Autor |
Zpráva |
maca
|
Sadra17 píše: jaká motorizace ?
tady velmi oblíbena HaTaPka
|
11.1.08, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
maca píše: Sadra17 píše: jaká motorizace ? tady velmi oblíbena HaTaPka
mě osobně nevadí ale nekoupil bych si jí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.1.08, 20:58 |
|
|
maca
|
Sadra17 píše: maca píše: Sadra17 píše: jaká motorizace ? tady velmi oblíbena HaTaPka mě osobně nevadí ale nekoupil bych si jí
chtěl jsem před 4 roky nové auto a právě tato motorizace byla nejdostupnější,na dojíždění do práce bohatě stačí
|
11.1.08, 21:02 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Právě proto to stojí za ho**o jak je to dostupný...styling docela ujde na Fobii...ale mám chutě ti zabavit Rapida
Neudělám proto, že sem do ti prostitutky usedl když nám pomáhala nakopnout 120cu přes kabely...takže my mistake...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.1.08, 21:52 |
|
|
maca
|
Martin 007 píše: Právě proto to stojí za ho**o jak je to dostupný...styling docela ujde na Fobii...ale mám chutě ti zabavit Rapida Neudělám proto, že sem do ti *cenzurováno* usedl když nám pomáhala nakopnout 120cu přes kabely...takže my mistake...
proč mi ho chceš zabavit????já vim že tohle je web o škůdkach do modelové řady felicia,ale to neznamená že musíš hanit jiné typy.....
ted vim že jsem udělal chybuže jsem to vůbec zde uvedl,všem se tedy omlouvám...................................
|
11.1.08, 21:56 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
maca píše: Martin 007 píše: Právě proto to stojí za ho**o jak je to dostupný...styling docela ujde na Fobii...ale mám chutě ti zabavit Rapida Neudělám proto, že sem do ti *cenzurováno* usedl když nám pomáhala nakopnout 120cu přes kabely...takže my mistake... proč mi ho chceš zabavit????já vim že tohle je web o škůdkach do modelové řady felicia,ale to neznamená že musíš hanit jiné typy..... ted vim že jsem udělal chybuže jsem to vůbec zde uvedl,všem se tedy omlouvám...................................
Opět karoserie brutal a motor na ho**o...už držim hubu... já sem takle schopnej pokračovat do rána a pak toho budu litovat...už mlčim...
PEACE
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.1.08, 22:01 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
maca píše: Martin 007 píše: Právě proto to stojí za ho**o jak je to dostupný...styling docela ujde na Fobii...ale mám chutě ti zabavit Rapida Neudělám proto, že sem do ti *cenzurováno* usedl když nám pomáhala nakopnout 120cu přes kabely...takže my mistake... proč mi ho chceš zabavit????já vim že tohle je web o škůdkach do modelové řady felicia,ale to neznamená že musíš hanit jiné typy..... ted vim že jsem udělal chybuže jsem to vůbec zde uvedl,všem se tedy omlouvám...................................
Pekny howno. Zadny omluvy. Trochu si ver.
Ja mam doma Fiata Mareu, no a co? Omlouvam se za to?!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
11.1.08, 22:07 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Nebo tak...
|
11.1.08, 22:14 |
|
|
maca
|
Viky píše: maca píše: Martin 007 píše: Právě proto to stojí za ho**o jak je to dostupný...styling docela ujde na Fobii...ale mám chutě ti zabavit Rapida Neudělám proto, že sem do ti *cenzurováno* usedl když nám pomáhala nakopnout 120cu přes kabely...takže my mistake... proč mi ho chceš zabavit????já vim že tohle je web o škůdkach do modelové řady felicia,ale to neznamená že musíš hanit jiné typy..... ted vim že jsem udělal chybuže jsem to vůbec zde uvedl,všem se tedy omlouvám................................... Pekny howno. Zadny omluvy. Trochu si ver. Ja mam doma Fiata Mareu, no a co? Omlouvam se za to?!
mě prostě sere jak se každej naváží do HTP,to je snad moje věc co mam za motor néé....
na ježdění do práce stačí a žě tam mam doplnky tak co,chtěl jsem se jen odlišit od davu...
|
11.1.08, 22:16 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
maca píše: mě prostě sere jak se každej naváží do HTP,to je snad moje věc co mam za motor néé.... na ježdění do práce stačí a žě tam mam doplnky tak co,chtěl jsem se jen odlišit od davu...
