Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 17:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 nefunguje mi topeni 
Autor Zpráva

Příspěvek nefunguje mi topeni
jak uz jsem sem daval jak zapojit to topeni z felicie do favorita. tak mi to nefungovalo. skousel jsem moturek pripojit na primo a je to divny.. vzdycky se pootocil a zastavil se. tak jsem to prostrik kontaktolem bylo to lepsi ale po chvili se znej zaclo kourit. pres ovladaci panel vubec nic.... uz se v tom asi nekdo nimral protoze jsou tam nejake dva dratove odpory a ty vubec nejsou zapojen.. poradte mi prosim nekdo co stim nebo v tom aute zmrznu... :( :(

26.12.07, 18:34
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
A ten svazek mezi panelem, motorem a odporama máš?

26.12.07, 20:45
Profil ICQ

Příspěvek Re: nefunguje mi topeni
Tomik 12 píše:
jak uz jsem sem daval jak zapojit to topeni z felicie do favorita. tak mi to nefungovalo. skousel jsem moturek pripojit na primo a je to divny.. vzdycky se pootocil a zastavil se. tak jsem to prostrik kontaktolem bylo to lepsi ale po chvili se znej zaclo kourit. pres ovladaci panel vubec nic.... uz se v tom asi nekdo nimral protoze jsou tam nejake dva dratove odpory a ty vubec nejsou zapojen.. poradte mi prosim nekdo co stim nebo v tom aute zmrznu... :( :(

No jestli si postříkal rotor a uhlíky kontaktolem,tak si to zkratoval....se nediv,že z toho jde kouř.... :D :wink: Vyčisti rotor motorku dmychadla,o který se opírají uhlíky,hlavně ty drážky,aby nebyl ve zkratu,vše uhlaď aby to nevrnělo při puštění a musí se to otáčet...Po té,pokud ti nejde regulace a jde pouze poslední stupeň na přímo,tak vyměň i odporový regulátor.

26.12.07, 22:49
Hluchoň

Příspěvek 
kontaktol podle mých zkušenosti nezkratuje, a pokud ano, pak se divím, že mi ještě funguje notebook a PC (několik kusů)

26.12.07, 23:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Kontaktol nezkratuje, ale ve směsi s uhlíkovým práškem vznikne něco jako vodivá kaše

27.12.07, 17:08
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]