Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Fabia RS vs. Fabia 1.9 TDI 
Autor Zpráva

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Matthes píše:
Sadra17 píše:
i obyč 1.9 TDI jede suprově :wink:

Nafta patri do kamen Obrázek

Jak jako nafta do kamen?!?! A co si jako přestavuješ, že budu lejt do tahače??? Myslíš, že s benzíňákem by to něco utahlo a mělo to rozumnou spotřebu? To samí dodávky teréňáky a pod, to by spálilo bezínu, že bys pak neměl na co jezdit. Tak važ slova, aby ti taky nějakej diesel nenatrh pr**l na silnici :D :D :D

Tak, tak, myslím si že ropa v nějakým dělníkoj nemá konkurenci.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

30.12.07, 00:07
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
fux.dggn: Tak to teréních aut je benzín lepší pokud jedeš někam do hodně mrazivých podmínek....v dodávce budiž ale obešel by se i bez nafty, do tahačů dát turbínové motory na kerosin a na naftu zbývají už jenom ty kamna :D

30.12.07, 00:09
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
fux.dggn: Tak to teréních aut je benzín lepší pokud jedeš někam do hodně mrazivých podmínek....v dodávce budiž ale obešel by se i bez nafty, do tahačů dát turbínové motory na kerosin a na naftu zbývají už jenom ty kamna :D

ale zase do terénu a do vody máš lepší starou čerpadlovou ropu se šnorchlem, než benzín se spoustou potřebnej elektriky k životu.

30.12.07, 00:11

Příspěvek 
Tak do vody zase ano....benzín se snadno udusí....sice dnes jak montují do UAZ ty Andorie s mechanickým vstřikováním....mno ale TDi - docela zajímavá představa toho co by se stalo kdyby se při plném výkonu do turba dostala voda :D....stejně co se týče teréňáků - UAZ 469M RULEZZZZ :twisted:

30.12.07, 00:16
Profil ICQ

Příspěvek 
tak takhle...já sem byl porád pro benzín, no a zdálo se mi, že když začali dělat Fobii RS s dieslem, že to auto úplně zkurvi*i...myslim si to i teď, ale už mi to tolik nevadí, protože máme doma octu v naftě a ten krouťák a spotřeba je fakt něco, ale stejně mi chybí zvuk vytočený 1,8 na 6500 rpm....podle mě do sportovně založenejch vozů nepatří nafta, ta ať si šlape v kamionech, teréňákcích a dodávkách....

30.12.07, 13:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
tak takhle...já sem byl porád pro benzín, no a zdálo se mi, že když začali dělat Fobii RS s dieslem, že to auto úplně zkurvi*i...myslim si to i teď, ale už mi to tolik nevadí, protože máme doma octu v naftě a ten krouťák a spotřeba je fakt něco, ale stejně mi chybí zvuk vytočený 1,8 na 6500 rpm....podle mě do sportovně založenejch vozů nepatří nafta, ta ať si šlape v kamionech, teréňákcích a dodávkách....

Zvuk ti chybí u dieselů, tak si zajeď podívat se na Le Mans, loni jsem byl na 24hodinovce ve Francii a ty R10 s TDIčkama......slintal bys a jazyk by se ti válel po asvaltu, jakej to byl rachot a zároveň balzám na uši. Ale musim říct, že se zvukem na mě zapůsobili japonci, nebo co to bylo, oni jeli na Murciélagu, byl to tušim 12ti válec a ten když jel okolo váz, a to sem nestál přímo u trati, pokaždý mě přejel mráz po celym těle, prostě brutální řev motoru

30.12.07, 15:33
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Matthes píše:
Sadra17 píše:

ObrázekObrázekObrázek

30.12.07, 15:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Matthes píše:
Sadra17 píše:

ObrázekObrázekObrázek

Já už to taky nemůžu poslouchat, taky máš koukám 1.9 TDI, tak koukni na todle, sou to fakt machři a dokonce i automobilka Škoda s nimi spolupracuje, takže je to kvalitní, bezpečná a brutální úprava: http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&chip=20&lng=cze a těch 15000,- za to stojí určitě.
A RSy se budou třást :D :D :D

30.12.07, 15:46
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Já už to taky nemůžu poslouchat, taky máš koukám 1.9 TDI, tak koukni na todle, sou to fakt machři a dokonce i automobilka Škoda s nimi spolupracuje, takže je to kvalitní, bezpečná a brutální úprava: http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&chip=20&lng=cze a těch 15000,- za to stojí určitě.

tohle je "rodiný auto" :lol: :lol:

30.12.07, 15:50
Profil ICQ

Příspěvek 
fux.dggn: Ty bys měl radost z jednoho podnikatele u nás - ten má na svém 7-litrovém Cadillacu nápis "FUCK OFF TDi" :D:D

30.12.07, 15:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
fux.dggn píše:

tohle je "rodiný auto" :lol: :lol:

No no...no a co :D ať se rodina sveze. Právě, plný auto lidí, dětí, nákupu a tak dál, ten geraf klavně toko toč. momentu mluví sám za sebe.

30.12.07, 15:57

Příspěvek 
Já mám taky na svým R19 benzín, nálepku Diesel klub Česká Třebová :lol:

30.12.07, 15:59

Příspěvek 
Kristensen píše:
Já mám taky na svým R19 benzín, nálepku Diesel klub Česká Třebová :lol:

CHVÁLIM!!! :D :D :D

30.12.07, 16:03

Příspěvek 
CIMBU >> no o tom ze snima spolupracuje skodovka sem se nic nedocetl. Nic proti cipnutejm motorum, jen mi vrta hlavou ze pokud jsou ty upravy tak super ( vetsi vykon, vetsi kroutak, mensi spotreba, stejna zivotnost) tak proc je automobilka naprovadi jako standart. Misto originalniho programu by do RJ davali uz pri vyrobe ten s upravenejma krivkama. A nebo je v cipovani nakej zadrhel?? nevim poradte....

30.12.07, 16:31
Profil ICQ

Příspěvek 
Dusche píše:
CIMBU >> no o tom ze snima spolupracuje skodovka sem se nic nedocetl. Nic proti cipnutejm motorum, jen mi vrta hlavou ze pokud jsou ty upravy tak super ( vetsi vykon, vetsi kroutak, mensi spotreba, stejna zivotnost) tak proc je automobilka naprovadi jako standart. Misto originalniho programu by do RJ davali uz pri vyrobe ten s upravenejma krivkama. A nebo je v cipovani nakej zadrhel?? nevim poradte....

Aby měl výrobce možnost pozdější úpravy, modifikace

viz odstavec z FAQ:

6. Proč podobné nastavení nedodává výrobce?

Určitě to není proto, že by to motoráři dané firmy neuměli. Největší podíl na tomto omezování parametrů má marketing automobilky. Například motory 1,3 l 40kW a 50kW používané pro Felicii se od roku 1998 od sebe lišily pouze vačkovým hřídelem a softwarem řídící jednotky. Motory 1,8 T 110kW a 1,8 l T 132kW v Octaviích a Octaviích RS od sebe lišily jen softwarem, motory 1,9 l 66kW a 81kW od modelového roku 2002 navíc odlišují jen jiné vstřikovače.
Filozofie je jednoduchá: my vyrobíme ve velkých sériích relativně lacino stejné motory a Vy pokud chcete větší výkon, tak si připlaťte! O některých dalších zájmech se raději nebudeme rozepisovat…

30.12.07, 17:42
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další