Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 07:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 HBV 120L bez posilovače 
Autor Zpráva
Metal (urg)

Příspěvek 
cyz píše:
ondra120: Já vím jak to brzdí, akorát potom nastávají situace jako včera kdy jsem jem v te stovce a potom jsem sedl zpátky do formana a při prvním kontaktu mojí nohy s brzdou jsem šel málem hubou na volant jak jsem si zvyhl že na ten pedál musím moc šlapat :D ale brzdí to v pohodě....

Tak toto přesně znám...dycky když přesednu do favoritu tak první zabrždění je lehce o ústa 8)

Jinak se mi fakt nezdá že by MB brzdila líp než Š120 bez posilovače. Ono hooodně záleží v jakém stavu jsou brzdy (když se já koupil škodárnu tak kotouče byly tak pohnilé že brzdily snad 40 % plochy..no potom to embeso už musí brzdit líp...)

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

2.1.08, 12:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
škodař píše:
ferrari píše:
CROWACK píše:
Jonny píše:
Tak to som este nevidel bez posilovaca a to ako brzdis :shock: to musi ist fakt tazko :shock:

tos toho hochu videl asi fakt malo....HBV bez posilovace ma jinej prumer a jinou roztec der pro upevnovaci srouby. Brzdi to porad lip jak 1000 MB, je to prece jenom dvouokruh a vepredu kotouc... :D ...jinak co muzu doporucit ja tak nejlepsi je zehnat starej v ok stavu a vymenit gumicky, polak i slovak stojej za uplny prd... :cry:

Noo, mal som možnosť jazdiť aj na 1000MB, aj na 110LS, aj na 120L bez posilovača a tá 1000MB brzdila na počudovanie najlepšie...110LS a 120L boli na tom o poznanie horšie...samozrejme s posilovačom je to o niečom inom...
1000ka má ve předu bubny a zbyter máj ve předu kotouča :idea:

No, to ja veľmi dobre viem a preto to bolo pre mňa prekvapenie...o to viac, že tá 110LS bola vo veľmi dobrom stave a tá 1000MB pred smrťou...jazdil som na nich v rovankej dobe, takže môžem porovnávať...bolo to tak, no možno mala tá 110 LS zlé brzdy..no mala zánovné bubny, nové pakne vzadu, presústružené kotúče, rozbehané piestiky vpredu...to je ale jedno, aj píšem len môj postreh...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

4.1.08, 20:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2