|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Životnost výfuku Fel 1,6 Lpg
Autor |
Zpráva |
Vlastik
|
Životnost výfuku Fel 1,6 Lpg
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jaká je průměrná životnost (v letech či najetých km) u výfukového potrubí Felicia 1,6 popřípadě srovnání originálního výfuku a repliky (druhovýroba). Může provoz na LPG ovlivnit tuto životnost (snížit či naopak)?
Díky Vlastik
|
15.12.07, 13:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dusche
|
obecne LPG zkracuje zivotnost vejfuku, v plynu je absorbovana voda ta ti pak ve vejfuku kondenzuje a vejfuk driv prorezne. Hlavne kdyz jezdis kratsi cesty tak se vejfuk nestaci poradne vysusit a je v nem permanentve voda.
Jakej je ale pomer zivotnosti vejfuku benzin/lpg/druhovyroba to ti nereknu.
|
15.12.07, 13:26 |
|
|
Kristensen
|
ono je to různý, je spousta faktorů, jestli parkuješ venku nebo v garáži, jestli stojíš na trávě nebo na betoně, jestli jezdíš v ziumě nebo v dešti nebo to vytáhneš jen když svítí sluníčko jestli jezdíš po 2km nebo po 200km atd, Bosal byl dobrej ale už taky začíná stát za prt a je drahej, Tyll je neštěstí, to je vejfuk za tři roky v háji, už jsem dal xx výfuků polskej výroby a i když životnost je stejná (někdy i lepší) tak cena je kolikrát i poloviční.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.12.07, 14:06 |
|
|
FerdikF
|
Zrovna dneska jsem dával střední tylla na formana a připadal mi těžší než ten původní. Jinak zadní jsem dával budou to tři roky, taky tyll a vypadá jak novej, nikde žádná rez. Záleží asi opravdu jak se jezdí dlouhé tratě, já jezdím z 90% 30km a víc.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
15.12.07, 15:20 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Co já slyšel tak origo výfuky na Felicii běžně 3-4 roky. Na otcový 1,3 MPI teda vydržel zadní díl 6,5 roku (zatím taky jediná měněná část) ALe je to určitě ovlivněný tím, že auto stojí v garáži, najede tak 10 000 ročně, a navíc z 90% dlouhý trasy...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
15.12.07, 16:24 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|