|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Recenze přípravku proti zamžení :-)
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Recenze přípravku proti zamžení :-)
Zdravím! Tak jsem si koupil konečně nějakej sajrajt na okno, aby se mi to v autě nezamlžovalo - ono je blbý když se to zamlžuje, ale horší je, když to zamlžení hned zmrzne a člověk to musí škrábat i uvnitř Natřel v autě a řekl jsem si, že to podrobím zátěžovému testu, a to v koupelně. Pravou stranu zrcadla jsem nastříkal tim přípravkem a levou nechal. Spracha na hodinu, vylezu, a vskutku to funguje! Fakt se to ani trochu nezamlžilo! Jenže... druhej den už to šlo do háje. To je teda výdrž... to Vám povim.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
19.12.07, 15:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
No v jedný situaci je dobrý, když ti funguje topení a větráček topení
A ve druhý situaci je lepší, když do auta neni vidět
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
19.12.07, 15:56 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Nepér píše: A ve druhý situaci je lepší, když do auta neni vidět
musis uvnitr hoodne dychat coz vlastne vypliva z one "druhe" situace
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
20.12.07, 10:42 |
|
|
DRYVER
|
Re: Recenze přípravku proti zamžení :-)
Serifus píše: Zdravím! Tak jsem si koupil konečně nějakej sajrajt na okno, aby se mi to v autě nezamlžovalo - ono je blbý když se to zamlžuje, ale horší je, když to zamlžení hned zmrzne a člověk to musí škrábat i uvnitř Natřel v autě a řekl jsem si, že to podrobím zátěžovému testu, a to v koupelně. Pravou stranu zrcadla jsem nastříkal tim přípravkem a levou nechal. Spracha na hodinu, vylezu, a vskutku to funguje! Fakt se to ani trochu nezamlžilo! Jenže... druhej den už to šlo do háje. To je teda výdrž... to Vám povim.
A cos cekal?? Za malo penez hodne muziky? Takhle to teda nefunguje No a pokud nechces mit zamlzene okna, tak to tim sajrajtem budes asi muset cistit dene
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.12.07, 22:51 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ono je nejlepší mít okna čistá (to je základ, jsou li znečištěná, stačí i různé výpary, třeba z interiérové autokosmetiky nebo montážní pěny, mlží se více, ppokud by neobsahovalo sklo na svém povrchu žádné nečistoty, nemůže se zamlžit, ale na to nemá sračku myslim ani horst fuchs), no, na to umytí stačí občas hadr a iron (to je to modrý co se pije přes chleba), A druhou věcí je funkční topení, zejména pak ventilátor, pokud možno, i to by mělo být čisté, aby z něj nelítal na okno bordel (prach) nebo cucky pěny,
|
20.12.07, 23:12 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.12.07, 23:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já ti ani nevim, nemůžu si pomoct... dneska mám takovou náladu, jít do hospody, dostal bych asi přes držku
|
20.12.07, 23:43 |
|
|
cyz
|
Vít Široký: Pokud vím tak Iron a jiné přípravky s modrou skalicí nejsou na autoskla dobré, protože sklo časem zmatní. Já to umývám taky přípravkem na okna ale se saponátem.
|
21.12.07, 12:43 |
|
|
Nepér
|
Já to meju ve dvou krocích. Nejdřív teplou vodou se saponátem čistým hadrem a pak to rozleštím zelenou vodou a novinama.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
21.12.07, 12:47 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nevím čím myl okna majitel 13 let přede mnou, ale já je meju už čtvrtým rokem s použitím ironu y venku nejdřív umeju bláto vodou teda) a nic se jim neděje... , jako možná že se za nějakoou dobu může něco stát, já jsem nic takovýho ale ještě nikdy nepozoroval... chemii ale nerozumím. , hádat se o tom nechci, ale nevím žye bychom na autech dříve myli okna něčím jiným, teď občas koupíme nějakou pěnu, dělá se s tím líp, protože iron prostě neukecám, aby mě tekl y flašky nahoru, když čistím zevnitř čelní okno
|
21.12.07, 12:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|