|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Madla dveří Felicie do Favorita
| Autor |
Zpráva |
|
v.kalandra
Registrován: 3.6.07, 10:36 Příspěvky: 728 Bydliště: Sedlec (okres Litoměřice)
|
 Madla dveří Felicie do Favorita
Jaký je rozdíl v uchycení madla? kliky pro otevírání dveří? Jde to vymněnit kus za kus? Asi jsou potřeba nejaké upravy co? Chci dát do Fáva madla z Feldy, ale tapece chci nechat fávovský. Co vy na to?? Nemam to kde vyzkoušet
|
| 14.1.08, 22:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Madla dveří Felicie do Favorita
v.kalandra píše: Jaký je rozdíl v uchycení madla? kliky pro otevírání dveří? Jde to vymněnit kus za kus? Asi jsou potřeba nejaké upravy co? Chci dát do Fáva madla z Feldy, ale tapece chci nechat fávovský. Co vy na to?? Nemam to kde vyzkoušet
madlo Felda ti nesadne to Favo tapecu, je menšie, ak tak jedine aj s tapecmi a aj uchytenie treba všetko vymýšľať na novo....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 14.1.08, 23:04 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
michalkatka píše: v.kalandra píše: Jaký je rozdíl v uchycení madla? kliky pro otevírání dveří? Jde to vymněnit kus za kus? Asi jsou potřeba nejaké upravy co? Chci dát do Fáva madla z Feldy, ale tapece chci nechat fávovský. Co vy na to?? Nemam to kde vyzkoušet madlo Felda ti nesadne to Favo tapecu, je menšie, ak tak jedine aj s tapecmi a aj uchytenie treba všetko vymýšľať na novo....
on mysli asi vonkajsie
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 14.1.08, 23:09 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Hmm, tak to neni dobry.
No a kdybych mnenil cely tapeci, tak ty jdou bez problemu? nebo maji taky jiný přichycení? Nebo i jiný tvar?! Pak teda asi budu muset vymněnit i táhla a kliku na dveře  Není to jednoduchý
|
| 14.1.08, 23:09 |
|
 |
|
v.kalandra
|
deekay píše: michalkatka píše: v.kalandra píše: Jaký je rozdíl v uchycení madla? kliky pro otevírání dveří? Jde to vymněnit kus za kus? Asi jsou potřeba nejaké upravy co? Chci dát do Fáva madla z Feldy, ale tapece chci nechat fávovský. Co vy na to?? Nemam to kde vyzkoušet madlo Felda ti nesadne to Favo tapecu, je menšie, ak tak jedine aj s tapecmi a aj uchytenie treba všetko vymýšľať na novo.... on mysli asi vonkajsie
Ne e, myslim vnitřek  Jde mi o to, že bych si tam dal elektrický zrcátka, který mají ovládání na tom madlu. Tak jestli ty madla na dveře jdou jen prohodit. Zjišťuji tedy že asi ne 
|
| 14.1.08, 23:11 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
v.kalandra píše: Ne e, myslim vnitřek  Jde mi o to, že bych si tam dal elektrický zrcátka, který mají ovládání na tom madlu. Tak jestli ty madla na dveře jdou jen prohodit. Zjišťuji tedy že asi ne 
stačí ten ovládací panel s madla vylupnúť a nabastliť na Favo madlo, už som to videl a páčilo sa mi to viac ako vo felde, na čiernej to lepšie ukázalo ako na feldáckej šedej....
|
| 14.1.08, 23:32 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Taky mne to napadlo, ale rikam-jeste to nemam doma, takze jsem se bal toho, že by to nešlo dát do Fá držadla. Uvidimíme, asi za týden bych je měl mít 
|
| 15.1.08, 07:03 |
|
 |
|
v.kalandra
|
michalkatka píše: v.kalandra píše: Ne e, myslim vnitřek  Jde mi o to, že bych si tam dal elektrický zrcátka, který mají ovládání na tom madlu. Tak jestli ty madla na dveře jdou jen prohodit. Zjišťuji tedy že asi ne  stačí ten ovládací panel s madla vylupnúť a nabastliť na Favo madlo, už som to videl a páčilo sa mi to viac ako vo felde, na čiernej to lepšie ukázalo ako na feldáckej šedej....
Ještě kdybys našel nějakej zpusob jak to tam dat, nebo mi poslal tu fotku jak to nekdo má tak bych byl rad.
Docela se toho bojim, prej se musi i vrtat jiny diry do dveří aby tam šli zrcatka dát. Ale nikde o tom nic nepíšou
|
| 15.1.08, 19:41 |
|
 |
|
michalkatka
|
na webe som niekde videl postup ako nabastliť celé Felda tapecy na Favo dvere, do toho by som sa nepúšťal, nesedí to presne a ani sa mi to tak nepáči.
ten ovládací panel na Favo madlách zrkadiel aj s oknami som videl tiež na webe, neukladal som si to, ale to sa mi páčilo najviac...
|
| 15.1.08, 21:07 |
|
 |
|
v.kalandra
|
Taky by mne zajimalo zapojení konektoru tech zrcátek. To asi nikdo nemáte co? Zapojení zrcátek, abych ty konektory odštípnul a napojil do fáčka
|
| 15.1.08, 21:13 |
|
 |
|
michalkatka
|
v.kalandra píše: Taky by mne zajimalo zapojení konektoru tech zrcátek. To asi nikdo nemáte co? Zapojení zrcátek, abych ty konektory odštípnul a napojil do fáčka
to je dosť zložité, ale potrebuje to akurát napájanie, ostatné by som si radšej zohnal všetko a necvikal, ale odborne povyťahoval, ja autá rozoberám, ale konektorý necvikám, ale vyťahujem vždy celé zväzky, najlepšie pri rozoberaní si robiť poznámky, alebo fotodokumentáciu....
potom pri montáži iba vymyslíš to uchytenie a zapojíš to konektor do konektoru....
v podstate je to zapojenie jednouché sú ta dva jednozmerné reverzoané (prepólovávané) motory ovládané 4mi tlačítkami....
|
| 15.1.08, 21:21 |
|
 |
|
v.kalandra
|
michalkatka píše: v.kalandra píše: Taky by mne zajimalo zapojení konektoru tech zrcátek. To asi nikdo nemáte co? Zapojení zrcátek, abych ty konektory odštípnul a napojil do fáčka to je dosť zložité, ale potrebuje to akurát napájanie, ostatné by som si radšej zohnal všetko a necvikal, ale odborne povyťahoval, ja autá rozoberám, ale konektorý necvikám, ale vyťahujem vždy celé zväzky, najlepšie pri rozoberaní si robiť poznámky, alebo fotodokumentáciu.... potom pri montáži iba vymyslíš to uchytenie a zapojíš to konektor do konektoru.... v podstate je to zapojenie jednouché sú ta dva jednozmerné reverzoané (prepólovávané) motory ovládané 4mi tlačítkami....
Jasny, konektory jako takovy tam necham. Jde jenom o to, který dráty co vedou do ovladače jsou. Teoreticky by tam mělo být napájení,potom vyhřívání a podsvícení. Já ty zrcátka právě nerozebírám, dostanu je už rozebraný se svazkama. Ale ten svazek je potřeba právě připojit nekam do auta. A právě zapojení toho konektoru by se mi hodilo. Když ne, tak budu trochu experimentovat (proměřim a vyzkoušim)
|
| 15.1.08, 21:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |