|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
fux.dggn
|
 Kryt na masku
Zdarec, jednou sem na netu viděl kryt masky na zimu, byl plastovaj a šikovnej, ale nemůžu ho teď nikde najít. Je to na Fel 98+. Díky za pomoc
|
| 29.12.07, 14:15 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
když jsem měl feldu s novou tváří tam moje žena jezdila dvakrát denně do práce ani ne l km tak jsem tam měl normálně karton před chladiče a nepřehřálo se to ani cestou do brna na jaře jsem ho vyhodil do popelnice miloš
|
| 29.12.07, 17:42 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
děda ho má na fildě a soused na oktávce, ale když tam dáš ten karton, tak rozhodně ušetříš a účel to splní stejnej....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 29.12.07, 20:41 |
|
 |
|
fux.dggn
|
Ondras83 píše: děda ho má na fildě a soused na oktávce, ale když tam dáš ten karton, tak rozhodně ušetříš a účel to splní stejnej....
Dyž ale mě se kartóóón nelííbí  Já cu tamto. Hele, tak bys byl hodnej, kdybys mi poradil, kde to koupit a ještě by mě zajímalo, jakou to má povrchovou úpravu, jestli je to lesklý nebo matný, barva je asi černá......no.. porstě DÍK 
|
| 29.12.07, 21:29 |
|
 |
|
Šemik
|
Já to asi před dvěmi dny vyrobil Pastelce z koženky 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 29.12.07, 21:31 |
|
 |
|
fux.dggn
|
slovacek.milos píše: když jsem měl feldu s novou tváří tam moje žena jezdila dvakrát denně do práce ani ne l km tak jsem tam měl normálně karton před chladiče a nepřehřálo se to ani cestou do brna na jaře jsem ho vyhodil do popelnice miloš
Já vim, když se jede na úsporu, delší kus, tak se mi ručička teploměru pohybuje tak 2mm na stupnici pod 90kou a ještě taky dost často jezdim tak 2km krátkej úsek tam a zpět a když dojedu zpátky, tak sem sotva pod 90 a spotřeba s takhle studenym motorem je...ani to nechci vědět  Chci ale ten plastík, kartón je E E
|
| 29.12.07, 21:34 |
|
 |
|
Ondras83
|
fux.dggn píše: Ondras83 píše: děda ho má na fildě a soused na oktávce, ale když tam dáš ten karton, tak rozhodně ušetříš a účel to splní stejnej.... Dyž ale mě se kartóóón nelííbí  Já cu tamto. Hele, tak bys byl hodnej, kdybys mi poradil, kde to koupit a ještě by mě zajímalo, jakou to má povrchovou úpravu, jestli je to lesklý nebo matný, barva je asi černá......no.. porstě DÍK 
děda si to koupil u nás v krámě  , takže s tim ti poradit asi nemůžu, je to černý plexi, spíš lesklý...
|
| 29.12.07, 22:43 |
|
 |
|
fux.dggn
|
Ondras83 píše: fux.dggn píše: Ondras83 píše: děda ho má na fildě a soused na oktávce, ale když tam dáš ten karton, tak rozhodně ušetříš a účel to splní stejnej.... Dyž ale mě se kartóóón nelííbí  Já cu tamto. Hele, tak bys byl hodnej, kdybys mi poradil, kde to koupit a ještě by mě zajímalo, jakou to má povrchovou úpravu, jestli je to lesklý nebo matný, barva je asi černá......no.. porstě DÍK  děda si to koupil u nás v krámě  , takže s tim ti poradit asi nemůžu, je to černý plexi, spíš lesklý...
Heh, mno že bych se zastavil, třetího jedu do Polska do Gdyně odvézt prázdný kontejnery a spátky jedu na bankrot no a okolo HK pojedu. Kde tam ten krám najdu, víž adresu? Nebo aspoň ulici?
No jinak samozřejmě kdo mi pošle odkaz na on-line obchod, kde to maji, tak mu budu zavázanej a ušetřim si maličkou zajížďku.
|
| 29.12.07, 22:58 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
ja na zimu používam kus linolea medzi masku a chladič dole až k nárazníku, ale nie rovno je to prehnuté tak že v prípade zopnutia ventilátora tadiaľ vzduch prúdi...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 30.12.07, 00:34 |
|
 |
|
Ondras83
|
fux.dggn píše: Ondras83 píše: fux.dggn píše: Ondras83 píše: děda ho má na fildě a soused na oktávce, ale když tam dáš ten karton, tak rozhodně ušetříš a účel to splní stejnej.... Dyž ale mě se kartóóón nelííbí  Já cu tamto. Hele, tak bys byl hodnej, kdybys mi poradil, kde to koupit a ještě by mě zajímalo, jakou to má povrchovou úpravu, jestli je to lesklý nebo matný, barva je asi černá......no.. porstě DÍK  děda si to koupil u nás v krámě  , takže s tim ti poradit asi nemůžu, je to černý plexi, spíš lesklý... Heh, mno že bych se zastavil, třetího jedu do Polska do Gdyně odvézt prázdný kontejnery a spátky jedu na bankrot no a okolo HK pojedu. Kde tam ten krám najdu, víž adresu? Nebo aspoň ulici? No jinak samozřejmě kdo mi pošle odkaz na on-line obchod, kde to maji, tak mu budu zavázanej a ušetřim si maličkou zajížďku.
takhle, neim jestli to tam přesně je na skladě, ale určo by se to asi dalo sehnat.... www.cermakauto.cz
je to krám strejce
Nový Bydžov Smetanova 1625
|
| 30.12.07, 12:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|