|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
retardery "C"
Cau kamos shani nejake informace o elektrickych retarderech pouzivanych v nakladnich automobilech. Ja to co jsem mel sem nekomu pujcil a uz mi to ona osoba nevratila. Takze pokud by jste to nekdo mel v elektronicke podobe a poslali mi to na mejl DRYVER@centrum.cz tak bych se vubec nezlobil. Dekuji mockrat panove
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
14.1.08, 23:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Ty retardéry se dělají na principu vířivých proudů, si něco vygoogli, není na tom moc co okecávat, prostě hliníkovej kotouč, z obou stran elektromagnet , brzdná síla závisí na velikosti napětí na elektromagnetu, bývá to v olejové lázni, protože se to v provozu docela dost zahřívá.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.1.08, 19:59 |
|
|
fux.dggn
|
Drak píše: Ty retardéry se dělají na principu vířivých proudů, si něco vygoogli, není na tom moc co okecávat, prostě hliníkovej kotouč, z obou stran elektromagnet , brzdná síla závisí na velikosti napětí na elektromagnetu, bývá to v olejové lázni, protože se to v provozu docela dost zahřívá.
Líp bych to snad ani já sám neřek
|
15.1.08, 20:47 |
|
|
Ondras83
|
áááá dva kamioňáci se sešli
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.1.08, 22:48 |
|
|
Drak
|
já ti dám kamioňáka.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.1.08, 18:38 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|