznalý měl jenom útržek o zaplacení a se vzkazem, že a to auto není moje a že to majiteli vyřídím at si to opravý když to při kontrole před jízdou svítilo jsem odjel
S Rapidákem nic...ono lepší určitě by to bylo za rychlou jízdu nebo jiný prasárny...kua když vono to autííí jede no
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
14.12.07, 10:10 |
|
|
Radic
|
teď zrovna na mě blikl policajt abych si rozsvítil světla jinak strejdu už při podezření na kradenou 120ku připlácli na kapotu s rukama dozadu jen jim ukázal techničák a občanku a bylo s rapidem zádné problém...ještě nikdy sem ani nemusel zhasnout motor při kontrole ale skoro pokaždé foukám
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
14.12.07, 14:48 |
|
|
Ondras83
|
Radic píše: teď zrovna na mě blikl policajt abych si rozsvítil světla jinak strejdu už při podezření na kradenou 120ku připlácli na kapotu s rukama dozadu jen jim ukázal techničák a občanku a bylo s rapidem zádné problém...ještě nikdy sem ani nemusel zhasnout motor při kontrole ale skoro pokaždé foukám
když ti vzadu na lavici cinkaj lahváče se nediv :D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.12.07, 16:34 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
FerdikF píše: Mě naposledny snad stavěli ještě když jsem měl 120, bylo to v zimě a kontrolovali gumy. Když uviděli špunty dělaný na zakázku, tak jim spadla čelist a pustili mě dál. Co mám formana, tak mě ještě nestavěli, asi mám štěstí........zatím.
Špunty? Co to?
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
15.12.07, 00:07 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Serifus píše: Špunty? Co to?
jako vzorek,vis
jinak me letos staveli jen paarkrat, jinak me to neprekvapuje,kdyz sem stavenej..prej mam napadnou barvu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.12.07, 09:21 |
|
|
FerdikF
|
Serifus píše: FerdikF píše: Mě naposledny snad stavěli ještě když jsem měl 120, bylo to v zimě a kontrolovali gumy. Když uviděli špunty dělaný na zakázku, tak jim spadla čelist a pustili mě dál. Co mám formana, tak mě ještě nestavěli, asi mám štěstí........zatím. Špunty? Co to?
Přesně tak vzorek, teď jsou u našich někde na půdě, jinak bych ti je vyfotil. Normálně špalky jak na krosku, výška vzorku tak 2cm, ale dělaj hroznej hluk a u škodovky uberou tak 1/3 výkonu
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
17.12.07, 10:04 |
|
|
ventYl
|
No mne sa to stalo tiez, zaparkoval som auto a kedze ma brutalne bolela hlava, tak som este kusa sedel a pocuval radio, nechcel som odpadnut po ceste do bytu. Prifrcala policajna fobija a ze pan vodic ukazte doklady. tak som si auto zamkol, on si checkol doklady a leteli prec. Asi ich na mna niekto zavolal, alebo co. Lebo nic dalsie nekontrolovali... Ale tiez pravda, ze to bolo o jednej v noci.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
20.12.07, 18:13 |
|
|
LiMaK
|
nejusmevnejsi prihoda s prislusniky
Moje nejusmevnejsi kontrola se tyka doby asi tak pred 4 roky.to jsem jeste bydlel u nasich na sidlisti,kde v prizemi baraku jsou garaze. Delali jsme vymenu motoru na mojem byvalem LSku. No a se sousedem jsme tak zapijeli prvni den v garazi a tak v jednu rano me napadlo jit (notne posilnen lahvackama)pro neco do auta, ktere stalo pred garazi na ulici. tak jsem si zapipal centralem, sednul za volant a hledal po kaslikach, v tom slysim klepani na okno....Bry vecer pane ridici...a rovnou si dychnem....prej alkohol pred jizdou atd...cely vztekly sem je poslal doprdele, ze nikam nejedu. Na to urputny organ namital, ze to urcite, ze jsem chtel odjet pod vlivem, a ze prej jestli vim jaka je za to pokuta a blabla.....to uz sem nevydrzel, nasral se, vystoupil....otevrel motor a zeptal se: "kdyz jste tak chytri, tak mi vysvetlete, jak sem mohl chtit nekam odjet?!" motor totiz v tu dobu byl vytahnnuty v garazi a cekal na druhy den na GO
Jeste jste nevideli tak dojebane cajty jako ja tehdy nevedeli ani pismenko, co by rekli....chtel sem ridit, pod vlivem a k tomu jeste bez motoru....celkem prča.
|
20.12.07, 21:41 |
|
|
Martin
|
Jo, tak to je dobrý.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.12.07, 21:45 |
|