Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Překáží na silnici 

Copak Vám nejvíce překáží na silnicích
Avie 3%  3%  [ 1 ]
HaŤaPky 8%  8%  [ 3 ]
Liazky 3%  3%  [ 1 ]
742.něco :) 3%  3%  [ 1 ]
Dědci s kloboukem, bez ohledu na auto 42%  42%  [ 16 ]
Autobusy 5%  5%  [ 2 ]
Obecně náklaďáky 21%  21%  [ 8 ]
Auta s vlekem 0%  0%  [ 0 ]
50ccm motocykly 0%  0%  [ 0 ]
Šlapálisti v růžovoučkém těsném oblečku 16%  16%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 38

Překáží na silnici 
Autor Zpráva
von GLEXR

Příspěvek 
Hlasoval jsem pro dědky s kloboukem, ne proto, že by vyloženě nejvíc překáželi, ale protože snad nejvíc ohrožují okolí :evil:
Když už si vzpomenou dát blinkr, často ho pustí na druhou stranu než kam odbočují, jezdí po městě 30 a mimo něj na rovinkách 40, většinou ještě po prostředku... Zrcátka? Na co! Prostě děs!

Jeden příklad za všechny - jel jsem z Písku do ČB, přede mnou dědek s bábou ve Fávu, jeli tak 80, tak jsem je nepředjížděl. Před Vodňanama je taková rovinka, hlavní pokračuje mírnou levou zatáčkou, v podstatě rovně je odbočka na Strakonice, je to stará cesta než postavili obchvat... Dědek dal blinkr doprava, tak ho vesele předjíždim, jedu vedle něj, a vtom si to pán rozmyslel a strhnul to zpátky na mě. Docela klika že nic nejelo proti...

Škoda 742 Forever Team

6.1.08, 12:30
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
hans píše:
Dědek dal blinkr doprava, tak ho vesele předjíždim, jedu vedle něj, a vtom si to pán rozmyslel a strhnul to zpátky na mě. Docela klika že nic nejelo proti...

Hm, to je tak zastavit a v klidu mu vysvětlit, že když bude dělat takový prasárny skončí namletej v psím žrádle :? ...

6.1.08, 12:43
rejpal

Příspěvek 
Šemik píše:
Nejhorší jsou neosvětlení cyklisti v noci :twisted:

Úplně nejhorší jsou cyklisti "stealth". Nejen že nejsou osvětlení, ale pro jistotu nemají ani jednu odrazku a jsou oblečení celí v černém, kolo mají špinavé, aby náhodou nedošlo k odlesku od ráfku nebo od rámu... Klidně si můžou spáchat sebevraždu, to jim neberu, ale ať do toho netahají ostatní účastníky silničního provozu. :evil:

6.1.08, 12:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
fatal píše:
Šemik píše:
Nejhorší jsou neosvětlení cyklisti v noci :twisted:

Úplně nejhorší jsou cyklisti "stealth". Nejen že nejsou osvětlení, ale pro jistotu nemají ani jednu odrazku a jsou oblečení celí v černém, kolo mají špinavé, aby náhodou nedošlo k odlesku od ráfku nebo od rámu... Klidně si můžou spáchat sebevraždu, to jim neberu, ale ať do toho netahají ostatní účastníky silničního provozu. :evil:
a ještě když k tomu jedou sinusovku z hospody....

6.1.08, 12:50
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Paní ( afektovaná blondýna ) ve VW Touareg V10 TDi ráno spěchající s dětmi do školy je taky na ránu :twisted:

Domnívám se, že mnohem horší jsou bezmozky v BMW (řady 5 a výše), kteří mají pocit, že jen jim patří silnice. Takoví by se měli rovnou popravovat.

6.1.08, 13:06

Příspěvek 
Ja som hlasoval tiež pre starších ľudí. Niektorý vedia jazdiť, ale povedal by som, že väčšina nie. A hlavne mi vadí, keď vidím nejakého dedka v meďáku zo 70. rokov, ktorého lak sa leskne viac, ako na novom aute. A samozrejme ho vytiahol určite kvoli tomu, že prší :evil: . Alebo minule idem po dialnici a nejaký dedko s babkou v aute rady 742 ide v pravom pruhu 50. Pred odbočkou z dialnice pridal na 60 a potom keď už zišiel z dialnice do mesta, tak po meste šiel 70. To bolo fakt na zlosť.

Ale tiež mi vadí kombinácia: 40 ročná tetka so svojou matkou na sedadle spolujazdca. To, čoho je schopná táto kombinácia, tak nad tým sa rozum zastavuje. Som videl, ako uprostred nájazdu zastavila a vycúvala naspäť tade, ako prišla. Ešte že nič nešlo.

