Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 00:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Gufero táhla řazení - Fa 
Autor Zpráva

Příspěvek 
michalkatka píše:
Nepér píše:
..., jak jsem do toho při výměně bušil... na to, abych ten stírací kroužek nepořezal o ostrou hranu dirky jsem si dával pozor.

ako bušil, ja som to vytiahol so šrobovákom tak že som staré gufero prerazil a vylupol a nové som tam iba na doraz naklepal, kladivo som ani nepoužil, na to tú prachovku....

Jo to jako jooo. Spatne sem to napsal - ze jsm busil po tom koliku nez sem ho dostal ven. Pak mela byt dasi veta ze kdyz nasazujes gufero tak je dobre tu diru zalepit izolackou a treba i maznout olejickem aby tam lehce slo nasunout a nesedrelo se hend nove gufero ...

8.4.07, 09:53
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Za takovýhle řešení bych někoho......... víš co :lol: :roll:

někdy si to vyzkoušej podle mě je to řešení velmi dobré, když máš vykvedlanou díru v té tyčce tak je to řešení asi nejlepší co znám udělal jsem to tak víc jak dvakrát a je to super, když jsem tam dával šroub z řízení a utahoval matkou tak tam časem byla vůle, jinak ten čep já dělám tak že si do kombinaček vemu šroub M 8 x 25
nasadím na ten čep při zařezené čtverce, a těžkým kladivem klep a posune se, pak vemu dešlí šdoub M 8 a vyklepnu ho miloš

8.4.07, 19:35

Příspěvek 
Taka otazecka, kdyz vyndam to gufero, tak se na me vyleje olej z prevodovky ?
Docela bych to totiz taky potreboval vymenit, ale nevim, jestli kdyz to nevytahnu, tak jestli se to na me cely nevileje, to bych nerad docela :)

17.4.07, 20:59
Profil ICQ

Příspěvek 
No to vyteče každopádně, skoro 3 litry :D Teď nevim, jestli 2,7 nebo 2,3 litru...
Mno, asi si s tím zajedu k Romanovi, prej má stahovák a mně se s tím nechce s**t :)
Olej je třeba vylejt do čistý nádoby (je tam vypouštěcí šroub) a pak se nalije z5 (dírou od náhonu tachometru). Jestli tam máš starej od výroby, tak je to vhodnej okamžik k výměně.

17.4.07, 21:05
Profil ICQ

Příspěvek 
njn tak to asi necham do servisu, pac stejne asi necham vymenit retez, ten uz bude mit 140k a asi i spojku, ale otazka je jestli se to vyplati do toho tolik investovat, kdyz to zatim jezdi :roll:

17.4.07, 21:10
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
njn tak to asi necham do servisu, pac stejne asi necham vymenit retez, ten uz bude mit 140k a asi i spojku, ale otazka je jestli se to vyplati do toho tolik investovat, kdyz to zatim jezdi :roll:

žádný olej se nevyleje, v pohodě vytáhneš a nasatíš druhé, já ho tam narážím klíčem na svíčky miloš

18.4.07, 15:39

Příspěvek 
Aha, no tak to jsem netušil... :oops:
Měnil jsem to, když jsem měl celou převodovku venku a bez oleje (ale teče to zas :evil: ).

20.4.07, 19:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem to vyměnil, nic nevyteklo, ten trik se šroubem-dost dobrý. Vyměnil jsem i tu manžetku okolo.

21.4.07, 14:21
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2