|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
no_-_name
Registrován: 26.8.07, 22:17 Příspěvky: 533 Bydliště: Mladá Boleslav
|
 Konstrukce "C"
Nemáte někdo tip kde sehnat "konstrukční" otázky (údržba) na Céčko? Jestli se to tedy nějak liší od normálního auta...
|
| 6.1.08, 13:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Jako myslíš pro řidičské oprávnění C ??? No to se docela liší protože se tam namátkově probírá základní palivová soustava a hlavně brzdy, jinak je to v podstatě stejné a ještě si zafixovat kontrolky, jo a kdyby jsi náhodou někdy jezdil s nějakým Ivecem a potřeboval sklopit kabinu tak nikdy nezapomeň nejdřív otevřít přední čelo a pak teprve začít zvedat kabinu, pokud ho necháš zavřený tak máš vyděláno.
Jinak možná bych vyhrabal knížku, ale to je na starý testy s více odpověďma, ale v práci je jeden co ve volným čase jezdí v autoškole a maj tam i C tak mu můžu říct, dovalil by to.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 6.1.08, 19:31 |
|
 |
|
madmax
|
Ja bych jeste doporucil se vseobecne starat se o to sklapeni kabiny, zejmena o jeho ovladani
| 6.1.08, 19:54 |
|
 |
|
Drak
|
A jak se o to dá probůh starat? Dyť tam kromě pumpy a pístnice nic není.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 6.1.08, 20:35 |
|
 |
|
no_-_name
|
Kristensen: to by bylo fajn  zkus se ho zeptat; testový otázky někde mám, ale tu údržbu, to ne...
|
| 6.1.08, 20:40 |
|
 |
|
Kristensen
|
No_-_name: Jo zejtra se ho zeptám.
Drak: Jo to by jsi koukal, ono někdy tam je pumpa a někdy ne a už jsem viděl všechno naopak, borec lítal kolem auta a hledal pumpu jenže ona tam nebyla a druhej zase rval za kabinu a vztekal se že to nejde a tam zase ta pumpa byla 
|
| 6.1.08, 20:43 |
|
 |
|
Drak
|
Z údržby se ptají hlavně na odlišnosti oproti osobákům, což je brzdová soustava, retardéry, palivová soustava, odpovědi sou vpodstatě univerzální, vizuální kontrola před jízdou na únik náplní, nebo netěsnost systému, u vzduchu odkalování vzduchojemů, u nafty čištění hrubého čističe paliva a zkouška funkce před jízdou, na nic jinýho se neptají.
Kristensen: sklápění bez pumpy sem zatím viděl jenom u V3S, multikáry a Atega, jinak všechno má hydrauliku.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 6.1.08, 20:47 |
|
 |
|
madmax
|
Drak píše: A jak se o to dá probůh starat? Dyť tam kromě pumpy a pístnice nic není.
No tak hlavne to ovladani, ze jo. Kdyz s tim pak pohnes jedine hasakem tak to neni asi moc dobry
| 6.1.08, 20:50 |
|
 |
|
Kristensen
|
Drak píše: Z údržby se ptají hlavně na odlišnosti oproti osobákům, což je brzdová soustava, retardéry, palivová soustava, odpovědi sou vpodstatě univerzální, vizuální kontrola před jízdou na únik náplní, nebo netěsnost systému, u vzduchu odkalování vzduchojemů, u nafty čištění hrubého čističe paliva a zkouška funkce před jízdou, na nic jinýho se neptají.
Kristensen: sklápění bez pumpy sem zatím viděl jenom u V3S, multikáry a Atega, jinak všechno má hydrauliku.
No tak třeba Mercedesy 814-817-917 atd s jednoduchou kabinou a holubníkem.
|
| 6.1.08, 20:54 |
|
 |
|
Drak
|
Kristensen píše: No tak třeba Mercedesy 814-817-917 atd s jednoduchou kabinou a holubníkem.
Dyť píšu Atega, to je Mercedes.
madmax: vzhledem ke kvalitě většiny řidičů a jejich chování ke strojům, kdy se kabina minimálně jednou měsíčně sklápí skrz poruchu, nebo odvzdušnění nafty, protože si šofér vysál víc než měl a nevyšlo mu to, bych se zareznutí ovládání nebál. 
|
| 6.1.08, 20:57 |
|
 |
|
Kristensen
|
Drak: Jo ták no já myslel že myslíš jen ty Atega
|
| 6.1.08, 21:05 |
|
 |
|
madmax
|
Drak píše: madmax: vzhledem ke kvalitě většiny řidičů a jejich chování ke strojům, kdy se kabina minimálně jednou měsíčně sklápí skrz poruchu, nebo odvzdušnění nafty, protože si šofér vysál víc než měl a nevyšlo mu to, bych se zareznutí ovládání nebál. 
No jo, pravda, ale na to nejsem zvyklej, tady se to sklapi tak jednou za ctvrt roku, to vis, stara skola, vazi si auta a ja sem se to taky naucil
| 6.1.08, 21:49 |
|
 |
|
no_-_name
|
Kristensene, vykoumal jsi něco u kamaráda ?
|
| 8.1.08, 22:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |