Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 19:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další
 Program TW 08 

Na kolik dnů sraz?
dva dny, v sobotu ráno přijet a v neděli odjet 39%  39%  [ 13 ]
tři dny, přijet v pátek odpoledne a odjet v neděli. 61%  61%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 33

Program TW 08 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
Kristensen píše:
hod rezervou, jízda na parkovišti mezi kuželama se zavázanejma očima a navigátorem, běh s pytlem písku na zádech :lol:

hod rezervou.. pokud bude mít někdo k dispozici nějakou třeba špatnou, kterou, k tomu účelu půjde použít, a bude dost volného místa, proč ne, ale na mě pozor, když hodím něčím, nikdy nevím, kam to poletí :)

řídit se zavázanýma očima nebudu

běh s pytlem písku na zádech může být fajn, když nebude pytel děravý a (nebo) písek mokrý

31.12.07, 17:44
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
Viky píše:
Dalsi podnety (predesilam ze je vymyslela manzelka):

- Kouleni diskem (bez pneu) na 50m, majitele litych disku obzvlaste vitani, zucastnene deti mladsi 3 let smeji technicky podporit rodice

doveze-li někdo nějaký odpadní disk, proč ne, koulet dobrým kolem je hovadina

Viky píše:
- Soutez ve zrucnosti (demontaz dulezitych dilu vozidla soupere).... zpetna montaz ve finale. Kdo se nedostane do finale, ma smulu! :-)

blbost, rozebírat něco co funguje může jen blázen
Viky píše:
-Soutez pro manzelky, druzky, pritulkyne a deti: Po celem dni debilnich her tatinku, manzelu, pritelu a druhu soutez o nejlepe zbiteho tatinka, manzela, pritele, druha (tyka se pouze prezivsich) - vyhodnoceni rano.

- Test kvality laku sroubovakem - ucast povinna! :-)
nesmysl
Viky píše:
- Pro deti: nocni orientacni beh, vyhrava rodina ktere se vrati nejmene deti (bezdetni predem diskvalifikovani, pary s jednim ditetem venuji do hry i psa)

:D
Viky píše:
Ceny:

Kouleni diskem - barva na disky
Demontaz/montaz dilu - demontovane soucasti nebo lizatko, kazdy si muze vybrat
Soutez v biti - odmenou je beztrestnost
Test laku - lakova tuzka, pro deti - fixy
Nocni orientacni beh - bezplatne zajisteni patraci akce, pro deti vyhercu krabicka lentilek, v pripade nepritomnosti prevezmou rodice

..... tak vidite to? Chudak ja, vydrzel jsem to uz 8 let! :-D

bez cen

31.12.07, 17:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Kristensen píše:
hod rezervou, jízda na parkovišti mezi kuželama se zavázanejma očima a navigátorem, běh s pytlem písku na zádech :lol:

hod rezervou.. pokud bude mít někdo k dispozici nějakou třeba špatnou, kterou, k tomu účelu půjde použít, a bude dost volného místa, proč ne, ale na mě pozor, když hodím něčím, nikdy nevím, kam to poletí :)

řídit se zavázanýma očima nebudu

běh s pytlem písku na zádech může být fajn, když nebude pytel děravý a (nebo) písek mokrý

Na ladasrazu byl hod startérem :shock: Ten to chudák odskákal :cry:

K návrhu paní Vikyové (demontáž důležitých skupin vozu) navrhuji například výměnu svíček na čas (samozřejmě na špatné hlavě položené na stole :D)

Jinak myslím, že kdyby byl TW08 delší než TW07 vůbec by to nebylo na škodu :wink:

Naposledy upravil Šemik dne 31.12.07, 17:53, celkově upraveno 1

31.12.07, 17:48
Hluchoň

Příspěvek Re: Program TW 08
michalkatka píše:
Vít Široký píše:
světlo, blatník, nárazník, mlhovka, a hlavně maska je v prdeli

a safra... a teraz si nadávaš prečo to tam nebolo nasolené.... inak na soľ nadávame....
teď přemýšlím, proč mě přeběhl zadek... celou cestu se potýkám s nedotáčivostí a teď tohle

31.12.07, 17:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Skor by som radsej hadzal vyzutou OR34, alebo niecim takym. Dostat celu rezervu s plechacom do luftu je dost nebezpecne.

Behu s vrecom piesku, ani ziadnej inej cinnosti vyzadujucej beh, alebo vlacenie tazkych predmetov na cas, alebo vzdialenost sa nezucastnim kvoli problemom s nohami.

