|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
favorit karbec start
nemohu si vzpomět čím to je, ale už jsem to několikrát pořešil,
motor startuje ale chytne až v momentě když pustíš klíček
neměl jsem čas se této závadě věnovat / příprava na stk/ zítra mi auto přijede po stk tak se ptám, dík
|
16.3.17, 07:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: favorit karbec start
Teď si nejsem jistý jestli jsem to dobře pochopil, ale že máš klíček otočený do polohy 2, tak se točí startér a až ho pustíš do polohy 1 tak bude asi něco se spínací skříňkou ne? Když otočíš klíček do polohy 1, tak je v podstatě zapnuto 15, tedy proud po zapnutí klíčku. Tím pádem se napájí komplet celé zapalování. V poloze 2 je myslím 50, tedy proud do startéru. Měl by ale být aktivní i režim 15, tedy vše pod proudem. A jedna blbá otázka. Nemá to tak být? Už si nepamatuji.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.3.17, 16:53 |
|
|
Lamač
|
Asi to bude,jak píše Varok.A nie nemá to tak byť.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
16.3.17, 16:56 |
|
|
varok
|
Tak potom asi vadná spínačka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.3.17, 18:57 |
|
|
gokralik
|
To bylo tuším něco s indukční cívkou nebo ETZ. Když při startování poklesl proud, nechtělo to fungovat jak mělo. Špatnou spínačku by Miloš určitě rozpoznal podle nefungujících spotřebičů v autě. V podstatě by při startování zhasla kontrolka mazání a vykřičník.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.3.17, 19:12 |
|
|
fatal
rejpal
|
Problém s napětím, které při točícím startéru nestačí na jiskru. Takže jak píše gokralik, jít po zapalování.
|
16.3.17, 21:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
baterku zrušil a dal tam 60 Ah, měnil etz, rozdělovač a koupil novou cívku a nic
je dost možné že má neprůchodné kabely, podle mě na žduch to auto chytne
po mně chtěl jen stk a vyměnit svíčky, ve svím úsilí sám si to spravit, což trvá přes rok, chce pokračovat asi sám, kdo chce kam .....
|
16.3.17, 22:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
opraveno on tam měl nějaký imo bilizer žes musel natukat číslo a rožla se zelená ledka pro start, pak tam byl nějaký blbinec který zamezoval jiskře namontovaný na pravém světlomenu, dráty z ima jsem odpojil zapojil to na klasiku a ok startuje to hned za klíčkem
|
27.3.17, 11:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|