Potom samozrejme frajerov na drahých autách, ktorý si zaberajú cestu len pre seba namiesto toho, aby si prenajali okruh a tam sa vyblbly. Ale sa mi páčilo, že som šiel po dialnici v meste 80 km/h (povolená rýchlosť na dialnici v meste 80 km/h) v ľavom pruhu. Nemohol som ani rýchlejšie, lebo predo mnou bolo auto, čo tiež toľko išlo. Za mnou bol ale BMW M5, ktoré stratilo trpezlivosť, keď to auto predo mnou zbočilo z dialnice. Nechcelo sa mi isť do pravého pruhu, tak som položil cez pedál nohu na podlahu a ochotne som predviedol, že tá moja š120 tých 140 aspoň podľa tacho vytiahne. Musím povedať, že sa mi prestal tlačiť do zadku :lol: .

Potom samozrejme by som ešte spomenul, že sú dosť hrozný moc odvážny chodci a cyklisti. Nehovoriac o tom, keď sú ešte aj posilnený opojnými látkami.

Na koniec musím ale aj dodať, že keď mi nefungovali brzdy a šiel som cez celé mesto 20 až 30 km/h, tak ma muselo celé mesto nenávidieť :twisted:

viewtopic.php?t=18421

6.1.08, 13:33

Příspěvek Re: Přakáží na silnici
Hlasoval jsem pro náklaďáky, protože těch je dneska na silnicích hodně a předjíždění kolikrát není snadné.
Jinak asi před 5 lety když jsme jeli do Brna po dálnici E461 (R52), tak přímo proti nám jel v levém pruhu (z našeho pohledu) dědek s babkou v autě Lada, takže to byl šok, naštěstí děda jel asi jen 40 km/h a byl slabý provoz, tak se nejspíš nic nestalo.. ale vůbec ho nezájimalo, že na něj všichni troubí a blikají světlama (a to byl úplně nalepený na volantu). ><((('>

6.1.08, 14:31
Voditelj brodice

Příspěvek 
este mi tam chybaju moznosti ako:
-blondynka na X5
-holohlvac na ciernom BMW s xenonami
-jasne viditelny hmlovkari :D
-ritolepici
a tak :D

6.1.08, 14:38

Příspěvek 
Nejvíc rostu z chodců, stojí u přechodu a když člověk zpomalí jako že by ho eventuálně pustil tak on ten hňup udělá dva kroky zpátky no to je na posrání, pak si přecházej za zatáčkou neb o za kopcem kde ani není přechod, další idiot jde pěšky v černý bundě ve tmě mimo město a ještě jde po pravej straně, všude chodníků jak nasranejch (po městě) ale nejvíc pěších najdete na silnici a u cyklistů to bych někdy střílel jak smyslů zbavenej, kua jedu po hlavní, cyklista vyjíždí z vedlejší kterou já mám po pravé ruce a z jeho pohledu najíždí na hlavní tak že odbočuje vpravo, no myslíte že se ten idiot podívá doleva jestli něco nejede po hlavní? Jo a když tam má ještě třeba ceduli jak kráva s nápisem STOP no tak to ho už vůbec nezajmá, pak jedete o kousek dál, projíždíte jednosměrkou, no nejede tam slepice s malým děckem v protisměru?????? Fakt jako tady se buzerujou řidiči že jedou v obci 55 nebo 60 a venku za městem že místo 90 jede 110 ale aby už konečně někdo začal pořádně pálkovat ty pos*aný chodce a cyklisty co nevěděj jak se maj chovat to ne. Pak já jdu pěšky stojím na semaforech jak blbec až naskočí ten vocas zelenej, vedle mě dva pěší měštáci, kolem nás borec na kole na červenou (opět odbočoval vpravo tak proč by zastavoval žejo!!!!!!!) No a co měšťáci? "Ty vole viděl jsi ho? Docela frajer co????" No tak kde to potom jsme?????

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

6.1.08, 19:28
rejpal

Příspěvek 
Kristensen píše:
No a co měšťáci? "Ty vole viděl jsi ho? Docela frajer co????" No tak kde to potom jsme?????

Vysvětlení je prosté.

Jedou dva kámoši autem, na semaforu červená, řidič to projede. Spolujezdec: "Co děláš, byla tam červená!" Řidič: "Frajeři jezdí na červenou." Toto se opakuje asi třikrát, pak je na semaforu zelená a řidič s kvílením pneumatik zastavuje. Spolujezdec se opět ptá: "Co děláš, vole, máš zelenou!" Řidič odpovídá: "To jo, ale mohl by nás srazit frajer zprava."

