Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 18:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Moc hřeje.... 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
a neukazuje blbě teploměr :?: :lol:

22.3.09, 11:07
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Martin91 píše:
Když jedu a je motor zahřátý na provozní teplotu tak je to za jízdy na 100° ale jak zastavím a nechám to na volnoběh tak to klesne na 80° a tam se to v pohodě drží ale jak se zvýší otáčky tak to zase leze na 100°....brácha tvrdí že je to těsnění pod hlavou...
:wink:

Tvoj bracho ma mozno pravdu, ale tak isto sa mi spravalo facko ked som mal aj blby termostat. Aby si nerovnal palicu zbytocne.

Mne sa uz podarilo rozobrat motor a pritom len nefungovala sahara, alebo som rozoberal cerstvo poskladany motor, lebo som si nevsimol poskodenu dosadaciu plochu na svieckach po nejakom ukone mechanikmi v servise :cry:

22.3.09, 11:21

Příspěvek Re: Moc hřeje....
Martin91 píše:
Tak mám taky problém. Motor když jedu se zahřeje na 100°C ale když zastavím tak teplota spadne na 80° C ... čím to může být? Těsnění pod hlavou ? vodní pumpou mám takovou tu divnou....nebo termostat? Díky

Martin91 píše:
Když jedu a je motor zahřátý na provozní teplotu tak je to za jízdy na 100° ale jak zastavím a nechám to na volnoběh tak to klesne na 80° a tam se to v pohodě drží ale jak se zvýší otáčky tak to zase leze na 100°....brácha tvrdí že je to těsnění pod hlavou...
Wink

Už jsi zkusil aspoň ten termostat? A nemění se ti jen tak náhodou teplota na budíku v závislosti na otáčkách?

22.3.09, 11:30

Příspěvek 
Jaký předstih ten motor má? A co směs?

22.3.09, 11:37

Příspěvek 
dělá to když je to blbě ukostřený pak ve zvýšených otáčkách to ukazuje víc než na volnoběh cca o 20°C...pořádně to ukostři a máš po problému...

22.3.09, 21:06

Příspěvek 
Tak včera jsem dal nové těsnění pod hlavou bylo dosti mizerné ale pořád se mi to nelíbí...dal jsem ji teploměr úplně nový čidlo teploty překostřil motor a teď už tak zběsile rafička nelítá už jen pomalu se zvedá až ke 100°C ... a jak mile zastavím tak si pěkně pomaličku klesá na 80°-90°C a topení nechce ani nějak extra topit aji jsem to ovzdušnil .....Teď jedině okruh nebo termostat..

Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.

23.3.09, 15:38
Profil ICQ

Příspěvek POMOC
Caute!
prosim pomozte:
Kupila som si favorit z druhej ruky - GLX, r.vyroby: 1994, benzin/plyn - nefungovalo kurenie - hrialo iba pri vysokych obratkach.
Dali mi novy radiator a kohutik kurenia - potom novy chladic, vodne cerpadlo, termostat, cidlo, tesnenie pod hlavou, hadice.
Teraz kurenie funguje - ale CHLADIACA ZMES (VODA) SA STALE PREHRIEVA - JE NA POKRAJI VYVARENIA - rucicka teplomera stupa k "cervenej" - ventilator chladica to zachranuje.
Bojim sa, ze v lete bude motor kolabovat.
Co sa s tym este da robit? - Prosim poradte.
dakujem:)

28.3.09, 13:16

Příspěvek 
Je to měřené i jinak než jen podle palubního teploměru? Klidně to může mít správnou teplotu přičemž budík ukazuje nesmysly, je to docela obvyklý jev

28.3.09, 13:38

Příspěvek 
pokud je tam tolik veci novych tak prvne premerit jako teplotu to ma doopravdy...ten ventilatior jak pises ten bezi porad.i za jizdy kdyz proudi pres chladic vzduch

28.3.09, 14:09
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3