Autor |
Zpráva |
Crave
|
gel..
existuje nejaky gel-nejlepe pruhledny-na ryhy, skrabance na laku u auta?? diky
|
18.1.08, 17:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Jo myslím že se jmenuje Lubrikační, najdeš v každej drogerce
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.1.08, 19:08 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: Jo myslím že se jmenuje Lubrikační, najdeš v každej drogerce
to si mu poradil teda
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.1.08, 19:12 |
|
|
patrik-hp
|
Gel se používá na jiné věci...třeba vlasy i .Ale na rýhy a škrábance nejčastěji laková tužka....
|
19.1.08, 00:17 |
|
|
Crave
|
a za kolik se da poridit? je pruhledna?? diky moc.
|
19.1.08, 02:49 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
no opravná tužka stojí něco přes 200,- ... značku ti nepovim, no je to dost.
Průhlednou sem ještě neviděl, dycky se dělá v barvě auta přece, abys zakryl ty škrábance, no ne?
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
19.1.08, 10:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Neco pruhlednyho prodaval Horst Fuchs, jak osetril kapotu a pak na ni strileli vzduchovkou ... mimo ochrany to prej i zalestovalo skrabance, ale funkcnost jak zname ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.1.08, 10:16 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Citace: Neco pruhlednyho prodaval Horst Fuchs, jak osetril kapotu a pak na ni strileli vzduchovkou ... mimo ochrany to prej i zalestovalo skrabance, ale funkcnost jak zname ...
No ale legendární je jeho ultimativní test, kdy zavřel celkem pěkný sporťák do klece s holubama a nechal je na něho srát Pak ty sračky jednoduše setřel hadrou Je to šoumen
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
19.1.08, 10:21 |
|
|
Crave
|
tojste mi moc nepomohli s tim horstem..
|
19.1.08, 12:29 |
|
|
CROWACK
|
Crave píše: tojste mi moc nepomohli s tim horstem..
A co to je za škrábance? Hluboký musíš zatáhnout fixem v barvě, na moc hluboký nestačí ani to, jenom lakovna a nalakovat, jemný škrábance třeba po myčce by se daly rozleštit, třeba nějakou abrazivní leštěnkou, já sem s úspěchem použil "pasta abrasiva" od mafry na octě 98, nesmíš to ale používat často, nebo ti z toho auta sleze barva. Pak existujou ještě různý vosky v přibližné barvě laku, tím se to dá taky zapravit...
Ale nějakej bezbarvej gel je kokotina, to fakt jedině lubrikační nebo na palici, to mi řekni kdes na něj přišel...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
19.1.08, 12:54 |
|
|
Crave
|
neprisel..nevim jestli existuje..jsou to jemne skrabance..mam cervene auto a jsou vlastne bile..zkousel jsem to rozetrit, no jaxi se mi to povedlo vice mene..skrabance viz tohoto typu: http://ukazto.com/?img=1933469,P1180007.jpg
|
19.1.08, 12:58 |
|
|
patrik-hp
|
Vezmi to Tempem nebo leštěnkou na starý laky např. od Velvany,červená flaše tvarem od brzdový kapaliny a máš po čmárách...To není na plnič,tos štrejchnul něco bílého...
|
19.1.08, 13:30 |
|
|
Crave
|
patrik-hp píše: Vezmi to Tempem nebo leštěnkou na starý laky např. od Velvany,červená flaše tvarem od brzdový kapaliny a máš po čmárách...To není na plnič,tos štrejchnul něco bílého...
tempem?, To není na plnič,tos štrejchnul něco bílého tuto vetu nechapu..
|
19.1.08, 13:36 |
|
|
patrik-hp
|
Crave píše: patrik-hp píše: Vezmi to Tempem nebo leštěnkou na starý laky např. od Velvany,červená flaše tvarem od brzdový kapaliny a máš po čmárách...To není na plnič,tos štrejchnul něco bílého... tempem?, To není na plnič,tos štrejchnul něco bílého tuto vetu nechapu..
No rozlešti to hrubou leštěnkou na starý laky,je to povrchvý nános nějaký bílý barvy od něčeho nevim čeho. ...Plnič je podklad pod barvou...Z toho bys nikdy červenou nedostal....Leda po chvilce ocelovou šeď Myslim tedy to,co je na levý straně foto....
|
19.1.08, 14:03 |
|
|
Radic
|
v poho..kup si leštěnku v barvě auta a rozlešti to...měl sem dřív auto taky takové...po laku už nee ale předtím. Nicméně budeš nucen přeleštit celé auto jinak to bude flekaté
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
19.1.08, 16:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|