|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
koba
|
poloosa
zdravim,mam problem ,na felde prave kolo snad aspon mi to tak prijde slysim takove chroupani jako kdyz preskakuje retez .nevite cim by to mohlo byt ,ze pry by to mohla byt poloosa.dik cus
|
28.12.07, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: poloosa
koba píše: zdravim,mam problem ,na felde prave kolo snad aspon mi to tak prijde slysim takove chroupani jako kdyz preskakuje retez .nevite cim by to mohlo byt ,ze pry by to mohla byt poloosa.dik cus
homokyneťák, alebo ložiská...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.12.07, 19:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: poloosa
koba píše: zdravim,mam problem ,na felde prave kolo snad aspon mi to tak prijde slysim takove chroupani jako kdyz preskakuje retez .nevite cim by to mohlo byt ,ze pry by to mohla byt poloosa.dik cus
michal ti to už řekl, pokud ti to začne kroutit volantem je konec hned zastav auto se může stát i neovladatelné a homo kloub dej značkový ten čínský tam strhneš závit při utahování miloš
|
29.12.07, 16:33 |
|
|
big.jedla
|
a co jiného to ještě může dělat??? mi taky na pravé straně něco tak divně chrčí... když mám natočené kola... třeba při rychlejším průjezdu kruhovým objezdem...
taky jsme mysleli na homokloub... tak jsme vyměnili vnější kloub a pořád nic, brzdy to taky nedělají zároveň s kloubem se dávaly nové kotouče, destičky, gumičky... prostě tam je vše nové...
tak co by to ještě mohlo být? nějaký čep? vnitřní kloub?
|
30.12.07, 16:20 |
|
|
Ondras83
|
big.jedla píše: a co jiného to ještě může dělat??? mi taky na pravé straně něco tak divně chrčí... když mám natočené kola... třeba při rychlejším průjezdu kruhovým objezdem...
taky jsme mysleli na homokloub... tak jsme vyměnili vnější kloub a pořád nic, brzdy to taky nedělají zároveň s kloubem se dávaly nové kotouče, destičky, gumičky... prostě tam je vše nové...
tak co by to ještě mohlo být? nějaký čep? vnitřní kloub?
ložisko....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.12.07, 18:21 |
|
|
koba
|
poloosa
z volantem to nic nedela a dela to prave jenom nekdy .v servisu to bylo ,ale nic nezjistili asi malo koumali . lozisko bych poznal to uz tu bylo a homok. to snad dela da se rict jen pri rozjizdeni ponejvic tak nevim.porad mam v palici tu poloosu,zatim dik cus.
|
30.12.07, 20:54 |
|
|
big.jedla
|
ložisko by snad ale muselo taky hučet nebo pískat ne? navíc sme ho měli venku a vypadá OK
kdyby nebylo tak drahé tak sem dal rovnou obě nové
|
31.12.07, 11:57 |
|
|
michalkatka
|
tak potom ostáva vnútorný homokyneťák, ložisko by pískalo, hučalo v zákrutách a to by si spoznal keď auto zdvihneš, ak by to bolo ložisko tak by tam vôľu bolo cítiť.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.12.07, 12:01 |
|
|
DRYVER
|
Lozisko spis ne. Typoval bych jako ostatni tem kloub na poloose
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
2.1.08, 23:38 |