|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Pája
|
 Přední tlumiče Felicia
Dobrý den,
můžete mi, prosím, poradit? Liší se nějak tlumiče na krátkou Felicii a na model Combi? V oblíbené prodejně mi prodali tlumiče Sachs 200030... Vůbec jsem neuvažoval, že by mi mohli prodat špatné, tak jsem je namontoval. Jezdím bez jekýchkoli problému, jen jsem úplně náhodou zjistil, že tenhle typ tlumičů najdu v interaktivním katalogu na netu jen pro krátké Felicie, u kombíků jsou jiné typy... Můžu mít nějaký problém s tlumičema, které jsem koupil a namontoval? Díky moc za odpověď.
Pája
|
| 25.7.06, 15:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
No osobně si myslím, že na předek by měly být na krátkou Felcku i combi tlumiče stejný, samozřejmě podle typu motoru, jenom snad nějakej rozdíl třeba při montáži stabilizátoru nebo ABS. Ale ruku do ohně za to nedám, natolik podvozek Felicie neznám.... Určitě ale budou jiný typy vzadu, páč je tam u combi větší zatížení.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 27.7.06, 13:50 |
|
 |
|
Pája
|
Díky moc za odpověď. Já si myslím to samé, že vepředu by měly být ty samé. Stabilizátor ani ABS nemám a při montování tam zapadly jak ulité.
Vzadu mám typ tlumičů, který je na kombíka.
Pája
|
| 28.7.06, 07:58 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|