to mě poser..já takhle fotorvi zakrosit na zahradě, tak mě asi zabije (už párkrát sem to udělal :D:D:D...) místa tam máme mrtě, je to spíš takovej menší sad, ale krosit se tam nemůže... (jednou sem tam málem vopřel 1203 vo strom )
tak on je ten dvůr ještě není hotovej vidíš zbytek cihlí pod plachtou ještě půjde stohola dostavět zatravnit atd jinak to bylo plný dřeva před dvouma rokama a postupně se spracovalo a ted si tu hraju
jooo? jaktožes nebyl na forakách neks abestovní akce nějaká *cenzurováno** mi ukradlA džbánek na pivo a vydělal sme kilo skoro za nic
No vis me uz tyhle akce nejak neberou a popravde nikdy me ani moc nebrali. Ja tam byl jen parkrat a to skoro s donucenim
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
27.12.07, 11:54
škodař
DRYVER píše:
škodař píše:
DRYVER píše:
škodař píše:
DRYVER píše:
Kdo si hraje nezlobí
¨no dovol
Klidne dovolim
jooo? jaktožes nebyl na forakách neks abestovní akce nějaká *cenzurováno** mi ukradlA džbánek na pivo a vydělal sme kilo skoro za nic
No vis me uz tyhle akce nejak neberou a popravde nikdy me ani moc nebrali. Ja tam byl jen parkrat a to skoro s donucenim
aha tak to máš reht! ej ¨neska u bečvy mazec ten velkej skokan u dlohonic škodárna letěla metr se všeckéma kolama ve vzduchu malej masakr vana promáčklá nádrž odřená pak nám došel benál jak sme jezdili nalili sme druhej a už sme to nenastartovali
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků