| Autor |
Zpráva |
|
Šemik
|
hans píše: Šemik píše: Nebyly ty H4 v bílých papírových krabičkách s takovým duhovým proužkem? S těmahle mám podobnou zkušenost - průměrná životnost ze tří kusů je necelých 8 hodin Jo tak to už si bohužel nepamatuju, páč jsem je nekupoval, ale možná tam nějaká taková taky byla. No každopádně je to ale docela podraz, vyrábět takovýhle šmejdy a hlavně si za to nechávat platit!!!!
S tim souhlasim! Pokud si správně pamatuju ten název, tak ty žárovky se jmenovaly ELBA nebo tak nějak dost podobně.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 29.7.06, 19:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
Tak já se schválně ještě kouknu u kámoše v garáži, jestli mu tam nezůstaly nějaký krabičky. Sice už to nic nevyřeší, ale pro zajímavost. Každopádně nás to naštvalo nehorázně!
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 29.7.06, 19:08 |
|
 |
|
Šemik
|
hans píše: Tak já se schválně ještě kouknu u kámoše v garáži, jestli mu tam nezůstaly nějaký krabičky. Sice už to nic nevyřeší, ale pro zajímavost. Každopádně nás to naštvalo nehorázně!
Ano ano, i já jsem se vyjadřoval velice hrubě
|
| 30.7.06, 09:17 |
|
 |
|
vopaje
Registrován: 29.1.06, 20:56 Příspěvky: 819 Bydliště: jih vysočiny
|
Šemik píše: hans píše: Tak já se schválně ještě kouknu u kámoše v garáži, jestli mu tam nezůstaly nějaký krabičky. Sice už to nic nevyřeší, ale pro zajímavost. Každopádně nás to naštvalo nehorázně! Ano ano, i já jsem se vyjadřoval velice hrubě
To věřím.Ale tímto jste ušetřily další nadávky dalším kolegům a dají si na tyto šmejdy pozor.Jenom prosím zjistěte toho výrobce.Dík a čus
|
| 30.7.06, 09:41 |
|
 |
|
DRON_01
|
Lidi jsem uplne tupej. Pri pohledu ze zadu na zarovku, kterej kontakt je na co? (zhora a zleva do prava)
Diky za radu.
_________________ Forman 135LXI, 50kW BMM r.v. 1994 barva 9430 hvězdná modř. metalíza
|
| 31.7.06, 16:56 |
|
 |
|
vopaje
|
DRON_01 píše: Lidi jsem uplne tupej. Pri pohledu ze zadu na zarovku, kterej kontakt je na co? (zhora a zleva do prava) Diky za radu.
Takže-při pohledu ne žárovku ze zadu přostřední kontakt na vrchu,je pořadí toto - vlevo-kostra,prostřed.-tlumená, vpravo-dálková. čus
|
| 31.7.06, 21:32 |
|
 |
|
DRON_01
|
vopaje píše: DRON_01 píše: Lidi jsem uplne tupej. Pri pohledu ze zadu na zarovku, kterej kontakt je na co? (zhora a zleva do prava) Diky za radu. Takže-při pohledu ne žárovku ze zadu přostřední kontakt na vrchu,je pořadí toto - vlevo-kostra,prostřed.-tlumená, vpravo-dálková. čus
diky moc
_________________ Forman 135LXI, 50kW BMM r.v. 1994 barva 9430 hvězdná modř. metalíza
|
| 1.8.06, 08:31 |
|
 |
|
Šemik
|
vopaje píše: Šemik píše: hans píše: Tak já se schválně ještě kouknu u kámoše v garáži, jestli mu tam nezůstaly nějaký krabičky. Sice už to nic nevyřeší, ale pro zajímavost. Každopádně nás to naštvalo nehorázně! Ano ano, i já jsem se vyjadřoval velice hrubě To věřím.Ale tímto jste ušetřily další nadávky dalším kolegům a dají si na tyto šmejdy pozor.Jenom prosím zjistěte toho výrobce.Dík a čus
Tak jsem zjistil toho výrobce. Není to ELBA ale ELTA!
|
| 2.8.06, 08:05 |
|
 |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
Tak jsme hledali ty krabičky a kupodivu i našli. Takže jedna žárovka byla x let stará Tesla, jedna byla nějaká no name z hypernovy - těmhle dvěma bych to nesvícení ještě odpustil, ale třetí byla naprosto nová se značkou OSRAM, což mě docela zarazilo! Asi co kus, to originál....
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 2.8.06, 09:33 |
|
 |
|
DRON_01
|
 hotovo
Čau lidi.
Tak nevim co si mám o tom mým autu myslet. světlo už konečně svítí. Oprava byla jednoduchá - stačilo dolejt vodu do nádržky na ostřikovače.
Naprosto nechápu.
|
| 2.8.06, 17:17 |
|
 |
|
vopaje
|
 Re: hotovo
DRON_01 píše: Čau lidi. Tak nevim co si mám o tom mým autu myslet. světlo už konečně svítí. Oprava byla jednoduchá - stačilo dolejt vodu do nádržky na ostřikovače. Naprosto nechápu.
To je jasné-není benál,nejede: není voda,nesvítí:  Nebo máš jištění proti špinavé sklo,nemá cenu svítit.
Ale teď vážně.Určitě závadu jsi neodstranil.Bacha na to,není nic veselejšího,když v noci ti zničeho nic zhasnou světla.čus
|
| 2.8.06, 19:16 |
|
 |
|
vopaje
|
hans píše: Tak jsme hledali ty krabičky a kupodivu i našli. Takže jedna žárovka byla x let stará Tesla, jedna byla nějaká no name z hypernovy - těmhle dvěma bych to nesvícení ještě odpustil, ale třetí byla naprosto nová se značkou OSRAM, což mě docela zarazilo! Asi co kus, to originál....
Dík za odpověď.A Osramku reklamovat.Škoda každé kačky.čus
|
| 2.8.06, 19:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|