|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
toby
|
snad něco se startérem
Včera sem se jel projet na jedno úplně prázdné zasněžené parkoviště kousek odsud a stala se mi taková nepříjemnost, při těch manévrech které sem tam prováděl se svojí Š 120, sem vjel mimo parkoviště, tam mi auto chcíplo a já ve spěchu rychle šáhl po klíčku (už ani nevím na kterém pedálu sem měl přitom nohu) ale vím že sem předtím střídal spojku/plyn. No ted k jádru věci, po tom co sem to auto ve spěchu nepovedeně startl něco začalo v tom autě dělat šílený kravál, no byl sem z toho úplně vedle , vyjel sem s tím zpátky na parkoviště, tam sem klíčem vypnul motor, ale auto si dělalo randál dál! Nevěděl sem co stím, jestli mám někomu zavolat, nešlo s tím nic dělat, ani znova nastartovat! Po chvilce se samozřejmě vybila baterka takže randál naštěstí skončil! Auto sem odtáhl a teď mi stojí před barákem. Mám v plánu zpod sedadel vyšroubovat startér, aspon tak mi to radil jeden známý!..Moc se mi do toho teda nechce! Ani nevím konkrétně co s tím může být. Proto píšu sem jestli náhodou někdo neví kde je přesně problém a jak ho co nejjednodušeji vyřešit. zatím díky..
_________________ Škoda 120L, r.v. 87, hnědá pastelová
|
6.1.08, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
připečený uhlíky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.1.08, 19:58 |
|
|
Drak
|
Spečenej stykač na cívce, klepni po tom menším válečku (do kovové části) kladívkem, buď se to povolí, nebo to budeš muset rozdělat a vyčistit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.1.08, 20:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: Spečenej stykač na cívce, klepni po tom menším válečku (do kovové části) kladívkem, buď se to povolí, nebo to budeš muset rozdělat a vyčistit.
to spíš vyměnit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.1.08, 20:06 |
|
|
Kristensen
|
radši vyměnit protože to většinou udělá znova, jediná taková pomoc při tomhle je rychle odpojit baterku. No a pokud ten starter budeš tahat ven tak si ji taky nezapomeň odpojit.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.1.08, 20:08 |
|
|
toby
|
Tak dneska sem si konečně zašel pro nabitou baterku! Hned sem ji tam nahodil, předtím sem párkrát klepl do toho válečku co je přichycený po pravé straně startéru (pokud se to bere ve směru jízdy). No a auto se pak normalně rozjelo! Ale ty uhlíky stejně vyměním! Jenom ještě přesně nevím jak na to! Co přesně mám rozebrat? Musím vyndat celý ten startér? To budu muset i pod auto že? Ještě sem to nedělal tak se nedivte..
Jinak sem našel na netu nějaké zboží...mělo by to být to co potřebuju...ale stejně si počkám na schválení
http://www.autodoplnkyfro.cz/uhl%EDk-na ... -5090.html
|
16.1.08, 13:20 |
|
|
CROWACK
|
jo, trefils to, startér vymontuj, musíš si lehnout pod auto, jednu matici povolíš okýnkem z prostoru za sedadlama, druhou odspodu (tuším M10), odpojit kabeláže, pozor, při odpojené baterce, tečou tam proudy jako prase, mohl bys nechtěně začít svařovat...na jedné straně startéru je dekl, drží ho šestka šroubek, sundáš, uhlíky vyměníš, pokud možno vyfotíš komutátor, my ti řeknem, jestli nebude potřeba ho stočit...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
16.1.08, 15:42 |
|
|
fatal
rejpal
|
CROWACK píše: jo, trefils to...
Výměnou uhlíků ale nespraví ten stykač...
|
16.1.08, 15:46 |
|
|
CROWACK
|
fatal píše: CROWACK píše: jo, trefils to... Výměnou uhlíků ale nespraví ten stykač...
jo, sry, nečet sem celej topic, myslel sem že mu to nechce startovat...
|
16.1.08, 15:55 |
|
|
toby
|
CROWACK píše: fatal píše: CROWACK píše: jo, trefils to... Výměnou uhlíků ale nespraví ten stykač... jo, sry, nečet sem celej topic, myslel sem že mu to nechce startovat...
Startovat právě startuje. Jel sem se před chvilkou projet (testnout to)...no a v pohodě. Párkrát sem zastavil a pokaždé sem nastartoval úplně normálně. Není to divné??
|
16.1.08, 16:38 |
|
|
Drak
|
stále pravdivá poučka: Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.1.08, 18:26 |
|
|
CROWACK
|
Drak píše: stále pravdivá poučka: Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo.
uleví se ti minimálně psychicky
|
16.1.08, 18:45 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ale jen do chvíle, než si uvědomíš, co jsi tím kladivem rozflákal...
|
16.1.08, 21:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|