Autor |
Zpráva |
jizíček
|
hosi .. to jsem z vas uplne jelen parohatej .... jedinymu cemu rozumin je ten chladic a manual k desce nemam ... komp onehdy stavel segry starej a zadny papiry mi k tomu nedal ... mam naisntalovany EVEREST home edition a diky tomu zjistuji udaje o kompu ... jak zjistim jestli mi ta deska podporuje tu cpu XP 2000+ ??
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.08, 21:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
jizíček píše: hosi .. to jsem z vas uplne jelen parohatej .... jedinymu cemu rozumin je ten chladic a manual k desce nemam ... komp onehdy stavel segry starej a zadny papiry mi k tomu nedal ... mam naisntalovany EVEREST home edition a diky tomu zjistuji udaje o kompu ... jak zjistim jestli mi ta deska podporuje tu cpu XP 2000+ ??
no, keby si mi poslal udaje o doske (vyrobcu, chipset, typ) tak by sa to dalo vygooglit
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
7.1.08, 21:20 |
|
|
jizíček
|
deekay píše: jizíček píše: hosi .. to jsem z vas uplne jelen parohatej .... jedinymu cemu rozumin je ten chladic a manual k desce nemam ... komp onehdy stavel segry starej a zadny papiry mi k tomu nedal ... mam naisntalovany EVEREST home edition a diky tomu zjistuji udaje o kompu ... jak zjistim jestli mi ta deska podporuje tu cpu XP 2000+ ?? no, keby si mi poslal udaje o doske (vyrobcu, chipset, typ) tak by sa to dalo vygooglit
Škoda 742 Forever Team
Naposledy upravil jizíček dne 7.1.08, 21:30, celkově upraveno 1
|
7.1.08, 21:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Abys nemusel flashovat BIOS ... pokud deska neni ASUS ... a neco se pokali tak ses v loji docela
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.1.08, 21:28 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
a si si isty ze na TOMTO pocitaci mas 900MHz procak a 2GB RAM??
edit: podla manualu doska podporuje procaky do Athlon XP 3000+
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 7.1.08, 21:30, celkově upraveno 1
|
7.1.08, 21:29 |
|
|
jizíček
|
deekay píše: a si si isty ze na TOMTO pocitaci mas 900MHz procak a 2GB RAM??
ram 1GB
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.08, 21:30 |
|
|
jizíček
|
Matthes píše: Abys nemusel flashovat BIOS ... pokud deska neni ASUS ... a neco se pokali tak ses v loji docela
deska je ASUS
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.08, 21:31 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak podla manualu tam 2000+ mozes dat s prehladom
|
7.1.08, 21:31 |
|
|
jizíček
|
deekay píše: tak podla manualu tam 2000+ mozes dat s prehladom
ok .to jsem rad ... ale stejnak to vypada ze kdyz to vse budu mit doma (procik a chladic) tak to asi nekomu dam udelat ... hele.kdyz bych to tam dal a nefachalo by to, mohlo by se neco stat ? treba ze by komp vyhorel ?
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.08, 21:33 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
jizíček píše: deekay píše: tak podla manualu tam 2000+ mozes dat s prehladom ok .to jsem rad ... ale stejnak to vypada ze kdyz to vse budu mit doma (procik a chladic) tak to asi nekomu dam udelat ... hele.kdyz bych to tam dal a nefachalo by to, mohlo by se neco stat ? treba ze by komp vyhorel ?
nie, nemoze sa nic stat, procak sa tam da dat jedinym sposobom, je prakticky neznicitelny (tepelna ochrana, prepatova....)
proste sundas chladic, vymenis procaky
|
7.1.08, 21:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
když tam narveš procesor blbě, tak ho odpálíš i s deskou, ale pokud ho tam budeš dávat s citem, jemně (při odjištěný páčce ho jen položíš na socket a malinko do něj šťouchneš prstem aby si sedly nožičky na dirky) ho tam necháš spadnout, zatáhneš páčku a hotovo, tak se nmá co stát...jak to bude potřebovat sílu, dáváš ho tam blbě a to mu neprospěješ
|
7.1.08, 21:38 |
|
|
jizíček
|
tak to je v poho ... to bych zkusil doma .. ja jen myslel ze bych to tam dal (dobre) , zapnul bych pc a ono by se z nej zakurilo jako ze shade se syticem ...
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.08, 21:40 |
|
|
jizíček
|
[quote="deekay"][/quote]
tak pak dej vedet jestli bude k mani a za jakou cenu ....
Škoda 742 Forever Team
|
7.1.08, 21:41 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
jizíček píše: tak to je v poho ... to bych zkusil doma .. ja jen myslel ze bych to tam dal (dobre) , zapnul bych pc a ono by se z nej zakurilo jako ze shade se syticem ...
no to sa mi stalo len raz ale nebolo to procakom (zly zdroj)
to bol ohnostroj
|
7.1.08, 21:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: no to sa mi stalo len raz ale nebolo to procakom (zly zdroj) to bol ohnostroj
jizíček: Tohle radsi necti
Agent DK: To sem rikal jak sem v obyvaku dal dohromady desku a zdroj ... zapnul desku ... a chvili nic a za asi 10 sekund takovy modry plameny ze zdroje Samozrejme na koberci ... nastesti sly plameny nahoru
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.1.08, 21:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|