Zahrabavanie predmetov moze byt fajn zabava, ale treba ratat s tym, ze to bude praca tak max. pre troch ludi (pilot, navigator a radista - strelcu netreba), takze ako skupinove potesenie asi nic moc (no neviem, je to len moj nazor). A moze to byt dost narocne na cas.

Mohli by sme skusit nieco take, co robili firemni vodici Fordu v 20. a 30. rokoch. Polozit si nejaku nie prave najstabilnejsiu misku s vodou na strechuu / kapotu a robit slalomou jazdu. Hodnotil by sa cas a mnozstvo rozliatej vody. (taka advanced jazda zrucnosti).

Len sakra uz vyberte to miesto :))) A povedzte, kolko dni.

Edit: furt myslim myslienku a nedopisem ju do konca :(

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

31.12.07, 17:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Příspěvek 
Šemik píše:
K návrhu paní Vikyové (demontáž důležitých skupin vozu) navrhuji například výměnu svíček na čas (samozřejmě na špatné hlavě položené na stole :D)

Jinak myslím, že kdyby byl TW08 delší než TW07 vůbec by to nebylo na škodu :wink:

Jojoo!! Prasklejch hlav je vsude dost! Taky jednu mam.

Jinak co se tyce poctu dni - myslim ze patek az nedele je hodne dobry. A program bych navrhoval vetsinou na sobotu, at vzdalenejsi kolegy netrapime. :-)

Dulezity k programu: NEPREPROGRAMOVAT!!! Vsechno easy! Min je vic.

Cvokárium: Youtube Instagram

31.12.07, 18:06
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
A nebo hod kapotou je zajímavá činnost :lol:

31.12.07, 18:07
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Kaliban123 píše:

Tak to ani nahodou, to plachti. Mrtvy na srazu nechceme!

Timto tez upozornuji, ze kdo prijede mrtvej, osobne zaridim, ze nedostane ani limonadu a jestli mrtvej ridil, tak ho prasknu a bude zavrenej do konce zivota! ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

31.12.07, 18:11
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
Kaliban123 píše:

Tak to ani nahodou, to plachti. Mrtvy na srazu nechceme!

Timto tez upozornuji, ze kdo prijede mrtvej, osobne zaridim, ze nedostane ani limonadu a jestli mrtvej ridil, tak ho prasknu a bude zavrenej do konce zivota! ;-)

Plachtí? Kde jsi to viděl jsme s tím házeli na srazu za Blanskem byla to stará kapota ze 105/120 házelo se směrem z kopečka a rekord byl kolem 10-15 metrů víc nikdo nedohodil a jelikož tam byl prostor kam se házelo tak to nevadilo a nikdo nebyl tak blbej aby tam lezl

31.12.07, 18:15
Profil ICQ

Příspěvek 
A to se ještě kolikrát kapota spíš vezla po trávě

31.12.07, 18:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem to upravil, hlasujte na kolik dnů ten sraz tedy spáchat :)

31.12.07, 18:20

Příspěvek 
čím víc tím líp :D

31.12.07, 18:22
Profil ICQ

Vít Široký píše:
michalkatka píše:
Vít Široký píše:

a safra... a teraz si nadávaš prečo to tam nebolo nasolené.... inak na soľ nadávame....
teď přemýšlím, proč mě přeběhl zadek... celou cestu se potýkám s nedotáčivostí a teď tohle

sundal jsi nohu z plynu ve špatnou chvíli?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

31.12.07, 18:28
Hluchoň

Kristensen píše:
Vít Široký píše:
michalkatka píše:
Vít Široký píše:

sundal jsi nohu z plynu ve špatnou chvíli?
jel jsem asi 40, z kopce trojkou bez plynu, když se to smeklo, šlápnul jsem na spojku a točil proti... ale proč se to smeklo nechápu, jel jsem výrazně pomaleji než jiná auta, pár mě jich i předjelo, předtím kupu kilometrů nic, led, uklouzaný sníh a pohoda a pak smyk... když nepřijdu na to proč, tak se to stane znova

31.12.07, 18:32
Profil ICQ

Příspěvek 
Takze som pregrepoval konkurencny topic, ktory zalozil deekay uz po prvom TW sraze.

