|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Co je lepší?
Co je lepší (pevnější) než silon ale má to jinak stejný nebo podobný vlastnosti? Já jsem měl totiž na rapidu jak jsou šikmá ramena tak v nich jsou na konci silentbloky a když byly v háji tak jsem vytočiz ze silonu futra natlačil je do ramen a jezdí to dodnes, a jelikož na renaultu jsou silentbloky v ramenech na stejném principu jako na rapidu (prostě váleček s dírou) tak přemejšlím že to na něm udělám taky.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.1.08, 20:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Co je lepší?
Tak používá se alkamid ale nevím jestli je pevnější
|
18.1.08, 20:48 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Myslím si,že silon je na toto nejlepší,nejlépe vyvařený v oleji. Na toto použití nění až tak rozhodující pevnost, ale spíše houževnatost a do jisté míry kluzné vlastnosti.
Z vyvařeného silonu sem vyrobil vložky to teleskopů na fichtla a známý co na tomto máslostroji jezdí denně si to nemůže vynachválit...
Ještě mě tak napadá že by stálo za pokus to udělat z teflonu...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
19.1.08, 12:00 |
|
|
Drak
|
Otázka je, jestli se to vzhledem k ceně silošů (200-300 Kč/ks) a ztrátě pružnosti uložení vyplatí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
19.1.08, 16:25 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ondra120 píše: Ještě mě tak napadá že by stálo za pokus to udělat z teflonu...
teflon sa trenim odlupuje, dokonca velmi lahko, takze radsej nie
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.1.08, 16:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: Otázka je, jestli se to vzhledem k ceně silošů (200-300 Kč/ks) a ztrátě pružnosti uložení vyplatí.
při tomhle hraje roli hlavně životnost
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.1.08, 11:31 |
|
|
Šemik
|
Dají se koupit tvrdé na 130 a kvalitní, mám je na Rejpájdce, objednané z www.speedpro.cz a jsou dobré, i Bukajovi se líbily
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.1.08, 11:34 |
|
|
Drak
|
Když omezím pružnost spodních ramen, tak se mi síla z nárazů od nerovnosti zákonitě přenese někam jinam, tak nevim, jestli se vyplatí ušetřit na silentblokách za 200 a zdrbat něco jinýho dražšího.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.1.08, 14:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|