Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Prolisy
můžu je udělat v lisu na papír má tlak 2000kg a mělo by to v něm jít
akorát eště nevim jak na to Poradí mi někdo ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.7.06, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: Prolisy
Sadra17 píše: můžu je udělat v lisu na papír má tlak 2000kg a mělo by to v něm jít
akorát eště nevim jak na to Poradí mi někdo ?
Poradit ti nemohu, nemám s tím žádnou zkušenost ale musím tě upozornit že je to nelegální a mohly by za to bejt body
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.7.06, 07:51 |
|
|
Ondra
|
Nelegalni je v podstatě všechno ale pokud dělaš s papírem tak se do kol radši nepouštěj mohly by ti rupnout.Kup si někde převářky seženeš je tak do 500,- kus
|
28.7.06, 18:59 |
|
|
Jarda S.
|
Ondra píše: Nelegalni je v podstatě všechno ale pokud dělaš s papírem tak se do kol radši nepouštěj mohly by ti rupnout.Kup si někde převářky seženeš je tak do 500,- kus
mě to jen tak napadlo a disků mam dost
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.7.06, 20:13 |
|
|
Jarda S.
|
Šemik píše: Sadra17 píše: můžu je udělat v lisu na papír má tlak 2000kg a mělo by to v něm jít
akorát eště nevim jak na to Poradí mi někdo ? Poradit ti nemohu, nemám s tím žádnou zkušenost ale musím tě upozornit že je to nelegální a mohly by za to bejt body
body ? nebo mi snad seberou papíry na kolo ?
|
28.7.06, 20:14 |
|
|
Ondra
|
I tak je jednodušší odvrtat a odbrousit disk od rafku,rafek otočit a znovu to přivařit.Jo a musíš zavařit díru na ventilek a vyvrtat ju na druhe straně.To lisovani muže narušit pevnos a hlavně tvar celiho kola.
|
30.7.06, 16:38 |
|
|
Jarda S.
|
Ondra píše: I tak je jednodušší odvrtat a odbrousit disk od rafku,rafek otočit a znovu to přivařit.Jo a musíš zavařit díru na ventilek a vyvrtat ju na druhe straně.To lisovani muže narušit pevnos a hlavně tvar celiho kola.
disků mam přísun dobrej tak se buď povede nebo ne
|
30.7.06, 20:26 |
|
|
Šemik
|
Sadra17 píše: Šemik píše: Sadra17 píše: můžu je udělat v lisu na papír má tlak 2000kg a mělo by to v něm jít
akorát eště nevim jak na to Poradí mi někdo ? Poradit ti nemohu, nemám s tím žádnou zkušenost ale musím tě upozornit že je to nelegální a mohly by za to bejt body body ? nebo mi snad seberou papíry na kolo ?
No, je to neschválená technická úprava, takže by se na tom mohli vyžít
|
31.7.06, 07:14 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Jo, to nevadí, že máš motor jako olejničku, nebrzdí a nezatáčí, ale hlavně, že budeš mít jiný rozchod, kterým budeš ničit pneumatiky... Tebe musí člověk skutečně milovat...
_________________ J.
|
31.7.06, 23:06 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Sadra17 píše: Ondra píše: I tak je jednodušší odvrtat a odbrousit disk od rafku,rafek otočit a znovu to přivařit.Jo a musíš zavařit díru na ventilek a vyvrtat ju na druhe straně.To lisovani muže narušit pevnos a hlavně tvar celiho kola. disků mam přísun dobrej tak se buď povede nebo ne
A co lisů, těch máš dost? 2000kg lisem bych to fakt nezkoušel. Dobrej pokus ten lis zkroutit.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.7.06, 23:29 |
|
|
Jarda S.
|
Jiří Čech píše: Jo, to nevadí, že máš motor jako olejničku, nebrzdí a nezatáčí, ale hlavně, že budeš mít jiný rozchod, kterým budeš ničit pneumatiky... Tebe musí člověk skutečně milovat...
blbe motor jede 140 a ani kapička oleje nekápne
|
3.8.06, 20:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: Jiří Čech píše: Jo, to nevadí, že máš motor jako olejničku, nebrzdí a nezatáčí, ale hlavně, že budeš mít jiný rozchod, kterým budeš ničit pneumatiky... Tebe musí člověk skutečně milovat... blbe motor jede 140 a ani kapička oleje nekápne
Rikas Jirimu Cechovi ze je "blb" , hmmmmmm, to nevadi ze je to jeden z nejzkusenejsich lidi tady na foru ...
Stejne je to lisovani disku ptakovina
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.8.06, 21:06 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Nech ho, takových jsem už na netu potkal mraky... Tady může každý kecat co chce, stačí mi co napsal, abych si udělal obrázek, jak autům rozumí...
_________________ J.
|
3.8.06, 21:29 |
|
|
Šemik
|
Sadra17 píše: Jiří Čech píše: Jo, to nevadí, že máš motor jako olejničku, nebrzdí a nezatáčí, ale hlavně, že budeš mít jiný rozchod, kterým budeš ničit pneumatiky... Tebe musí člověk skutečně milovat... blbe motor jede 140 a ani kapička oleje nekápne
To jsi asi skutečně přehnal. Tenhle web vznikl proto, aby jsme si tady my co máme své škodovky rádi navzájem poradili, případně sehnali nějaké díly. Myslím si, že takoví jako ty tu nemají co dělat. Psát nic neříkající příspěvky, vychloubat se tím že za svojí 105L taháš 1200kg těžký nebržděný příves není podle mě normální. Za něco takového bych se já hluboce styděl. A nadávat panu Čechovi do blbů, který ti chtěl v dobrém poradit, že ty prolisované disky nejsou vhodné je velice ubohé. Promiň mi mou otevřenost, ale ty asi skutečne nejsi zcela normální
|
4.8.06, 08:03 |
|
|
vopaje
|
Šemik píše: Sadra17 píše: Jiří Čech píše: Jo, to nevadí, že máš motor jako olejničku, nebrzdí a nezatáčí, ale hlavně, že budeš mít jiný rozchod, kterým budeš ničit pneumatiky... Tebe musí člověk skutečně milovat... blbe motor jede 140 a ani kapička oleje nekápne To jsi asi skutečně přehnal. Tenhle web vznikl proto, aby jsme si tady my co máme své škodovky rádi navzájem poradili, případně sehnali nějaké díly. Myslím si, že takoví jako ty tu nemají co dělat. Psát nic neříkající příspěvky, vychloubat se tím že za svojí 105L taháš 1200kg těžký nebržděný příves není podle mě normální. Za něco takového bych se já hluboce styděl. A nadávat panu Čechovi do blbů, který ti chtěl v dobrém poradit, že ty prolisované disky nejsou vhodné je velice ubohé. Promiň mi mou otevřenost, ale ty asi skutečne nejsi zcela normální
Pánové,i já musím reagovat a přidat se k vám.Jak píše Šemík plně souhlasím a jen přidám,ať je více takovýchto Jirků,a od něj beru že se nenechá rozhodit.
Rada zdarma,to je to co tady má vládnout a pak už je na každém,jak se rozhodne.čus
|
4.8.06, 15:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|