|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Xfanthom
|
Zapojení dálky centrálu
Zdravim, potreboval bych radu ohledne zapojeni RC 102 A. Moc jsem nepochopil " obsahly" navod.
http://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did=145&lang=cz&download=0
Nechapu kam zapojit Fialovy, Hnedy a Ruzovy. Jsou tam 2 zpusoby zapojeni, tak bych prosil vysvetlit ten jednodussi.
Ja jsem dal Hnedy na kostru a ty dva nechal byt - v DO jen cvaklo a nic..... Jo a vodice na odemceni a uzamceni jsem zjistli tak, ze pri uzamceni vozidla stouplo na chvili napeti na vodici a zase kleslo. To je asi spravne. Kde je chyba?
|
1.11.08, 16:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Záleží, co máš za systém centrálu, jestli se zamykání/odemykání ovládá impulzem na kostru, nebo kladným impulzem, podle toho zapojíš hnědej buď na kostru, nebo na trvalý plus (svorka 30, přes pojistku) Fialovej a růžovej mají jen jeden způsob zapojení, propojíš je se stávajícím centrálem na jeho ovládací dráty.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.11.08, 17:08 |
|
|
Xfanthom
|
A jak se zjisti ktery mam central? Chtelo by to nejak polopate vysvetlit.... podle me mam central s tim kladnym, protoze ten druhy zpusob nefungoval.... takze cervenej a hnedej na +12, modrej bilej na vystupy to jsem pobral, ale co s tim fialovym a ruzovym stale nechapu .... k cemu do RJ centralu to mam napichnout?
|
1.11.08, 17:17 |
|
|
Xfanthom
|
Kam teda Fialovej a Ruzovej? Nechci delat pokus omyl, uz vcera jsem si utavil par pojistek....
|
2.11.08, 07:57 |
|
|
Drak
|
Vyfoť stávající ŘJ centrálu, nebo dej obrázek zapojení, nebo aspoň typ, pak se pohnem dál.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.11.08, 13:12 |
|
|
Xfanthom
|
Tak pohodicka.... dneska sem si s tim hral cely den a funguje jak ma. Jen me trosku trapi, ze mi to uz 6x vypalilo pojistku ... je tam 10 nevim no
|
2.11.08, 17:42 |
|
|
michalkatka
|
Xfanthom píše: Tak pohodicka.... dneska sem si s tim hral cely den a funguje jak ma. Jen me trosku trapi, ze mi to uz 6x vypalilo pojistku ... je tam 10 nevim no
na centrál je 10A málo, keď si zoberieš v zime záberový prúd všetkýh motorčekov centrálu naraz tak 15A je tak akorát...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.11.08, 20:25 |
|
|
Xfanthom
|
Ja trouba tam zapomnel pridat diody..... Takze to bude tim nejspis
|
2.11.08, 21:35 |
|
|