8)

6.1.08, 19:38
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
fatal píše:
Kristensen píše:
No a co měšťáci? "Ty vole viděl jsi ho? Docela frajer co????" No tak kde to potom jsme?????

Vysvětlení je prosté.

Jedou dva kámoši autem, na semaforu červená, řidič to projede. Spolujezdec: "Co děláš, byla tam červená!" Řidič: "Frajeři jezdí na červenou." Toto se opakuje asi třikrát, pak je na semaforu zelená a řidič s kvílením pneumatik zastavuje. Spolujezdec se opět ptá: "Co děláš, vole, máš zelenou!" Řidič odpovídá:

To jo ale ted jezdí frajeři na červenou :wink:

6.1.08, 20:37
Profil ICQ
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
fatal píše:
Martin 007 píše:
Paní ( afektovaná blondýna ) ve VW Touareg V10 TDi ráno spěchající s dětmi do školy je taky na ránu :twisted:

Domnívám se, že mnohem horší jsou bezmozky v BMW (řady 5 a výše), kteří mají pocit, že jen jim patří silnice. Takoví by se měli rovnou popravovat.

Taky budu... Zatím jsem frajer ve 105 :wink:

Obrázek

7.1.08, 01:30
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Hele, a proč tam není položka, že všechno? Mě překáží všechno. :lol: :lol: :lol: Ale jako náklaďáky jsou docela drsný. Občas to v těch osmikolovejch Scaniích apod. sypou, že jim pomalu nestačim! Ale zase busy, to je hrůza. Čepičáři ale co jsem si všiml, se už nevyznačujou Škůdkama. Už jsou na tom "lépe". Maj Fordy, Oply a další věci. Ale podle stylu se to pozná hned! Škůdky teď začínaj patřit borcům a srdcařům. Musíte na to mít to srdíčko :lol: A tomu štěstíčku jít naproti. Teď mě ale srali nějaký policajti v nějakým džípu. Jeli ve vsi 40 a mimo obec 50. No bych blil. Předjet se je nedalo, ale nechtěl jsem to riskovat. Ještě by mě zastavili a sebrali i trenky. :roll: Sice to byli potápěči, ale.... :wink:

Obrázek

7.1.08, 01:35

Příspěvek 
Mě nejvíc vytáčejí v současné době cyklisté... co teď jezdím skoro každý den do UH do školy, tak za cestu ze Zlína jich potkám tolik, že z toho už doopravdy rostu. Kdyby se chovali a jezdili normálně, tak neřeknu, ale to co předvádějí je moc. Nejhorší jsou dědkové na starých ukrajinách v těch vesničkách těsně před Hradištěm. Posledně si to jeden štrádoval v prostřed pruhu a když jsem na něho zatroubil, tak vůbec nereagoval, naopak, když jsem ho konečně mohl předjet, tak po mě hodil vajíčko.... :D naštěstí se netrefil.

Ale nejlepší byl cyklista dva dny před Vánocema. Jedu v zatáčkách mezi Březolupy a Šárovy. Tu něco zahlídnu při pravém okraji. Cyklisat, neosvětlený, bez odrazek, v tmavém oblečení. Korunu tomu všemu nasadilo to, že jel po levé straně...kdybych si nesvítil dálkáčema, tak se mu asi stěží vyhnu... :?

7.1.08, 12:55
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
bobo23 píše:
Mě nejvíc vytáčejí v současné době cyklisté... co teď jezdím skoro každý den do UH do školy, tak za cestu ze Zlína jich potkám tolik, že z toho už doopravdy rostu. Kdyby se chovali a jezdili normálně, tak neřeknu, ale to co předvádějí je moc. Nejhorší jsou dědkové na starých ukrajinách v těch vesničkách těsně před Hradištěm. Posledně si to jeden štrádoval v prostřed pruhu a když jsem na něho zatroubil, tak vůbec nereagoval, naopak, když jsem ho konečně mohl předjet, tak po mě hodil vajíčko.... :D naštěstí se netrefil.

Ale nejlepší byl cyklista dva dny před Vánocema. Jedu v zatáčkách mezi Březolupy a Šárovy. Tu něco zahlídnu při pravém okraji. Cyklisat, neosvětlený, bez odrazek, v tmavém oblečení. Korunu tomu všemu nasadilo to, že jel po levé straně...kdybych si nesvítil dálkáčema, tak se mu asi stěží vyhnu... :?

Vajíčko jo ??? Si děláš kozy :lol: :lol: :lol: neuvěřitelný ty lidi dneska...

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

7.1.08, 13:08
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další