Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 01:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 záměnnost čelních skel favo-felda 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek záměnnost čelních skel favo-felda
Neví někdo, jak je to s čelním oknem? Může se do fava dát okno z feldy bez komplikací, nebo se k sobě nějaké modelové roky nehodí?

6.1.08, 12:03
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

von GLEXR

Příspěvek 
Jestli si dobře pamatuju, jsou klidně záměnný, lišily se jenom tónováním (čiré, zelené, zelené se zeleným/modrým pruhem).
Teď u sebe nemám katalog, ale můžu se ti podívat zítra v práci (dělám ve firmě s autosklama).

Škoda 742 Forever Team

6.1.08, 12:21
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
to se mi mrkni, to by bylo super, a to bys mi mohl poradit, nechají se použítá skla (nebavme se o čelním) běžně odřená mytím a pod vyleštit podobně jako barva na autě? A pokud ano, co takový sranda stojí. A ještě jinak, když děláš do autoskel, potřebuju zelený čelní(ideálně s pruhme) a boční spolujezdcovo, stejné barvy, to se dá u vás třeba koupit? Za kolik ?

6.1.08, 12:47
Profil ICQ
von GLEXR

Příspěvek 
Zítra dopoledne jedu do firmy, takže se ti určitě poptám. O tom leštění teda osobně nic nevím, třeba bude náš technik chytřejší :idea: Ale nevím, asi by se muselo jednat jenom o jemný povrchový odření, nějaký větší rýhy by se podle mě zalešťovaly dost těžko...

Jinak čelní sklo zelený s pruhem není problém, ceny jsou zhruba kolem 2 200 + DPH včetně montáže, ještě ti to zítra detailně rozepíšu; boční skla taky umíme sehnat, takže ti dám vědět.

Škoda 742 Forever Team

6.1.08, 17:34
Profil ICQ

Příspěvek 
na 99% se lišej jenom tím že felda mívá horní pruh a nalepenej úchyt na vnitřní zrcátko.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

6.1.08, 18:46
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
na 99% se lišej jenom tím že felda mívá horní pruh a nalepenej úchyt na vnitřní zrcátko.

a ten úchyt to je problém kopil jsem různé 100 % oboustranné nálepky a stejně to v létě upadlo nikdy bych to nezaměnoval miloš

6.1.08, 20:46

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Kristensen píše:

a ten úchyt to je problém kopil jsem různé 100 % oboustranné nálepky a stejně to v létě upadlo nikdy bych to nezaměnoval miloš

No já na to měl spešl lepidlo, tuba velká asi jako klasika vteřinový akorát ale stálo přes 300,- a to drží do dnes.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

6.1.08, 20:48

Příspěvek 
Ja kupoval celni sklo na facko zelene s pruhem cca pred pul rokem a vyslo me na +/- 1500 kc. Obycejne bile sklo bez pruhu za 1000 Kc. Za pracu nevim kolik se bere - ja si to prehazoval sam

6.1.08, 21:54

Příspěvek 
Mildo, zkus dvousložkovej transparentní epoxid, už to z toho skla neurazíš ani majzlem, na rožky si kapni malinko vteřiňáku, ať to nesjede po skle dule a zbytek napatli tím epoxidem, nech to vytvrdnout a je to.

6.1.08, 22:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
říkáte, že ten hajzl na zrcátko z okna upadává? To já ho tam ani nechci, já bych do fáva dal okno z felicie, poněvadž originál už se prý nedovává, zatímco felda ještě jo, víte, jak ten držák oddělat?

7.1.08, 00:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Jako že bys vzal z felicie okno a sundal z něho ten držák? Ten ulomíš, ale asi ti tam zůstane nějaké to lepidlo, pokud to bude držet fakt fest tak bych zkusil odstraňovač starých nátěrů P05, je to směs všech možných rozpouštědel (hlavně se toho nenačichej a nepolij si tím ruce, při práci použij silné gumové rukavice co jsou pro práci s chemikáliema, normální tenké to rozpustí hned) rozpustí to snad všechno možné včetně napr. elektroforézy na karoserii :D

7.1.08, 01:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
originál už se prý nedovává, zatímco felda ještě jo

Urcite se musis jeste dodavat. Zkus obejit ruzne firmy co se zabivaji autosklama a na neco narazis. Zkus treba na www.firmy.cz - tam si zadej auto- moto, pak mesto ve kterym bys to chtel koupit, najdes si distributora autoskel a zavolas tam. :wink: To neni snad ani mozne te se to uz nedodava

7.1.08, 17:47
von GLEXR

Příspěvek 
Tak jsem tady s těma cenama skel, jenže mi až teď dochází, že budeš asi chtít ten originál, ty naše jsou obvykle náhražky od firmy Nordglass... Originál umíme sehnat taky, ale zase je na to jinej ceník (to se týká i toho bočního okna, to v náhražce vůbec není).
Takže aspoň pro orientaci ceny:

Favorit
- čiré s modrým pruhem...1650,-
- zelené...1770,-
- zelené s modrým pruhem...1950,-

Felicia
- čiré...1540,-
- čiré s modrým pruhem...1950,-
- čiré se zeleným pruhem...1742,-
- zelené...1890,-
- zelené s modrým pruhem...1990,-

U všech skel navíc
- guma...598,-
- montáž...340,-

Výše uvedené ceny jsou uvedeny bez DPH a jsou platné při výměně od nás, při samostatném nákupu či požadavku originál skla jsou ceny lehce odlišné...
Výměnu provedeme klidně i ve tvé garáži, není problém kamkoliv přijet, tahle služba je momentálně zdarma, eventuelně i vyřešíme s pojišťovnou.

Při zájmu o sklo nebo o sehnání originálu by bylo nejlepší, kdybys mi poslal jako PM telefonní číslo a domluvili bysme se, bylo by to pružnější než tohle...

A k dotazu na "leštění" odřených skel - údajně na to opravdu existuje nějaký spešl prostředek, my se ale leštěním skel nezabýváme...

Škoda 742 Forever Team

7.1.08, 19:12
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]