Navrhovali sa miesta:
Mno a co to udelat tady?? http://www.autokempink.pardubicko.com/ a mohli bysme zaridit i nejakej ten orientacni zavod co vy na to? Laughing

/kubas + martin 007/

v Luzanech u Jicina je nadhernej velkej kemp i s rybnikem...je to od boleslavi 40km, coz by byla nadherna spanila jizda...silnice je tam vic nez pekna... na CR je to nadstandart...

/kachnis/

Co třeba Pilská nádrž? Je tam i velké parkoviště, které je většinou prázdné, nebo by šlo využít parkoviště firmy Tokoz, kde o víkendu nikdo nebude.

/martin/

všiml jsem si, že michalkatka bydlí v Senci, je to kousek od CZ-SK hranice. V tom městě je nádherné jezero, tedy vlastně dvě, opravdu velký kemp... to by bylo parádní místo. Je to kousek od Bratislavy, cestu z ČR je možné absolvovat i přes legendární kopec Baba (je to doufám on, mezi obcemi Malacky a Pezinok?), jestliže se tam nepojedou zrovna závody.

/vit siroky/

kdyz u hranic tak me napada Zelená Voda (Nove Mesto nad Vahom) je to tak 10km z CR blizko Trencina nebo Piestan. Velky kemp a spousta vody i s toboganem a hromadou hospudek Wink chaty sou tam taky. Ale ja pojedu kamkoliv Very Happy

/radic/

Co třeba Velké Dářko? Sice to není ideální střed ale od Jihlavy je to kousek a účastníci z Jižní Moravy a SK můžou jet rovnou z Velkej Bíteše do Žďáru n. S. vyjde to uplně na stejno. Jihlava je 60km z V. Bíteše a Žďár je z V. Bíteše 40km + cca 10 na Dářko

/kristenseen + martin 007 (mozno je to nieco, co je uz vyssie)/

A co Pilák? Je blíž a je tam prima restaurace s hotelem.

/zokot/

Semikov postreh z Ladasrazu:

Takže, právě jsem se vrátil z Ladasrazu který byl letos podesáte, takže pár věcí a námětů co bychom mohli použít na TW08.

1) Sraz byl vícedenní (4) což mi přišlo dobré.

2) program byl velmi pestrý. Třeba návštěva veřejně nepřístupných jeskynní, jízda zručnosti, hod startérem, výměna svíček na čas až po třeba vědomostní soutěž. Dále se pak témeř celý jeden den seřizovali auta zkušenými ladysty. Leonid nyní pálí po rovině 170kmph a ještě nebyl zcela na konci sil.

3)Organizace Ladaclub - oficiální organizace státem uznaná. Členové platí poplatky (nějaká stovka ročně) a mají u určitých firem 10% slevu na vše. Jsou klubové vlajky, nálepky, podložky pod SPZ a tak. Vedení ladaclubu se stará o organizaci srazů, chodu fóra a tak. Podle mě je to velmi dobrá věc.

Není to zdaleka vše jen si nemohu vícero věcí vybavit. časem no.. Rolling Eyes

---

Nabidka zni: Malesov, Velky Rybnik:

http://www.mapy.cz/#x=134945664@y=13536 ... _135408448

/viky/

A copak třeba tohle?

Autocamp Sykovec

http://www.mapy.cz/#x=136800704@y=13426 ... _149833601

a jejich stranky..

http://kemp.vlachovice-nm.cz/

Nikdy jsem tam nebyl, našel jsem to náhodou. To prostředí vypadá příjemně, půjčujou i loďky či vodní šlapadla takže bysme případně mohli udělat i vodní sprinty Laughing I ty ceny jsou celkem solidní Wink

/semik/

Takze by sa niekto z ceskych zemi znaly geografie mohol na tie mapy pozriet a vybrat nieco, co bude tak akurat v strede a zrejme podla gusta vsetkych pri nejakej vodnej nadrzi / jazere. Ja som tu z vychodu jediny, takze na mna odhlad neberte, skuste najst stred pre seba :)

Odhadujem, ze sa tam zucastni uz dost aut, tak taku akciu treba tusim 30 dni dopredu nahlasit. Ono sa to nezda, ale je to uz len ~ 7 mesiacov. A ked sa pozrete do druheho fora, tak my budeme mat problem sa za tych 7 mesiacov zorganizovat :)

Inac, lepsie je podla mna vyberat take akcie, ktore budu vyzadovat mensiu uroven organizacie. Aby sa nemusel nejako brutalne dodrziavat casovy plan a tak :)

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

31.12.07, 18:44
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další