Autor |
Zpráva |
CUDL
|
Nechytá
Mám feldu 1.3 rok 98. Zaparkoval jsem v garáži a po nějakém čase jsem chtěl odejet. Na první zastartování chytla, hned chcípla a od té doby točí ale nechytne. Sem tam má snahu , ale jde na tři a po přidání plynu hned chcípne. Neví někdo co s tím? Cudl.
|
14.12.07, 15:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Felicii vůbec nerozumím, ale pokud se nemýlím, tak by to mohl dělat imobilizér. Počkej si na odpověď pánů mechaniků.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
14.12.07, 15:31 |
|
|
Ondras83
|
Re: Nechytá
CUDL píše: Mám feldu 1.3 rok 98. Zaparkoval jsem v garáži a po nějakém čase jsem chtěl odejet. Na první zastartování chytla, hned chcípla a od té doby točí ale nechytne. Sem tam má snahu , ale jde na tři a po přidání plynu hned chcípne. Neví někdo co s tím? Cudl.
jak dlouho tam jsou svíčky ??? rampa je OK???....vyměň svíčky a jeď se konečně projet....jinak...je to MPI a to se startuje bez plynu...i BMM...je to na LPG ??? jestli jo, tak se taky mrkni, jestli to startuje na benzín...jinak je to 100ˇ% svíčkama...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.12.07, 16:35 |
|
|
Kristensen
|
Ještě taky když zapneš klíček tak v absolutním tichu poslouchej jestli zacvakaj relátka a jestli zavrčí čerpadlo.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.12.07, 14:25 |
|
|
CUDL
|
Děkuji všem za rady. Byly to skutečně svíčky. V létě jsem koupil 4kontaktní Boshky, levně a výhodně . Teď jsem je z absolutního zoufalství vyměnil za ty staré a chytlo to na první škubnutí. Díky Cudl
|
16.12.07, 21:02 |
|
|
ivan6464
|
MAM FELDU 1.3MPI NASTARTOVAL SOM POHOL SOM SA AUTO ZHASLO VIAC UZ NECHCELO CHYTIT ZDA SA ZE NEHADZE ISKRU CIM TO MOZE BYT .PORADTE.
|
23.12.07, 16:22 |
|
|
michalkatka
|
ivan6464 píše: MAM FELDU 1.3MPI NASTARTOVAL SOM POHOL SOM SA AUTO ZHASLO VIAC UZ NECHCELO CHYTIT ZDA SA ZE NEHADZE ISKRU CIM TO MOZE BYT .PORADTE.
pokiaľ to nieje imobilizér tak možno čerpadlo, alebo snímač otáčok...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.12.07, 16:32 |
|
|
kwiko
|
Re: Nechytá
CUDL píše: Mám feldu 1.3 rok 98. Zaparkoval jsem v garáži a po nějakém čase jsem chtěl odejet. Na první zastartování chytla, hned chcípla a od té doby točí ale nechytne. Sem tam má snahu , ale jde na tři a po přidání plynu hned chcípne. Neví někdo co s tím? Cudl.
Podobne som riesil tu: http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtop ... ght=#83324
a potom tu: http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtop ... ne+sviecky
skontroluj si benzin,poistky, sviecky (prip. vymen). Skus druhy klucik (kvoli imo), inak diagnostika.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
23.12.07, 17:27 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.12.07, 19:17 |
|
|
ivan6464
|
Na prve nastartovanie felda chytila potom zhasla teraz iba toci. Diagnostika ukazala iba sporadicke chyby. Benzin dava. Ked sme dali dole rampu nehadzalo to iskru,na druhy raz zase hadzalo potom zase nie.V com môze byt chyba. PLS poradte.
|
25.12.07, 20:06 |
|
|
michalkatka
|
ivan6464 píše: Na prve nastartovanie felda chytila potom zhasla teraz iba toci. Diagnostika ukazala iba sporadicke chyby. Benzin dava. Ked sme dali dole rampu nehadzalo to iskru,na druhy raz zase hadzalo potom zase nie.V com môze byt chyba. PLS poradte.
keď raz hádže a raz nehádže iskru, najskôr by to mohol byť hallov snímač... čo ten imobilizér?
|
25.12.07, 20:27 |
|
|
ivan6464
|
Dobre dik za radu zajtra pozreme Haulov snimac,a ten imobilizer to vôbec neviem ci ho mam a ak ho mam neviem kde ho hladat.Na klucoch nemam nic.
|
26.12.07, 18:35 |
|
|
michalkatka
|
ivan6464 píše: Dobre dik za radu zajtra pozreme Haulov snimac,a ten imobilizer to vôbec neviem ci ho mam a ak ho mam neviem kde ho hladat.Na klucoch nemam nic.
Feldy majú imobilizer v kľúči a prostrednícdvom spínacej skrinky to blokuje RJ, neviem aký máš kľúč, keby si hodil foto vedeli by sme ti napovedať...
|
26.12.07, 19:33 |
|
|
ivan6464
|
Vdaka za radu. Hodili sme tam druhy hallov snimac aj druhu rampu, auto chytilo. Potom sme moje povodne dali do druhej feldy a chytila aj tato. Potom sme moje veci dali spät do mojej feldy a auto fakci, takze neviem kde bola chyba. Uvidim ci sa to nebude opakovat.
|
28.12.07, 16:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|