Autor |
Zpráva |
BossLuko
|
nejde mi zhasnout motor
kdyz nastartuju a pak ho zase vypnout,otocim klickem a motor furt bezi,oddelam kabel z baterky a furt mi bezi,az nakonec musim vydelat kabel z motoru tak pak se to vypne, nevite cim to je??
|
22.7.06, 21:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.7.06, 22:03 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
skoda ze ti to takhle nefunguje i v pripade, ze ti dojde benzin
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
22.7.06, 22:06 |
|
|
vopaje
|
Zajímavý popis závady.Za prvé-co je to za auto,jaký kabel odpojíš od baterky a jaký od motoru /plus,či mínus/, a jak se chovají ostatní spotřebiče - kontrolky,směrovky a pod. čus
|
22.7.06, 22:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
vopaje píše: Zajímavý popis závady.Za prvé-co je to za auto,jaký kabel odpojíš od baterky a jaký od motoru /plus,či mínus/, a jak se chovají ostatní spotřebiče - kontrolky,směrovky a pod. čus
A jo vlastne, na typ auta sem zapomnel, nejak sem automaticky predpokladal ze je to typ +- 120L
|
22.7.06, 22:08 |
|
|
BossLuko
|
Matthes píše: vopaje píše: Zajímavý popis závady.Za prvé-co je to za auto,jaký kabel odpojíš od baterky a jaký od motoru /plus,či mínus/, a jak se chovají ostatní spotřebiče - kontrolky,směrovky a pod. čus A jo vlastne, na typ auta sem zapomnel, nejak sem automaticky predpokladal ze je to typ +- 120L
Skoda 120l , od baterky sem odpojoval minuss,, jo a pak nakonec jak sem to vypnul ten motor, tak sem zjistil taky ze mi furt sviti kontrolky i kdyz mam vyply motor a klicek venku ze zapalovani
|
22.7.06, 22:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To vazne vypada na nejakej slus ve spinaci skrince. To snad neni mozny, kudy jinudy by sem tam proud dostaval.
Otazka je jak zjistit jesi ta skrinka funguje.
Omrkni ty kabely u skrinky, jestli se navzajem nedotykaj.
|
22.7.06, 22:15 |
|
|
BossLuko
|
Matthes píše: To vazne vypada na nejakej slus ve spinaci skrince. To snad neni mozny, kudy jinudy by sem tam proud dostaval. Otazka je jak zjistit jesi ta skrinka funguje.
Omrkni ty kabely u skrinky, jestli se navzajem nedotykaj.
Jo tak to taky vubec nevimmm
|
22.7.06, 22:18 |
|
|
BossLuko
|
BossLuko píše: Matthes píše: To vazne vypada na nejakej slus ve spinaci skrince. To snad neni mozny, kudy jinudy by sem tam proud dostaval. Otazka je jak zjistit jesi ta skrinka funguje.
Omrkni ty kabely u skrinky, jestli se navzajem nedotykaj. Jo tak to taky vubec nevimmm
Zkusim se na to podivat, ale je to fakt divne no
|
22.7.06, 22:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ted sem tady: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... ight=#6639 nasel ze ti ten motor naopak nesel nastartovat cim to bylo?
|
22.7.06, 22:35 |
|
|
vopaje
|
Dostává se ti stálý proud /30/ na spínací /15/.Proměř,zda není v háji spínací skříňka,potom projdi elektr.svazek od pojistek k spínačce.Ještě zkontroluj uložení pojistek.Už se několikrát stalo,že byla pojistka vložená né do kontaktů,ale mezi ně a jelikož špatně držela,přihnul si dotyčný ještě kontakty.Tak mě napadá,nědělal jsi nic s elektrikou.čus
|
22.7.06, 22:46 |
|
|
Šemik
|
vopaje píše: Dostává se ti stálý proud /30/ na spínací /15/.Proměř,zda není v háji spínací skříňka,potom projdi elektr.svazek od pojistek k spínačce.Ještě zkontroluj uložení pojistek.Už se několikrát stalo,že byla pojistka vložená né do kontaktů,ale mezi ně a jelikož špatně držela,přihnul si dotyčný ještě kontakty.Tak mě napadá,nědělal jsi nic s elektrikou.čus
Spínací skřínku jsem měnil na rapidovi taky, stojí asi 200Kč. Voni ty origo skřínky jsou uvnitř dost zapatlaný vazelínou takže mě to přestalo startovat. Po výměně (chce to vyndat přístroje a pak tam ta elektrika drží na dvou malinkejch červíčkách) to startuje jedna báseň. Zkusil bych tu spínačku vyměnit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.7.06, 08:18 |
|
|
ferrari
|
Šemik píše: vopaje píše: Dostává se ti stálý proud /30/ na spínací /15/.Proměř,zda není v háji spínací skříňka,potom projdi elektr.svazek od pojistek k spínačce.Ještě zkontroluj uložení pojistek.Už se několikrát stalo,že byla pojistka vložená né do kontaktů,ale mezi ně a jelikož špatně držela,přihnul si dotyčný ještě kontakty.Tak mě napadá,nědělal jsi nic s elektrikou.čus Spínací skřínku jsem měnil na rapidovi taky, stojí asi 200Kč. Voni ty origo skřínky jsou uvnitř dost zapatlaný vazelínou takže mě to přestalo startovat. Po výměně (chce to vyndat přístroje a pak tam ta elektrika drží na dvou malinkejch červíčkách) to startuje jedna báseň. Zkusil bych tu spínačku vyměnit
pripájam sa....na 99% spínačka...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.7.06, 18:13 |
|
|
michalkatka
|
ak to nie je spínačka tak hľadaj vo zväzku predraté vodiče a spojený okruch 15 a 30...
|
24.7.06, 20:27 |
|
|
elegant
|
Tak to je veľmi zaujmavé odpájať baterku za chodu motora. Akonáhle odpojíš baterku za jazdy, tak ti napätie môže vystúpiť aj na 24 V. To by ma zaujmalo, že ktoré kontrolky ti potom svietili, keď si mal mať už dávno odpálené všetko, čo si mal zapnuté.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
26.8.06, 07:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|