|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
A přece jsem ho neměl vyndavat :-D
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
A přece jsem ho neměl vyndavat :-D
Zdravím! Už nějak tuším, že ten plech mezi větrákem topení a kufrem, tam není jen tak! Řekl bych, že má docela vážný důvod tam být. Lezl jsem do kufru a koukám, že je celej kufr orosenej, jako dveře vod chlíva. Asi to teplo spěchá i do kufru a pak to tam kondenzuje, či co. Myslíte si, že by to mohlo být tím, že tam ten plech, co je údajně na nic, není? Teď už si začínám myslet, že bych ho už nikdy neměl vyndavat
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
20.1.08, 01:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: A přece jsem ho neměl vyndavat :-D
(hlboký nádych) : nemám čo dodať
to je nekonečná story....
ale áno, keď ho tam výrobca dal, ten plech tam má byť. kufor nieje vetraný priestor, takto sa ti tam môže kondenzovať vlhkosť ktorá nieje odvetraná, ale aj presakujúce kúrenie, a to je na protikorózny náter horšie ako soľ... u tvojho auta fakt neviem čo je horšie
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.1.08, 07:59 |
|
|
Drak
|
Šak ti taky nikdo neříkal, že ho máš zahodit, jen odvrtat ty 4 body na straně u kufru, plech vyhnout a pak ho vrátit zpět a do děr po odvrtání dat šrouby a tím to stáhnout zpět.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.1.08, 09:27 |
|
|
Šemik
|
Orosenej kufr jo?
Pochybuji že je to tím plechem, jak jsem ti psal, otec ho ve 130L neměl kolik let a nic takového jako orosený kufr neměl taky.¨
Neteče ti tam voda, ať už přes jistě špatné těsnění nebo zbytky podlahy?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.1.08, 09:35 |
|
|
CROWACK
|
řek bych že buď máš špatný těsnění, nebo prorezlej kufr, díry bejvaj většinou nejdřív tam vo drží tlumiče, z boku to tam jede rychle...jednu zimu je to ok, a druhou už sháníš klempíře...
jinak ten plech kromě tuhosti mezistěny, je tam taky proto, aby ti nepršelo do topení, takovou kravinu jako ho zahodit, sem nemyslel, že by někoho napadlo...nemáš poslední dobou i vodu v autě?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.1.08, 12:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Serifus píše: ... Myslíte si, že by to mohlo být tím, že tam ten plech, co je údajně na nic, není? ...
Přiznej se, které díly ti na autě ještě chybí?
|
20.1.08, 18:20 |
|
|
Serifus
|
CROWACK píše: řek bych že buď máš špatný těsnění, nebo prorezlej kufr, díry bejvaj většinou nejdřív tam vo drží tlumiče, z boku to tam jede rychle...jednu zimu je to ok, a druhou už sháníš klempíře... jinak ten plech kromě tuhosti mezistěny, je tam taky proto, aby ti nepršelo do topení, takovou kravinu jako ho zahodit, sem nemyslel, že by někoho napadlo...nemáš poslední dobou i vodu v autě?
Šemíkův otec ho tam taky nemá Jinak v kufru mám vody dost. Kromě flašky na hašení požárů tam mám i díry vpředu v rozích. Jako úplně jakoby ke světlům. Na konci podběhů. Tudyma mi zezpoda teče, asi. Každopádně je to tam děravý a mokrý No asi už nemá cenu to nějak rozepisovat, páč plechem to asi neni..
|
20.1.08, 22:11 |
|
|
Serifus
|
fatal píše: Serifus píše: ... Myslíte si, že by to mohlo být tím, že tam ten plech, co je údajně na nic, není? ... Přiznej se, které díly ti na autě ještě chybí?
No... je karoserie díl? Napíšu rozpis. Když já ani nevim, jestli to tam bylo původně. Třeba klimatizace, vyhřejvaný sedadla, šíbr....
|
20.1.08, 22:14 |
|
|
Serifus
|
Drak píše: :shock: Šak ti taky nikdo neříkal, že ho máš zahodit, jen odvrtat ty 4 body na straně u kufru, plech vyhnout a pak ho vrátit zpět a do děr po odvrtání dat šrouby a tím to stáhnout zpět.
Klid. Já ho tam sice nedal, ale tudy neteče. Díry jsou zaplácnutý silikonem..
|
20.1.08, 22:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|