|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Poslední kapka aneb na pěst!
Autor |
Zpráva |
ventYl
|
fatal píše: Serifus píše: Tuhle obyčejnou údržbu jsem neslyšel, že by někdo dělal, tj. vyměňoval trubky k topení třeba u Fordu, Citroenu nebo něčeho podobnýho. To je zase špecialitka Škodovek, co? :roll: Fordy a Citroeny nemají motor vzadu a chladič vpředu. Když máš pod autem pětkrát delší trubky, tak se nediv, že to prostě může téct na více místech... Navíc mám z tvých příspěvků pocit (možná mylný), že to auto máš v nepříliš dobrém stavu.
Tvoj pocit je dobry ;) To auto drzi po kope ionova vazba v molekulach oxidu zeleziteho a instalaterska pena ;)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
20.12.07, 17:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.12.07, 19:36 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
fatal píše: Serifus píše: Tuhle obyčejnou údržbu jsem neslyšel, že by někdo dělal, tj. vyměňoval trubky k topení třeba u Fordu, Citroenu nebo něčeho podobnýho. To je zase špecialitka Škodovek, co? Fordy a Citroeny nemají motor vzadu a chladič vpředu. Když máš pod autem pětkrát delší trubky, tak se nediv, že to prostě může téct na více místech... Navíc mám z tvých příspěvků pocit (možná mylný), že to auto máš v nepříliš dobrém stavu.
To je opravdu mylný dojem. Žádný problémy nemám. Jen prkotiny. Ale ty mizej i s autem... Třeba podlaha, chlazení a tak
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
21.12.07, 22:05 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
To je opravdu mylný dojem. Žádný problémy nemám. Jen prkotiny. Ale ty mizej i s autem... Třeba podlaha, chlazení a tak [/quote]
jesli tvoje prispevky cte nekdo neregistrovanej, musi se divit ..proto o skodovkach vsichni rikaj, ze sou stary shnily pixly...tvoje rispevky by mely bejt utajeny a pristupny jen registrovanejm... navic vsechny tvy potize sou zpusobeny zanedbanou udrzbou
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
24.12.07, 15:45 |
|
|
Ales M
|
Já jsem taky registrovanej a škodovák rozhodně nejsem...... Jsem krví spíše na jihozápad....
|
25.12.07, 19:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ales M píše: Já jsem taky registrovanej a škodovák rozhodně nejsem...... Jsem krví spíše na jihozápad....
A co tedy mas za vuz?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.12.07, 20:31 |
|
|
Radic
|
jihozápad? tak to bych viděl na seat...nebo možná nějakého francouze
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.12.07, 12:11 |
|
|
Šemik
|
Radic píše: jihozápad? tak to bych viděl na seat...nebo možná nějakého francouze
I něco italského by to mohlo být...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.12.07, 12:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|