Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
Garazovat ???
Prosim poradit nemozem sa rozhodnut .ANO - v teplej garazi + dobre startovanie ,vyhriaty interier okna se nerosi neni namraza na celnom skle, v lete ziadne peky v aute
- v teple sa rozpusta sneh a rychlejsie zhnije kasna (vraj) , garaz treba vyhriat a to nieco stoji malo priestoru pri oprave , smrad ( ten je v kazdej garazi )
- V studenej garazi + sneh a sol sa na kasni nerozpusta - nehnije to tak rychlo , ziadna namraza v lete niesu peky
- starty su hroza v aute zima zahmlene okna malo miesta , smrad
NIE + sneh a sol sa netopia = mensia korozia plechov v zime na slnku sa auto aspon trochu ohreje , neomezeny priestor na opravy cerstvy vzduch a ziadny smrad
- rano rozcvicka -oskrabat okna ,v aute zima ako v ruskom filme ,nedychat alebo otvorit okno ak chceme vidiet cez celne sklo , starty no hroza , v lete v aute peky
Zatial auto garazuji . V garazi mam asi 22 st C. Starty krasa bez sytica a na prvy raz . Smrad len mierny . Na jar sa uvidi ako bude vipadat kasna
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.1.08, 23:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
ideálně studená garáž kde může cirkulovat vzduch
|
8.1.08, 00:23 |
|
|
Martin
|
Ano, nejlepší studená garáž. Nemusíš škrabat okna, startování taky není nejhorší a ani to netaje.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.1.08, 08:37 |
|
|
Nepér
|
Já mám plachtu
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.1.08, 09:06 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
plachta se mi nelíbí, tahá se po autě i se smetím a to jak známo dře, škrábe prousí
|
8.1.08, 10:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
nevytapena garaz s moznosti vytapeni pri vetsi oprave je uplne nejlepsi
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
Naposledy upravil Kachnis dne 8.1.08, 11:25, celkově upraveno 1
|
8.1.08, 11:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ano garážovat mám favorita co ke mě jezdí na STK r.v.1988 bílý jak nový asi pětkrát havarovaný najeto 12.800 km před půl rokem a víc tam učitě nebude, já mám přístřešek přímo před dveřmi baráku což je fakt pohodlíčko miloš
|
8.1.08, 11:24 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kachnis píše: nevytapena garaz s moznosti vytapeni pri vetsi oprave je uplne nejlepsi
tak přesně takovou bych teď potřeboval mít k dispozici...
|
8.1.08, 11:26 |
|
|
Dusche
|
v teple garazi auto rychleji zrezne?
|
8.1.08, 12:10 |
|
|
Martin
|
Máš pocit, že ne?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.1.08, 12:12 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Dusche píše: v teple garazi auto rychleji zrezne?
jasne kondenzuje voda v dutinach.. proto nejlepsi je krytej prujezd.. s tou vytapenou garazi, Vitku... vezmi 6m 2,5 coulovy trubky, svarecku a prijed kotel mam
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.1.08, 12:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kachnis píše: Dusche píše: v teple garazi auto rychleji zrezne? jasne kondenzuje voda v dutinach.. proto nejlepsi je krytej prujezd.. s tou vytapenou garazi, Vitku... vezmi 6m 2,5 coulovy trubky, svarecku a prijed kotel mam právě na to abych mohl přijet bych nejdříve potřeboval tu teplou garáž...
|
8.1.08, 12:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hmmm,, tak to kamo asi nepokecame
|
8.1.08, 12:32 |
|
|
CROWACK
|
mám garáž, drží se v ní i v mrazu tak 10°C a je to na ho**o, auto mizí tak 2x tak rychle než normálně, bohužel s tím nejde nic dělat...ideální je studená garáž...venku je to naprd...a plachta je naprd úplně, kromě toho že škrábe a brousí, tak se ti pod ní auto tak akorát zapaří a zhnije ani se nenadějěš...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
8.1.08, 13:39 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak v garazi vetrej
|
8.1.08, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|