Zvykej si, 3 valce daji spat malokomu. Ale je fakt cim min valcu, tim lepsi ucinnost, ovsem to vyvazovani....
V Koline ve Vyzkumnym ustavu paliv a maziv prohlasovali HTP 12V za nejlepsi Skodovackej motor (rozumi se seriovej) hned po 1.4 pro Octavie. Treba to byl subjektivni nazor, ale neni jedinej, kdo ti tenhle motor chvali. Mozna vydrzi prd, ale kdyz se toci, tak jede. Jezdil jsem dost dlouho a Puntem 1.1 40kW a dalo se to. Holt se na nej muselo trochu dupat.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
11.1.08, 22:29 |
|
|
maca
|
Viky píše: maca píše: mě prostě sere jak se každej naváží do HTP,to je snad moje věc co mam za motor néé.... na ježdění do práce stačí a žě tam mam doplnky tak co,chtěl jsem se jen odlišit od davu... Zvykej si, 3 valce daji spat malokomu. Ale je fakt cim min valcu, tim lepsi ucinnost, ovsem to vyvazovani.... V Koline ve Vyzkumnym ustavu paliv a maziv prohlasovali HTP 12V za nejlepsi Skodovackej motor (rozumi se seriovej) hned po 1.4 pro Octavie. Treba to byl subjektivni nazor, ale neni jedinej, kdo ti tenhle motor chvali. Mozna vydrzi prd, ale kdyz se toci, tak jede. Jezdil jsem dost dlouho a Puntem 1.1 40kW a dalo se to. Holt se na nej muselo trochu dupat.
jj,je to motor spíše do města a okolí,je výhoda že má točivej moment od spoda.....
|
11.1.08, 22:38 |
|
|
Kubas
|
maca píše: tak sem přidám foto mého přibližovadla na denní používání.. jsem zvědav na vaše reakce,vim že tento typ škodovky asi většina z vás neuznává........
Pěkná Fabka
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
12.1.08, 21:43 |
|
|
CROWACK
|
Kubas píše: maca píše: tak sem přidám foto mého přibližovadla na denní používání.. jsem zvědav na vaše reakce,vim že tento typ škodovky asi většina z vás neuznává........ Pěkná Fabka
Toš musím uznat že to není škaredé...ovšem pokud je v tom 1.2 HTP, tak mi to připomíná chlapa s vizáží gigola ale s malým přirozením, impotence není vidět ...nemám ani tak moc námitky proti fábii jako takové, spíš jako proti politice škody, že nacpe motor s výkonem motoru 136 do něčeho co váží prázdný jako naloženej favorit...
peace, nic proti...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
12.1.08, 21:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
maca píše: tak sem přidám foto mého přibližovadla na denní používání.. jsem zvědav na vaše reakce,vim že tento typ škodovky asi většina z vás neuznává........
Este ten motor nejakej lepci no, tim to hodne ztraci ale jinak nevypada nejhur Ale rapid je lepci
A nechapu tu dementni packu na posouvani sedadla, pokud se pro tyhle sedacky rozhodnu tak uriznout a kousek zbylej ohnout ... neni nad obycejnou kulatinu, tohle je hrozne vystrceny
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.1.08, 22:00 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Říkám styling docela ujde a mít tam něco jiního než HTP tak ani nepípnu..biť 1.4 MPi pokud i 16V tak se i ptám...ale HTP...chjo lidi...
|
12.1.08, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|