|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a neukazuje blbě teploměr
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.3.09, 11:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Martin91 píše: Když jedu a je motor zahřátý na provozní teplotu tak je to za jízdy na 100° ale jak zastavím a nechám to na volnoběh tak to klesne na 80° a tam se to v pohodě drží ale jak se zvýší otáčky tak to zase leze na 100°....brácha tvrdí že je to těsnění pod hlavou...
Tvoj bracho ma mozno pravdu, ale tak isto sa mi spravalo facko ked som mal aj blby termostat. Aby si nerovnal palicu zbytocne.
Mne sa uz podarilo rozobrat motor a pritom len nefungovala sahara, alebo som rozoberal cerstvo poskladany motor, lebo som si nevsimol poskodenu dosadaciu plochu na svieckach po nejakom ukone mechanikmi v servise
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
22.3.09, 11:21 |
|
|
venda
|
Re: Moc hřeje....
Martin91 píše: Tak mám taky problém. Motor když jedu se zahřeje na 100°C ale když zastavím tak teplota spadne na 80° C ... čím to může být? Těsnění pod hlavou ? vodní pumpou mám takovou tu divnou....nebo termostat? Díky Martin91 píše: Když jedu a je motor zahřátý na provozní teplotu tak je to za jízdy na 100° ale jak zastavím a nechám to na volnoběh tak to klesne na 80° a tam se to v pohodě drží ale jak se zvýší otáčky tak to zase leze na 100°....brácha tvrdí že je to těsnění pod hlavou... Wink
Už jsi zkusil aspoň ten termostat? A nemění se ti jen tak náhodou teplota na budíku v závislosti na otáčkách?
|
22.3.09, 11:30 |
|
|
Šemik
|
Jaký předstih ten motor má? A co směs?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.3.09, 11:37 |
|
|
tomvm
|
dělá to když je to blbě ukostřený pak ve zvýšených otáčkách to ukazuje víc než na volnoběh cca o 20°C...pořádně to ukostři a máš po problému...
|
22.3.09, 21:06 |
|
|
Martin91
|
Tak včera jsem dal nové těsnění pod hlavou bylo dosti mizerné ale pořád se mi to nelíbí...dal jsem ji teploměr úplně nový čidlo teploty překostřil motor a teď už tak zběsile rafička nelítá už jen pomalu se zvedá až ke 100°C ... a jak mile zastavím tak si pěkně pomaličku klesá na 80°-90°C a topení nechce ani nějak extra topit aji jsem to ovzdušnil .....Teď jedině okruh nebo termostat..
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
23.3.09, 15:38 |
|
|
oliq
|
POMOC
Caute!
prosim pomozte:
Kupila som si favorit z druhej ruky - GLX, r.vyroby: 1994, benzin/plyn - nefungovalo kurenie - hrialo iba pri vysokych obratkach.
Dali mi novy radiator a kohutik kurenia - potom novy chladic, vodne cerpadlo, termostat, cidlo, tesnenie pod hlavou, hadice.
Teraz kurenie funguje - ale CHLADIACA ZMES (VODA) SA STALE PREHRIEVA - JE NA POKRAJI VYVARENIA - rucicka teplomera stupa k "cervenej" - ventilator chladica to zachranuje.
Bojim sa, ze v lete bude motor kolabovat.
Co sa s tym este da robit? - Prosim poradte.
dakujem:)
|
28.3.09, 13:16 |
|
|
Šemik
|
Je to měřené i jinak než jen podle palubního teploměru? Klidně to může mít správnou teplotu přičemž budík ukazuje nesmysly, je to docela obvyklý jev
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.3.09, 13:38 |
|
|
Jiri
|
pokud je tam tolik veci novych tak prvne premerit jako teplotu to ma doopravdy...ten ventilatior jak pises ten bezi porad.i za jizdy kdyz proudi pres chladic vzduch
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
28.3.09, 14:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|